- 2 Ağustos 2016
- 30
- 11
- 3
- 39
- Konu Sahibi masalperisi8
Merhaba kızlar,evlendim 1,5 yıl oluyor.ama geldiğim bu şehirde hiç arkadaşım yok
konuşacak,dertleşecek,gülecek,gezecek birini arıyor insan.eve kapandım kaldım maalesef.çalışmadığım için de arkadaş edinme şansım olmuyor tabi.bütün günüm evde yapayanlız geçiyor asosyal biri oldum yani sizin anlayacağınız ve ben bu durumdan çok sıkıldım ve zaten eşimde şikayetçi artık kendine bi amaç edin yapacak bişeyler bul diyor sürekli sıkıldım diye ona da yakınmalarım oluyormuş çünkü.bu da ondan rahatsız,birlikte de hiçbirşey yapamıyoruz.o genellikle evde olmayı tercih ediyor oysa ben gezeyim,eğleneyim,güleyim bunu istiyorum.bu konuda tam bir zıtlığımız var yani.kızlar napabilirim gerçekten kafayı yemek üzereyim nolur bana bi akıl verin ben napayım?zaten stresli ve bol sorunlu bir hayatım var ve ben artık sorunlarımı da aşamıyorum
hayatım tamamen alt üst.oysa ki ben herşeyin üstesinden gelebilen capcanlı,haraketli,yerinde durmayan,arkadaşlarımla vakit geçirmekten çok keyif alan bir insandım ama artık tükendim ve köreldim.çünkü burada yapayanlız kaldım