Konusamiyorum

ozelbir_i

la la la la.......
Pro Üye
13 Haziran 2015
5.927
19.737
448
Evet konusamiyorum daha dogrusu konusuyorum ama ifade edemiyorum kendimi

Ben birsey anlatmak istiyorum karsi taraf dinliyor ama bambaska birsey anliyor ,dogru kelimeler gelmiyor aklima o an,yani karsi tarafta beyin firtinasi yapacak degil ... hani olmustur sizede sonradan dusununce keske söyle anlatsaydim diye ama bazen dusunmeme rağmen yine gelmiyor aklima ,sonuc olarak utaniyorum, belki farketmediler ama insan kendini biliyor ya bana batiyor bu sefer,birde surekli gormediginiz biriyse kotu etki birakiyorsunuz,cok kafama takmiyorum hatta anlatiyorum soyle soyle oldu rezil oldum diye ablama mesela gulusuyoruz ama yasarken hic komik degil.

birde dun test yaptim kendime internetten ,ortaokul ogrencisi kadar kelime biliyormusum....ne kadar guvenilir o testlere bilmiyorum ama bendeki degisiklikleri gorunce dogrudur yani olabilir.

Annemle de gecen konusuyoruz sen eskiden cok akilliydin sonradan boyle oldun falan dedi bana, arada da soyler,

Aslinda derinlerde, bence birkac problem var ,birincisi kafam cok karisik ,dolu, konusurken bile dusunuyorum dinlerken dusunuyorum ,konustukca dusunuyorum,konustuktan sonra dusunuyorum vs boyle bir karmasa da aklim...ikincisi ise arkadaslarimla ya da baskalariyla fazla konusmadigimdan kaynaklandigi dusunuyorum ,hatta neredeyse hic konusmuyorum,sıkıliyorum (cok ama cok uzduler,sarsildim ,benim icin ölü gibiler etrafimdaki bircok kisi ama sebebi onlar, ben degilim, bundan eminim)

Ücüncüsü unutuyorum

Kitaplar aldim ara verdim biraz ama var, okumak gerekiyormus yani okuyacagim , Psikiyatriste gittim anlattim basimdan gecen birkac seyi, cok unuttugumu soyledim cok unutkanlik bunama gibi birsey demisti biraz konustuk ,uzuldu bana sanirim,sana kafani rahatlatacak bir ilac veriyorum dedi ,ay icmez olaydim kan degerimimi dusuruyor ne yapiyorsa resmen beynim gitti uyusturdu resmen dusunemiyordum bile birakinca ilaci duzeldi ,eski halime dondum diyelim.

Haksizliga ugradiginiz zamanlar oluyor,kendinizi savunmaniz gerekiyor ama yanlis kelimelerle garip bir duruma dusuyorsunuz gercekten derdini anlatamamak cok zor ,

Evet ben simdi ne yapayim?

Mesela ne gibi??
Bazen hiç anlatmaya çalışmamak lazım amaan ne anladıysa anladı bana ne demek lazım. Ama unutuyorum kısmı ilginç?

Kitap okumaya tekrar başlayın. Bakın burda derdinizi ne güzel ifade etmişsiniz pekala konuşurken de yapabilirsiniz bence :KK51:

Kafandaki boş düşünceleri çıkarmalısin.kafanı onlar kurcaliyordur sürekli, mantıklı düşünüp konuşmana izin vermiyorlar bence..

psikiyatrist yerine psikoloğa gitmelisin. onunla konuşmalısın.
kitap okumalısın(ama boş kitaplar değil)
iletişim kursu varsa veya diksiyon kursuna gitmelisin.
tiyatroya yazılmalısın.
başka çaresi zor.

Korkutmak istemem ama böyle şeyleri hep psikolojiye bağlamak da doğru değil. Nöroloji uzmanına ya da beyin sinir uzmanına gözükmenizi de tavsiye ederim. Beyinle ilgili bir şey de bu değişime neden olmuş olabilir

Mesela ne gibi??
Bazen hiç anlatmaya çalışmamak lazım amaan ne anladıysa anladı bana ne demek lazım. Ama unutuyorum kısmı ilginç?

Kitap okumaya tekrar başlayın. Bakın burda derdinizi ne güzel ifade etmişsiniz pekala konuşurken de yapabilirsiniz bence :KK51:
Bende oyle yapmaya calisiyorum amaan ne anladiysa anladi diyorum zaten oyle basa cikmaya calisiyorum ama neden ifade etmek varken yapamıyorum uzuldugum nokta bu ,isyerinde benim isim olmayan bir isi bana yaptirmak icin iki kisi bana karsi cephe aldi tesaduf girdim yanlarina gerginliginden hakkimda konusuldugu hissine kapildim afalladi birden biri ,patronum beni aradi yapmiyormusun sen x isi dedi yap diye baski kurdu bende benim isim degil ben yapamam diye direttim sonuc itibariyle yapmadim ama patronuma soyedigim seyler daha onceden benzer sey yasadigim icin tavrım netti ani olsaydi birsey diyemezdim,unutkanlik icin doktora gittm omur boyu b12 kullanacaksin dedi , igne yatiriyorum bende,öyle iste

Korkutmak istemem ama böyle şeyleri hep psikolojiye bağlamak da doğru değil. Nöroloji uzmanına ya da beyin sinir uzmanına gözükmenizi de tavsiye ederim. Beyinle ilgili bir şey de bu değişime neden olmuş olabilir

Bir gideyim banada hic normal gelmiyor

Bildiginiz birsey varmi yani korkutmak istemem demissiniz ya bu kadar sey olmadan gitmistim bu arada birsey yoktu ama tabi aradan zaman gecti cok sey degisti o arada

tanık olduğum bir şey yok ama beyin oluşabilen tümörler de bu şekilde karakter, kişilik değişiliklerine, konuşma bozukluklarına, unutkanlıklara yol açabiliyo. Doktor öyle bir şey olmadığını söylesin en azından bu şıkkı eleyin

tanık olduğum bir şey yok ama beyin oluşabilen tümörler de bu şekilde karakter, kişilik değişiliklerine, konuşma bozukluklarına, unutkanlıklara yol açabiliyo. Doktor öyle bir şey olmadığını söylesin en azından bu şıkkı eleyin
Hem norolojiye hemde psikiyatriye gidecegim tekrar tesekkur ederim

Beyninizin amigdala bölümünde sorun olabilir.
Kağıt üzerinde yazı yazarken eksik yazma ya da yanlış harf kullanma durumu oluyor mu?

Beyninizin amigdala bölümünde sorun olabilir.
Kağıt üzerinde yazı yazarken eksik yazma ya da yanlış harf kullanma durumu oluyor mu?
Duzgun yazamama var yazim guzel.degildir ama yanlis harf kullanma oluyordur belki dikkat etmedim ama.bu amigdalayi bir arastirayim tesekkurler

Duzgun yazamama var yazim guzel.degildir ama yanlis harf kullanma oluyordur belki dikkat etmedim ama.bu amigdalayi bir arastirayim tesekkurler
Yazı güzelliği değil bahsettiğim harfleri yanlış kullanma ve eksik yazma durumu.
Beyin damarlarıyla falan da alakalı olabiliyor bu durumlar.

Back
X