Konularıma cevap yazilmiyor

normalella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
88
15
13
35
Bunu da istediginiz yere tasiyin yoneticiler ama bir diyecegim var burda paylasim birazda olsa birbirimize yardimda bulunuyoruz evet bdv bu ise yariyor ama diger bolumlerde okadar az ki yardim etmek buraya yazilan yorumlarin yuzde 10u bile olmuyor isterseniz konu mu kitleyin yorum alamiyim ama dogruya dogru zaten c.ici uye sayisi doldurma 427 yaziyor nerde arkadaslar goremiyorumda konum kapatilabilir ban yiyebilirim ama gorulen koy kilavuz istemez simdi napiyim ben gidip birilerini mi cekistireyim burda hayir yapamam bdv de ama hep bu konulari goruyorum kv gorumce vs bu acilan konular neden gerekli yere tasinmiyor aile diye yazmissiniz oraya misal anlamiyorum bu nasil bir sistem

Bunu da istediginiz yere tasiyin yoneticiler ama bir diyecegim var burda paylasim birazda olsa birbirimize yardimda bulunuyoruz evet bdv bu ise yariyor ama diger bolumlerde okadar az ki yardim etmek buraya yazilan yorumlarin yuzde 10u bile olmuyor isterseniz konu mu kitleyin yorum alamiyim ama dogruya dogru zaten c.ici uye sayisi doldurma 427 yaziyor nerde arkadaslar goremiyorumda konum kapatilabilir ban yiyebilirim ama gorulen koy kilavuz istemez simdi napiyim ben gidip birilerini mi cekistireyim burda hayir yapamam bdv de ama hep bu konulari goruyorum kv gorumce vs bu acilan konular neden gerekli yere tasinmiyor aile diye yazmissiniz oraya misal anlamiyorum bu nasil bir sistem
Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım size ama
Kimse bir doktor kadar doğru yorumlayamaz ki tahlil sonuçlarınızı
Şimdi biri çıksa buradan aa çok düşük hiç iyi değil dese kafanıza takarsınız
Biri de dese yok canım gayet normal, bilemeyiz ki ne olup olmadıgını,
ama referans aralıklarına göre normal görünüyor tahlil sonucunuz
Doktora göstermediniz mi?

Bu arada görümceli aileli konular görüyorum onlar neden taşınmıyor demişsiniz..
Eskiden bdv nin bir kaç alt kategorisi vardı ailesiyle sorun yaşayanlar arkadaşlarıyla sorun yaşayanlar gibi..
Elti görümce kv konusu olunca ailesiyle sorun yaşayanlar kategorisine açıyordu arkadaşlar..
Ama sonradan o kategoriler silindi ve sadece genel olarak bdv kaldı..
O yüzden görümce kv vs vs konular açılınca taşınmıyor artık ilgili kategoriler silinip tek bir bdv bölümü kaldığı için.

Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım size ama
Kimse bir doktor kadar doğru yorumlayamaz ki tahlil sonuçlarınızı
Şimdi biri çıksa buradan aa çok düşük hiç iyi değil dese kafanıza takarsınız
Biri de dese yok canım gayet normal, bilemeyiz ki ne olup olmadıgını,
ama referans aralıklarına göre normal görünüyor tahlil sonucunuz
Doktora göstermediniz mi?
Doktor da gordu ben sadece bu degerleri
yakin olan kisiler diye yazdim konuma biri bile ciksa ilk defa oldugu icin merakliyim

Şikayetinizi söylemiyorsunuz ki benim regl miktarımda azalma vardı mesela, evet verdi ama kullanmadım, zaten şikayetim de geçti daha sonra, boşuna hormon hapı almak istemedim
Bnmde ayni sorun oldu ve suan iciyorum o ilaci ilk ay bitsin icmiyim ozamn 3ay ic dedi durduk yere

Bnmde ayni sorun oldu ve suan iciyorum o ilaci ilk ay bitsin icmiyim ozamn 3ay ic dedi durduk yere
Benimki de 3 aylıktı.. Ben içmedim, bilemiyorum belki de hata yaptım ama sanki başından savdı gibi, adetlerimin neden azalmış olabileceğini bile söylemedi,direk hormon hapı yazdı, ciddi bir ilaç sonucta, 1 ay daha bekleyip eğer geçmezse öyle içmeye karar verdim, çok şükür şu an düzeldi..
Siz madem başlamışsınız, kullanın bitirin inşallah faydasını görürsünüz..
Ama mesela ben uygun bir vaktimde hormon testimi tekrarlatmayı düşünüyorum.
Çünkü her zaman aynı sonuclar cıkmayabiliyor.

Back
X