Konumu saptıran fyza arkadasım cok saol

• Konu Sahibi Konu Sahibi mycat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mycat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
402
217
63
35
İzmir
Konu dini olduğu için kapatıldı.te allahım ya şakamısınız..ben dini bişeyden mi bahsediyorum mevzu mezhep farkı ve her mezhep farkı konusu ne yazıkki kapatılıyor çünkü hep din illaki giriyor içine.ve girecek te tabi.
Arkadasım şu konuları kapatmak yerine beni mağdur etmek yerine neden konumu alakasız fetvalarıyla alabora eden feyza arkadası uyarmıyorsunuz.
Kapatmak çözüm değil hoş değil bu benim konum
Kararlarınızı verirken uyarın önce direk kapatmayın.
Saygılar

Din ve siyaset konularında boyle şeyler çok oluyor :(

Canim ilk basta ben de senin gibi düşünüp kiziyirdum. Emin ol simdi kapanmasa bile o konu 3 5 saate polemijten kapanirdi.
Bunlar hassas konular,mezheplerimiz farklı ister istemez farkliliklar aramizda kalp kirikligi oluşturuyor

Maalesef boyle durumlarda olan konuya oluyor simdi bu konu da kapancak ... Hoscakalin

Evet, konunu okumadim ama dini mevzulu konular kapaniyor ve birazdan bu konu da kapanir. Cunku baskalarinin fikirlerine saygi duymuyor, kendi fikirlerimizi ve inandiklarimizi ya da inancsizligimizi hakaretler ve kucumsemelerle baskalarina zorla empoze etmeye calisiyoruz..

üyeler hakkında konu açmak yasak siteden bamlanıcaksınız yokyere ..

Arkadasim Öncelikle rahatsızlık vermissem özür dilerim ...Ama senin konu diniydi zaten ...Aleviye kız vermezlermis, Alevi olduğu için beni vermiyorlar dedin...Konunun kendisi dini unsurlar içeriyor zaten.....Yine de Kusura bakma, Cok cok Özür dilerim...

Kızlar herkese tesekkür yardımcı olanlara konu kapanırsa ve ben büyük ihtimal atılırsam söylemeden gitmeyeyim.
Feyzacım sende içindeki din bilgisi anlatma aşkını lütfen alakız yerlerde kullanma.

Arkadasim Öncelikle rahatsızlık vermissem özür dilerim ...Ama senin konu diniydi zaten ...Aleviye kız vermezlermis, Alevi olduğu için beni vermiyorlar dedin...Konunun kendisi dini unsurlar içeriyor zaten.....Yine de Kusura bakma, Cok cok Özür dilerim...
Hayır canım oldu bitti napalım.feyzacım öptüm seni ..ben gidiciyim bunlar son sözlerim olabilir ..kapanmayaydı iydi...oyy oyy

Hayır canım oldu bitti napalım.feyzacım öptüm seni ..ben gidiciyim bunlar son sözlerim olabilir ..kapanmayaydı iydi...oyy oyy
gitmeden sana bir şey söylemek istedim (inşallah gitmezsin) ayrı mezheplerden öte ailelerin onaylamadığı evliliklerde uzun vadede büyük sorunlar çıkabiliyor lütfen iyi düşün taşın..allah korusun evliliğin iyi gitmezse ailene döndüğünde çok büyük tranvalar yaşayabilirsin..allah seni korusun ..hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..çok iyi düşün

Canim ilk basta ben de senin gibi düşünüp kiziyirdum. Emin ol simdi kapanmasa bile o konu 3 5 saate polemijten kapanirdi.
Bunlar hassas konular,mezheplerimiz farklı ister istemez farkliliklar aramizda kalp kirikligi oluşturuyor
aynen

Benim yüzümden atilirsaniz cok üzülürüm.....Cok cok özür...İnşaallah söylediğiniz gibi olmaz...

gitmeden sana bir şey söylemek istedim (inşallah gitmezsin) ayrı mezheplerden öte ailelerin onaylamadığı evliliklerde uzun vadede büyük sorunlar çıkabiliyor lütfen iyi düşün taşın..allah korusun evliliğin iyi gitmezse ailene döndüğünde çok büyük tranvalar yaşayabilirsin..allah seni korusun ..hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..çok iyi düşün
Çok saol canım öptüm cok..

Back
X