merhaba sevgilimle ayrıl barış 2 yıldır beraberiz aslında beni sevdiğinden eminim benim için gerçekten çok çabalıyor zor zamanlarımda hep yanımda oluyor ama beni aldatıyor düzenli olarak resmen. bunu neden yaptıgını anlyamıyorum her seferınde ayrılıyorum ıstemıyorum dıyorum ama o yalvarıyor aglıyor ve sonunda bız yıne barısmıs oluyoruz eskı sevgılılılerı de bızı hala salmıyor cok sıddetlı kavgalar edıyoruz ve bazen bana az da olsa sıddet uyguluyor son bır kac haftadır cok ıyıyız beraber kalıyorduk ama bugun evıne gıttı ve benım guven sorunlarım tekrardan arttı cunku komsuyla aldatmıstı benı bana kendını ıspatlamak ıcın adımı dovme yaptırdı ve ona cok asıgım o benım ılk askım sızce ne yapmalıyım kızlar gercekten bir kere yapan hep yapar sozu dogru mu bu ılıskının sonu evlılıge gider mi bunu anlamam için ne yapmam lazım ayrılmam lazımsa da bunu gercekten anlayıp nasıl vazgecerım
ben zaten dovme ıcın cok mutlu oldum demıyorum benden once kı yasantısı cok hızlıydı sureklı baska baska ınsanlarla konusurdu sımdı de ara da bır mesajlasıyor gorusmuyor ben acaba alıskanlık mı dıye dusunuyorum ayrılmak ıcın ne yapmam lazım o zman madem ayrılmam lazım
lutfen bana yardım edın cevaplarınızı beklıyorumm.
ben zaten dovme ıcın cok mutlu oldum demıyorum benden once kı yasantısı cok hızlıydı sureklı baska baska ınsanlarla konusurdu sımdı de ara da bır mesajlasıyor gorusmuyor ben acaba alıskanlık mı dıye dusunuyorum ayrılmak ıcın ne yapmam lazım o zman madem ayrılmam lazım
lutfen bana yardım edın cevaplarınızı beklıyorumm.
Son düzenleme: