buyur yavrum anlat derdını ..
okumaktaa cok cok güclük cekıyorum telefondan gırdıgım ıcın, ama sunu bıl yalnız degılsın
canım bunları yaşayan okadar çok insan var ki...
zaten üniversiteden sonra da herkes biyerlere dağılıyor kimisi evleniyor falan derken etrafında çok az insan kalıyor yada hiç kalmıyor
seni çok iyi anlıyorum
ama daha okula gidiyormuşsun ilerde iş hayatına girersin farklı ortamlarda bulunursun yeni insanlarla tanışırsın yeni arkadaşların olur üzülme bukadar
herkes zaman zaman yalnız olduğu hissine kapılır........
Gecenin en karanlık anı,şafağın sökmeye en yakın olduğu andır.
Sabret canım.
anladım...gönül yorgunluğu da var yani....
ben de pek derdimi dökmem kimseye kendi içimde yaşarım bir ara üniversiteden dönünce okadar yalnız kalmıştım ki delirmek üzereydim bi taraftan da iş arama sınavlara girme stresi falan aynen senin gibi boğulacak gibi oluyordum
ama hayatta başımıza gelen, yaşadığımız her şeyin bir sebebi var razı olup bir şekilde üstesinden gelmek zorundayız
yalnız başımıza göğüslemek zorunda kalabiliyoruz bazen ama her durumda şükredecek bir şey bulursan
bazı durumlara bakışını değiştirip daha olumlu tarafından bakmaya başlarsan biraz daha rahatlıyorsun....
canım maalesef sana olumlu telkinlerde bulunamicam çünkü bende aynı durumdayım 6 yıldır yapayanlızım, ben ümidimi kaybettim iyi şeylere dair umarım senin için herşey iyi olur ve süpriz bi şekilde hayatın değişir
hayatta her şey bizim için canım Allaha sığın sabırlı ol...
hayat sürprizlerle dolu bir yerden bi bakarsın güneş açmış
sana sonsuz destek olacak biri girmiş hayatına her şey güzelleşmeye başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?