Konularımın Acil Silinmesi Gerekiyor!!!!

AsenAsya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
72
1
86
İstanbul
Arkadaşlar ailem arada kadınlar kulübünde takıldığımı biliyor. Bugünde ağzımdan kaçırdım sizin yüzünüzde derdimi oralara yazıyorum diye. Abimde yazını bulucam bakalım neler yazmışsın diyip dalga geçerek üstüme geldi yine Ne olur son konum kaldırılsın yalvarırım yoksa evde yine kıyamet kopacak Allah korusun. (

Aynı sorun bende de var. Ben telefondan giriyorum eşim de ne yazdiysam hepsini okudu.. Mahremimizi anlatmışsin onları siler misin ya tanidik biri tesadüfen okusa dedi.. Haklı. Ben de isterdim silinsin ama sanmıyorum silinecegini

kızlar buraya herkes özelını yazıyor..fakat kımse kımsenın sız belırtmedıkce ısmını bılmıyor..gıdıp ben su nıckle kk ya gırıyorumda demezsenız sorun cıkmaz..yazdınız ıcınızı doktunuz hepsı bu..

Bu konuyu açarak abine ben burdayım diye el sallıyorsun.
Keşke yöneticilere özelden söyleseydin.

o konuda bahtsız bedeviyim ben tam 2 üyeliğim arkadaşlarımın eline geçtiği için iptal edildi. şimdi çok daha temkinliyim. bunu da kaptırmaya niyetim yok sonuçta burası en özelimizi paylaştığımız bir yer. ama sen resmen kendini ele vermişsin. üstüne bu konuyu açarak "abi ben burdayım boşuna arama" demişsin hemen yönetime mesaj at. onlar gereğini yaparlar

parazit olmak gibi olmasın konusu açılmışken merak ettiğim bir şeyi de sormak istiyorum çok sevgili kk hatunlarına.
kendi resmini, evinin resmini paylaşan hatunların profillerine bakıyorum da özel konular, kaynanadan kocadan dertlenmeler vs var. yanlış anlamayın meraktan sadece, yanii hiç mi demiyorsunuz ya biri görüp tanırsa, başkalarına da haber verirse diye. sonuçta pek de bizbize sayılmayız

Bu konuyu açarak abine ben burdayım diye el sallıyorsun.
Keşke yöneticilere özelden söyleseydin.

Adim belli ve son konumda cok ayrintiya girmistim. Yoneticilere nasil ulasirim bilmiyorumki. Kazeni arkadas olarak ekledim ama mesaj atilmiyor. Bilen varsa soylesin lutfen. Evde bir facia daha cikmasini istemiyorum ((

Adim belli ve son konumda cok ayrintiya girmistim. Yoneticilere nasil ulasirim bilmiyorumki. Kazeni arkadas olarak ekledim ama mesaj atilmiyor. Bilen varsa soylesin lutfen. Evde bir facia daha cikmasini istemiyorum ((

Canim.mune ye mesaj at mune elinden gelen herseyu yapiyir yapabilecegi bir durum ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…