• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konusamamak!

Ikibucuk aydir beraberiz, sadece telefonla ve msnde gorusme imkanimiz var ben yurtdisindayim o turkiyede.. O da bu durumdan cok sikayetci:((

uzakta olduğunnuz için ortak çevre olmadğından dolayıdır .. şöyle yapmayı dene ona tüm gününü anlat sonuçta o senin sevgilin =) sıkıldım bile diebilir ama en azından bu sorunu giderirsinz sürekli napıosun deeme tabikide telefonla konuştuğunda detaylarıyla anlat herşeyi ... kek yaptım hmm enfes fln filan :31:

hadi bakalım cnm haberdar et umarım çözersiniz ama dediğim gibi yenisiniz ve uzaktasınız tek yapıcağın gününü anlatmak :71: ve onu dinlemek...

tıkanıp kalıyorsun ve zamanla da ilişkide bu sorun haline geliyor .. bu kaçınılmaz .. hayallerden konusabilirsin gelecek hayallerinden planlarından ona da sorablirsin yakın gelecek de olabl uzak gelecek de..

:43:malesef sorun olmaya basladi bile.. ve ben bu sorunu nasil cozcegimi bilemiorum.. galiba ben konusma ozurluyum , cunku msnde yazisarak konustugumuz zaman gayet guzel yazabiliorum herseyi ama nezamanki bana bi konu ac, yada anlat dedigi zaman tikaniorum..

hayallerden komuşmakta bir süre sonra erkeği sıkar...bence; en güzel ve en doğal duran konuşma şöyle olur; günlük yaptıklarını anlat..mesela bugün yemek yapmayı denedim çok güzel oldu vs..
benim anladığım sorun sadece sende, değil ikinizde...

Aslina bakarsaniz oyle ondada sOrun var.. Ama benim konusamamam onda buyuk sIKIntI yaratiyor..hatta benim konusamamamin eski sewgilimle alakali oldugunu dusunuyo hala aklimin onda oldugunu zannedio..
:59:

canım acaba tıkanıp kalman günlerinin rutin geçmesiyle alakalı olabilir mi? yani her seferinde aynı şeyi konuşmak istemiyo olabilirsin.
arada mesafe olan ilişkilerde bu sorun olabiliyo çünkü iletişim kurabileceğiniz tek şey konuşmak ve konuşmayınca iletişim kurulamıyo.
sen aç bi konu dediğinde aklına gelen ikl şeyi söyl bence mantıksız olur diye düşünme. son okuduğun kitap, izlediğin filmler vs. mesela hangi filmi tavsiye edersin diye başlayıp filmler üzerine bi konuşma yapabilirsiniz. önemli olan seslerinizi duymak değil mi konunun çokta önemi yok bence...

daha yeni ilişkiniz ondan dolayı olabilir zmanla düzelir

telefonda ''sohbet'' etmeyı hiç sevmem.. :D ama bırkac tavsıyede bulunabılırm.romantık olacagını dusundugum.

ona ithaf edebılecegın bı şiir bul.. telefonu actıgında sustur ve okumaya başla.. sonra telefonu kapat :)

madem yazabilmek konusunda iyisin.ona hıslerını bı kagıda dök.. aramadan önce provalar yap.düzgün okumak konusunda alıstırmaların bıtınce.. konusmanın orta yerınde lütfen hiç sozumu kesmeden dınle de.. merakla dınleyecektır zaten.. sonra yorum yapacaktır üzerine falan..

sonra yasadıgı yerı merak ettıgınızı soyleyın.yanı bir resmi anlatır gibi odasını, ofisini, vs anlatmasını.. anlattıkca gozunuzun onunde canlanacaktır zaten..sonra bır resım ısteyın..hayal ettıklerınızle, resım arasındakı yedı farkı konusun :)

çok sevdiği ailesini ve yakın akrabalar hakkında az cok anlatmasını ısteyın.mutlaka su kuzenım bu halam o suydu bu oydu.. anlatacaktır..Not alın soyagacı olusturun kafanızda ufak caplı..birsey anlatırken hatırlamanız hosuna gıdecektır. hemde sevdıgınızın gozunden ailesi hakkında önfikir oluşturmuş olur bir adım önde olursunuz :D tanışmadan önce yani.

gündemdeki meseleler üzerine konuşabilirsiniz, tuttugu takım adına, spor müsabakalarına..hele yurtdısında oldugunuz ıcın yurttan haberler aktarmasını ısteyebılırsınız..

kendısınden yemek tarıflerı ısteyın..Mesela en cok sevdıgı yemegın tarıfını alsın annesınden.. sizde aldıgınız tarıfe gore yemek yapmaya calısın.. gün gelirde kısmet olursa bırgun ona yemek yapmanız..annesının yemeklerınden farksız olmasını ıstedıgınızı soyleyın..cok mutlu olacaktır zaten..

daha yazayım mı ?

Back
X