Konular artık silinebiliyor mu ?

ben bir konumu sildirmiştim çünkü cok acemice bir şey yapıp beni direk gösteren linkler felan vermişim ki çok fenaydı sildiler konuyu.

Eskiden konuların silinmesi yasaktı.Ne kadar önemli olursa olsun.
Sadece düzenleme yapılabiliyordu.
O da alıntı varsa gözüküyordu.
Şimdi bakıyorum bazı üyelerin açtığı konular yok.
Hayır düzenleme falan değil bildiğin konu hiç yok.
Böyle bir şey varsa ben de öğrenmek ve silmek istiyorum.
Benim de aradığım perilikösk diye bir üye var o da bir konu acmıs, bulamıyorum ama gitmis yok olmus, erkek üyeymis, ben de konularına cok yazdım zamanında, merak ediyorum ama yok iste yok:KK11:

Konu silmek kurallar gereği yasaktır!

Yasal süreçte olan konular, kişi ve üçüncü şahısların özel hayatını deşifre amaçlı açılmış konular gibi durumlarda konu öncelikle yönetime bildirilir..

Yönetim konuyu incelemeye alır..

Forum kullanım koşullarına ve site kurallarına uygun olmayan türde konulara yönetim kararı ile müdahale edilebilir..
Bölüm kurallarında ve site kurallarında yer aldığı gibi kesinlikle konu silmek yasaktır!

Üye olmadan önce lütfen kullanım şartlarını ve site kurallarını okuyalım.

Daha ayrıntılı bilgi almak amaçlı Mune Mune ve Kazen Kazen e mesaj atabilirsiniz..

Konu silmek yasak, asla silinmez, tam bilmediğinizden kimilerini siliyoruz, kimilerine silmemek için diretiyoruz diye düşünmeyin rica ediyorum, kurallar açık ve net.

Bu konuya açıklık getirelim.
Yok dediğiniz konular birkaç sebeple yoktur:
1- Üye erkekse, üyeliği sistemden silindiğinden açtığı konularda otomatikman yok olur.

2- Üye reklam amaçlı üyelikse, reklam ve yönlendirme yasak olduğundan içeriğinde reklam olan konular yönetim bölümüne kaldırılır.

3- Zaman Zaman sitede oluşan teknik bir sorun varsa, arada bir denk geliyorsunuzdur sitede teknik sorunlar oluyor, siteye erişim sorunu yaşanıyor, bu sorun yaşanırken sitenin yazılımında da sıkıntılar oluyor, eğer teknik arıza tümüyle giderilmezse tüm siteye zararı olacağından(üyelikleriniz silinmesi, paylaşımlarınızın tamamının kaybı vb gibi) böyle bir durumda site verilerinin kurtarılması için sistem geçmiş tarihli bir konuma getiriliyor, bu durumda da misal sistem 15 Kasım 2015 günündeki haliyle yüklenmişse 15 Kasım 2015 ile 20 Ocak 2016 arasındaki tüm paylaşımlarımız yok oluyor.
Bu bizim bile isteye sildiğimizden değil, sitenin bütününe zarar olmaması için mecbur kalınca uygulanan bir yöntemdir.

Bunların dışında birde yönetimin yasal sebeplerden kaldırdığı konular var. Ama altını çizerek belirteyim, kaldırılan konunun yasal sorunlarla alakalı olması gerekmektedir.

Mahkemeye taşınmış, suç duyurusu yapılmış, savcılık kanalıyla ihtar gelmişse, 3. şahısların kişisel bilgilerinin deşifresi söz konusuysa, suç teşkil ettiğinden kaldırılır.

Umarım konu aydınlanmıştır.

Bu gibi hallerin dışında konulara üyelerin veya yönetimin müdahalesi söz konusu değildir, bir serbestlik olsaydı Kazen ve ben üyelerin sildiği içerikleri geri getirip uyarı vermezdik değil mi?
Ki site kurallarında ve BDV bölüm kurallarında bizzat Kazen'in konu silmenin yasak olduğuna dair yazısını görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Back
X