Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konuşacak kimsem yok 2 10 GÜNDÜR AYNI EVİN İÇİNDE KÜSÜZ
ruhsuzluk resmen yaa esinin kolundan tut gerekirse biraz cekistir canini yak soylediklerim yanlis anlasilmasinda..bu sekilde olmak ne zamana kadar yani bagirin cagirin ama bi tepki verin, ayni evde kus kalmak yataklari ayirmak??? cok yanlis ve cok uzucu bi durum lutfen biraz tepkinizi gosterin bu sekilde devam edemezsiniz...
ilk kez mi bu kadar uzun süre küs kaldınız bilmiyorum ama önceleri çok zor gelse de bir müddet sonra insan alışıyor.hatta sanki bir oyun oynuyormuşçasına zevk vermeye başlıyor.hani işkence sonucu duyulan acı bir müddet sonra zevke dönüşüyormuş ya.konunuzu okudum ama tabiki hayatınızın tümüne vakıf olmadığım için eşinizin küsme huyu var mı yoksa sadece bu olaya mı mahsus bilmiyorum.tek bildiğim (kendi tecrübelerime dayanarak)huylu huyundan vazgeçmiyor.asıl sıkıntınız yaşadığınız olay mı yoksa eşinizin küsmesi mi anlayamadım.sorun yaşanan olaysa inş en kısa zamanda düzelir.eğer küsme huyuna takıldıysanız ya bu şekilde yaşamaya alışın ya daaaaaa.....?
İşin çok zor gerçekten. Konuyu geçtim o konu nasıl bu raddelere ulaşabiliyor. Hakaretler, orayı burayı tekmelemeler. Beni mazur görün ama eşinizin normal olmadığı kanısındayım. Sadece sinirli yapısı olan bir insan olsa bu tavırlar ondan olsa aradan 10 gün geçmiş düzelmesi lazımdı. Ama hala böyle devam etmesi ve kendini haklı görmesi normal olmadığının göstergesi. Bu benim fikrim, aranızda olayı bu kadar tetikleyecek başka sebepler varsa bilemem tabi..