- 6 Aralık 2021
- 1.468
- 2.317
- 83
- Konu Sahibi cunkuneden
-
Yanlış bir zamanda mı açtım konuyu ya?Aslında bu konu bir kişiye özel değil; ben hoşlandığım kişiyle konuşamıyorumyani bir şey hissetmiyorsam rahatımdır, esprili falan.. hiç hesapta olmayan kişiler hoşlanır eder hoşsohbet bulup falan ama iş hoşlandığım kişiye gelince adeta utangaç bir kız çocuğuyum. En son oldu adam günaydın yazıyor, tamam günaydın. Nasılsın diyor iyim yazıyorum, sen nasılsın, bu kadar hoşlanmasam sohbet akar gider ama böyle dumur oluyorum etkilendiğim kişi olunca karşımda. En son bu bahsettiğim adam artk yeterinde ilgilenmiyor muydu o da mı kötüydü bu konularda bilmem, konuşmayı bıraktık. Belki de ilgilenmediğimi zannetti. Bu yönümden dolayı dolayı mı sizce bu gidiş yoksa kendi üstüme fazla mı gidiyorum ?
Herkes yemektedir gelirler birazdanYanlış bir zamanda mı açtım konuyu ya?
Saka yapiyorum bu arada :)Herkes yemektedir gelirler birazdan
Onu da ben yapcaksam ohoo diyorum bazen ama deneyebilirim tabiSaka yapiyorum bu arada :)
Akici olmayi deneyebilirsin
Bugun ben sunu yapicam sen napicaksin falan gibi sohbet acabilirsin
Cikma teklifi etmiyosunkiOnu da ben yapcaksam ohoo diyorum bazen ama deneyebilirim tabi
Keşke yapsaydım neyse artk bundan sonra denerim..Cikma teklifi etmiyosunki
Sohbet acmaya calis karsidan ilgimi yok acaba
Oyle hissedersen dahada ugrasmazsin konusmayi birakirsin
Peki böyle davranarak ne kazanç sağladın bu güne kadar yada ne kazanmayı amaçladın arkadaşım ? Zaman hızla akıp gidiyor bu işin sonunda sen kendinle savaşırken bir bakmışsın ki mazallah,hadi toparla kendini benceAslında bu konu bir kişiye özel değil; ben hoşlandığım kişiyle konuşamıyorumyani bir şey hissetmiyorsam rahatımdır, esprili falan.. hiç hesapta olmayan kişiler hoşlanır eder hoşsohbet bulup falan ama iş hoşlandığım kişiye gelince adeta utangaç bir kız çocuğuyum. En son oldu adam günaydın yazıyor, tamam günaydın. Nasılsın diyor iyim yazıyorum, sen nasılsın, bu kadar hoşlanmasam sohbet akar gider ama böyle dumur oluyorum etkilendiğim kişi olunca karşımda. En son bu bahsettiğim adam artk yeterinde ilgilenmiyor muydu o da mı kötüydü bu konularda bilmem, konuşmayı bıraktık. Belki de ilgilenmediğimi zannetti. Bu yönümden dolayı dolayı mı sizce bu gidiş yoksa kendi üstüme fazla mı gidiyorum ?
Suan konusmuyomusunuzKeşke yapsaydım neyse artk bundan sonra denerim..
Aslında stratejik bir şey değil istemeden oluyor ama aksi konusunda zorlayabilirdim kendimi belki. Bilmiyorum karşı taraf yeterince istese olurdu gibime geliyor bir yandan daPeki böyle davranarak ne kazanç sağladın bu güne kadar yada ne kazanmayı amaçladın arkadaşım ? Zaman hızla akıp gidiyor bu işin sonunda sen kendinle savaşırken bir bakmışsın ki mazallah,hadi toparla kendini bence
Yo konuşmuyoruz artkSuan konusmuyomusunuz
Saglik olsunYo konuşmuyoruz artk
İnşlh..Saglik olsun
Bundan sonraki kisiye cesaretini toplarsin
Denemekten ne çıkar? Bence en azından muallâkta kalmaz durum,benim bi lâfım vardır söyleyim sonrasına şahsın karar versin..Aslında stratejik bir şey değil istemeden oluyor ama aksi konusunda zorlayabilirdim kendimi belki. Bilmiyorum karşı taraf yeterince istese olurdu gibime geliyor bir yandan da
Evet sonuç belli olur en azından, teşekkürlerDenemekten ne çıkar? Bence en azından muallâkta kalmaz durum,benim bi lâfım vardır söyleyim sonrasına şahsın karar versin..
Hadi kızım cesaret başaracaksın
KesinlikleEvet sonuç belli olur en azından, teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?