- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Slm kizlar.benim tek yegane konum olan esimle problemim.gecen ay regli oldum zaten asagi yukari bi 10gun suruyo.neyse temizlendim sehirdisina akraba ziyaretine gittik.orda kaldik filan.eve donduk zaruri durumlardan dolayi annem babam bizde kaldilar filan.baktim esim bi triplere giriyo cinsel hayat durdugundanmi ailemimi istemiyo anlamadim.biraz serzeniste bulundum esime.ben senin ailene boyle davransam hosuna gidermi diye.konu uzayinca etekteki taslarida doktuk haliyle ve kustuk.konusmadik iki uc gun.ama sadece konusmadim mecbur kalinca konusuyorum.mesela esim sebze yemegi yemez ne pisirecegimo sasiyorum.ne yerain ne pisireyim diye soruyorum.kirli camasiri olup olmadigi sorarim cunku kirlisi temizi yoktur esimin giyer askiya asar banyoya koymaz filan.evde bisey bulamazsa bana sorsa cvp veriyorum vs.vs.yine dun aksam baktim telefonumun ajandasina regli donemim gelmis.zaten kusus bi 10gun daha beklemesin is zivanadan cikmasin diye grur yapmadim gittim yanina.belki dedim ihtiyaci gorulurse bu degisik hallaerinden vazgecer ama nerde gitti dusunu alip yatti.sabahta kaldigi yerden devam beyefendi.ya ben milletin esi gibi kizip kusunce ne hali varsa gorsun demiyorum.her ihtiyacina cvp verdogim halde gordugum muamele bana revami.illahi kotu bencilmi olmak lazim bu hayatta