Konular nereye kayboluyor?

elmadilimi

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
5.703
9.099
398
Arkadaşlar 3-4defadır denk geliyorum. Açılmış ve onlarca yorum almış konular birden ortadan kayboluyor. Yönetim konuları tamamen siliyor mu yoksa incelenirken mi böyle yok ediliyor geçici süreliğine?

Örnek vermek gerekirse kızı hayatını kaybeden bir üyenin açtığı konu, aylarca ilerledikten sonra birden kayboldu. Konu sahibinin hassas durumu nedeniyle konu silinmiştir diye düşündüm. Sonra bir üniversite öğrencisinin asistan hocasıyla ilgili açtığı konu kayboldu aynı şekilde. Onda da hocayı bulmuştu pek çok kişi, ifşa edilecek detaylar verildiği için. Bu da bu sebepten yok edildi dedim.

Bugün de sizce giyilebilir mi, kimlere uygun? Diye konu vardı. Japon style birkaç elbise eklenmişti ve 30-40 yaşa uygun mu diye sorulmuştu. Erkek üye olduğunu düşünmüştük birkaç üye. Bu da yok olmuş. Genelde 2.üyelik, erkek üye gibi durumlar ifşa edilip, üye banlanıp konu kapatılarak sonuçlandırılmıyor muydu?

Uygun başlıklara taşınıyor bir süre sonra.
Bazıları bdvde sayfalarca geride kalıyor.
Ama o kıyafet konusunu okurken birde sayfa hata verdi bende onu merak ettim.
Linklerin hata vermesinden dolayı silinmiş olabilir diye düşündüm.

Uygun başlıklara taşınıyor bir süre sonra.
Bazıları bdvde sayfalarca geride kalıyor.
Ama o kıyafet konusunu okurken birde sayfa hata verdi bende onu merak ettim.
Linklerin hata vermesinden dolayı silinmiş olabilir diye düşündüm.

Yok taşınma değil bu durum. Çünkü bende linki kayıtlı olan konular ve tıklayınxa konu bulunamadı diyor

bende o asistana aşk konusunu bulamadım.
ama taşınmamış silinmiş.
çünkü konu sahibinin profilinde bile yok.
demekki konu sadece kapanmıyo.
tamamen silinedebiliyomuş.
Evet ben de en son bugün açılan bahsettiğim konuya cevaplar yazmıştım, benim profilinde de görünmüyor yazdığım mesaj olarak, konu da bulunamıyor safarinin geçmişindeki linke tıkladığımda

Evet ben de en son bugün açılan bahsettiğim konuya cevaplar yazmıştım, benim profilinde de görünmüyor yazdığım mesaj olarak, konu da bulunamıyor safarinin geçmişindeki linke tıkladığımda

evet, özel bi nedeni vardır mutlaka.

Aa silinebiliyor mu konular? :KK64:

Benimde merak ettiğim konuydu Üniv. Asistan ile ilgili olan konu ne oldu o diye aradım bulamamıştim demek kimlik ifşa edilebilecek konular yöneticiler tarafından kaldırılabiliyor

Benimde merak ettiğim konuydu Üniv. Asistan ile ilgili olan konu ne oldu o diye aradım bulamamıştim demek kimlik ifşa edilebilecek konular yöneticiler tarafından kaldırılabiliyor

Ama diğer konularda öyle bir durum söz konusu değildi. Normalde konular silinemiyor diyor moderatörler ama bu bahsettiğim konular niye silindi. Ki bunların dışında da silinen konular olmuş olabilir. Beb sadece bu üçüne denk geldim

bazıları ilgili bölüme taşınıyor...Sen yazarken dikkatimi çekti kaç yaşında ki kız vefat etmiş çok üzüldüm :/

Ama diğer konularda öyle bir durum söz konusu değildi. Normalde konular silinemiyor diyor moderatörler ama bu bahsettiğim konular niye silindi. Ki bunların dışında da silinen konular olmuş olabilir. Beb sadece bu üçüne denk geldim
Tamamen silindigini zannetmiyorum ben sadece yöneticilerin görebileceği bir yerde olabilir arşiv olarak.

Konu kaybolmuyor silinmesi de yasak yönetimde asla silmiyor ama buranın arşivi var hiçbir üyenin görmeyeceği şekilde oraya kaldırıyor

Bir kez daha ifade ediyorum ne uyeliginiz, ne konulariniz silinmemektedir. Icerik disi konular sadece mudiriyet dedigimiz alana sizlerin goremediginiz alana tasinmaktadir.
Kazen Kazen i bir mesajından bir cümle bu ve bu uygulama sadece bdv bölümüne yapılabiliyor

Back
X