konu tamamen sevgilim

starbloom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2025
6
1
1
20
merhaba sevgilimle ayrıl barış 2 yıldır beraberiz aslında beni sevdiğinden eminim benim için gerçekten çok çabalıyor zor zamanlarımda hep yanımda oluyor ama beni aldatıyor düzenli olarak resmen. bunu neden yaptıgını anlyamıyorum her seferınde ayrılıyorum ıstemıyorum dıyorum ama o yalvarıyor aglıyor ve sonunda bız yıne barısmıs oluyoruz eskı sevgılılılerı de bızı hala salmıyor cok sıddetlı kavgalar edıyoruz ve bazen bana az da olsa sıddet uyguluyor son bır kac haftadır cok ıyıyız beraber kalıyorduk ama bugun evıne gıttı ve benım guven sorunlarım tekrardan arttı cunku komsuyla aldatmıstı benı bana kendını ıspatlamak ıcın adımı dovme yaptırdı ve ona cok asıgım o benım ılk askım sızce ne yapmalıyım kızlar gercekten bir kere yapan hep yapar sozu dogru mu bu ılıskının sonu evlılıge gider mi bunu anlamam için ne yapmam lazım ayrılmam lazımsa da bunu gercekten anlayıp nasıl vazgecerım
ben zaten dovme ıcın cok mutlu oldum demıyorum benden once kı yasantısı cok hızlıydı sureklı baska baska ınsanlarla konusurdu sımdı de ara da bır mesajlasıyor gorusmuyor ben acaba alıskanlık mı dıye dusunuyorum ayrılmak ıcın ne yapmam lazım o zman madem ayrılmam lazım

lutfen bana yardım edın cevaplarınızı beklıyorumm.

Son düzenleme:
bir kere yapan hep yapar
geniş zamana gerek yok. bir kere yapmış yine yapıyor, hala yapıyor, hep yapmış.

ama bence kesinlikle tamamen ayrılmayın. ola ki bir gün milyonda bir ihtimal de olsa akıllanır gerçekten tövbe eder ve size sadakatle bağlanır, dövmekten vazgeçer, siz bu altın çükü sonsuza dek kaybetmiş olursunuz

Ayrılman gerekiyor evet, aldatmak problem, şiddet en büyük problem. Seni sevmiyor, seven normal insanlar böyle davranmaz, kendini kandirma. O seni kandırıyor da sen bari kendini kandirma, evet yapan her zaman yapar.

gercekten bir kere yapan hep yapar sozu dogru mu
Yapıyormuş işte daha neyi anlayacaksın . Bile bile kendını rezil ettirme dövme dediğin nedir yaa dovmeyle sevgimi ispat edilir 🤣🤣herifin bedeni aklı hep başka yerde gezerken kalbî sende mi sanıyorsun ?
Bi kere kendıne saygısı yok seven insan nasıl aldatabilir ?

merhaba sevgilimle ayrıl barış 2 yıldır beraberiz aslında beni sevdiğinden eminim benim için gerçekten çok çabalıyor zor zamanlarımda hep yanımda oluyor ama beni aldatıyor düzenli olarak resmen. bunu neden yaptıgını anlyamıyorum her seferınde ayrılıyorum ıstemıyorum dıyorum ama o yalvarıyor aglıyor ve sonunda bız yıne barısmıs oluyoruz eskı sevgılılılerı de bızı hala salmıyor cok sıddetlı kavgalar edıyoruz ve bazen bana az da olsa sıddet uyguluyor son bır kac haftadır cok ıyıyız beraber kalıyorduk ama bugun evıne gıttı ve benım guven sorunlarım tekrardan arttı cunku komsuyla aldatmıstı benı bana kendını ıspatlamak ıcın adımı dovme yaptırdı ve ona cok asıgım o benım ılk askım sızce ne yapmalıyım kızlar gercekten bir kere yapan hep yapar sozu dogru mu bu ılıskının sonu evlılıge gider mi bunu anlamam için ne yapmam lazım ayrılmam lazımsa da bunu gercekten anlayıp nasıl vazgecerım

lutfen bana yardım edın cevaplarınızı beklıyorumm.
Düzenli olarak aldatıp senin için çabalıyor mu😂 ve sen neden aldatıldığını bilmiyorsun?

Yapıyormuş işte daha neyi anlayacaksın . Bile bile kendını rezil ettirme dövme dediğin nedir yaa dovmeyle sevgimi ispat edilir 🤣🤣herifin bedeni aklı hep başka yerde gezerken kalbî sende mi sanıyorsun ?
Devlet bunlara reşitsin diyor 😂

Cidden ya dövme nedir, inşallah sallama konulardandir, hala beni dövme yaptirdi diyorlar mi cidden, bu eskiden oluyordu sanki 😂😂

Bugünkü konulardan sonra çokeşlilik sandığımdan çok yaşanıyor onu anladım. Karşı da değilim. Yaşayan yaşasın. Ama değişir mi diye soruyorsan değişmez. Hele genç kızlar aman Allahım. Zamanında babamı çok suçladığım için kendime kızıyorum.

Back
X