Konularıma cevap yazilmiyor

Benimki de 3 aylıktı.. Ben içmedim, bilemiyorum belki de hata yaptım ama sanki başından savdı gibi, adetlerimin neden azalmış olabileceğini bile söylemedi,direk hormon hapı yazdı, ciddi bir ilaç sonucta, 1 ay daha bekleyip eğer geçmezse öyle içmeye karar verdim, çok şükür şu an düzeldi..
Siz madem başlamışsınız, kullanın bitirin inşallah faydasını görürsünüz..
Ama mesela ben uygun bir vaktimde hormon testimi tekrarlatmayı düşünüyorum.
Çünkü her zaman aynı sonuclar cıkmayabiliyor.
1ay kullansam biraksam boyle yapan ve sorun yasamayan varsa cok iyi olur bnde genel kontrol icin gittim aynen ilgilenmedi

1kere reglim aksadi ve hormonlara bakildi normal dendi oyle ustun koru ilac yazdi dr illa ilac yazicak ya bnde hamile kalmaya etkisi olur mu dedim o soruma bile duzgun cvp vermedi
Prolaktin malesef gecikme adetlerde azalma kanin kivaminda degisiklik yumurtlama da problem ve dolayısıyla gebe kalmada zorluk çıkarıyor ve cok lanet bir degiskenligi var.o yüzden hep kontrol altında tutmakta fayda var.bende şuan parlodel kullaniyorum.dostineks biraz daha riskli diye okumuştum. Benim 60larda

1ay kullansam biraksam boyle yapan ve sorun yasamayan varsa cok iyi olur bnde genel kontrol icin gittim aynen ilgilenmedi
Bu riskli olur, bir ilaca başladıysanız kullanmalısınız. Ya hiç başlanmamalı veya başlandıysa bitirilmeli diye biliyorum.
Aksi halde olumlu bir sonuc alamazsınız diye düşünüyorum, ilacın adı cyc... diye başlayan mı?

Bunu da istediginiz yere tasiyin yoneticiler ama bir diyecegim var burda paylasim birazda olsa birbirimize yardimda bulunuyoruz evet bdv bu ise yariyor ama diger bolumlerde okadar az ki yardim etmek buraya yazilan yorumlarin yuzde 10u bile olmuyor isterseniz konu mu kitleyin yorum alamiyim ama dogruya dogru zaten c.ici uye sayisi doldurma 427 yaziyor nerde arkadaslar goremiyorumda konum kapatilabilir ban yiyebilirim ama gorulen koy kilavuz istemez simdi napiyim ben gidip birilerini mi cekistireyim burda hayir yapamam bdv de ama hep bu konulari goruyorum kv gorumce vs bu acilan konular neden gerekli yere tasinmiyor aile diye yazmissiniz oraya misal anlamiyorum bu nasil bir sistem

Sayın normalella,

konuları istediğimiz bölümlere değil, kurallar çerçevesinde olması gereken uygun bölümlere taşırız, taşımalıyız zira kurallar bunu gerektiriyor, konuları taşıyan görevli arkadaşlarımız yönetim onlara ne demişse onu yapıyorlar.
Site BDV bölümünden ibaret değildir, BDV'ye açtığınız ve taşınan konunuz BDV'deyken bile fazla cevap almadı çünkü BDV'de sürekli yorum yazan arkadaşlarımız doktor değil, benzer sorunu olanlarda BDV bölümünde pek yazmazlar onları Kadın Sağlığı bölümlerinde bulursunuz, sizin düşündüğünüzün aksine konunuzu taşıdığımız Kadın Hastalıkları bölümünde daha çok üye cevap verir size.

Kaldı ki sitenin her bölümünde olduğu gibi bu bölümünde de kurallar vardır ve o kuralları okuduysanız her konunun buraya açılmayacağını bilirsiniz, burası dert, sorun, sıkıntı üzerine açılmış konuların bölümüdür, o yüzden gelin, kayınvalide, görümce konularının olması doğaldır. Hormon tahlilleriyle ilgili bir konuyla eşle kavga içerikli konu bir değildir.
Biri derttir, diğeri tıbbi yorum isteyen bir konudur.

Taşınan konunuz bu, doğru bir bölüme taşındı.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sonuçlarım.755263/

Bu konunuzu da kapadık çünkü konunuzun taşınmasıyla ilgili itirazlarınızı yetkililerle irtibata geçerek yapmalısınız, üyeler, açılan konular vb için konu açılması yasaktır.

Back
X