merhaba kızlar öncelikle bu sitenin var olması beni gerçekten rahatlatıyor.sizler gibi tecrübe sahibi,olayları yaşamış insanlarla paylaşımlarda bulunmak beni rahatlatıyor her ne kadar sanalda olsa orada bir yer de benim derdimi paylaşan birilerinin olduğunu bilmek inanın beni mutlu etmeye yetiyor.ben şuanda gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedense hiç çözemediğim şekilde sınıfımdaki herkes bana önyrgılı hic tanımadığım biri bile bana karşı farklı davranış içinde.okula gitmek dahi gelmiyor içimden elimden geldiğince kendı başıma hep idare ettim ama bı yerden sonra yardıma ıhtıycım oldu her konuda..aradım çoğu kişiyi kimseyi bulamadım ortadan kaybolsam beni merk edıcek sadece annem vardır takmıyordum halada öyle sanırm ama bugun bu konuda beni incitti.en yakın dostum kardeşim dediğim insanları hayatımdan çıkarmak zorunda kaldım.bu şekilde olsun istemezdim ama onların tavırları beni buna zorladı hala inanamıyorum,okadar yanlış hayatları tercih ettiler ki bana uymadı sonra saygı duydum ve hayatımdan gittiler.en ufak alışverişe gitmek istesem bile bana eşlik edecek yakın kız arkdasım bıle kalmadı.bazı durumlardaister istemez insan ıhtıyac duyuyor bırıne..aileme gelince annem dısında bana inanan güvenen kimse yok beni her konuda destekleyen de yok herşeyi kendi başıma halletmeye çalışıyorum maddi manevi hersey benim sorumluluğum altında..babam asla bana yol göstermez beni dinlemez sadece bana küfür eder her zaman her türlü işte hep karsımdadır.bir gün olsun onu kıracak bır kelime kullanmadım hep başarılı hep söz dinleyen ve kendi basına ona zarar vermeden hareket eden bı evlat oldum yinede yaranamadım..ailevi anlatamadığım diğer sorunlarda cabası..idare edebildiğimi sanıyordum bugüne kadar ama simdi patlak verdi. yine yanlızım yine kendı kendıme dertleşip dua edıyorum sükrediyorum.sadece bana içtenlikle yaklaşan yakınlarımın olmasını dilemiştim ama kısmet değilmiş..hakkımda yine hayrlısını diliyorum.üst üste gelince içimde birikti ve burada bir nebzede olsa içimi dökmek istedim.okuyanlara beni dinleyenlere şimdiden teşekkür ederim..