- 19 Ocak 2009
- 230
- 1
- 116
Babam içkiyi seven bi insan ve artık aile kavramı kalmadı bizde . . Annemle ben arkadaş gibiydik , babam bizden çoook uzaktaydı , belki iyi bi baba ve beni çok seviyo ama bu hiçbi zaman kimseye yetmez :sinifsinif: Annemle hiç anlaşamıolar annemin sırf bizim için katlandığını biliyorum . Babam hep kafasına göre davranır annemi düşünmez mesela geçen gün annemin ilk defa bu kadar sıkıntılı olduğunu gördüm ve onunla uzun uzun sohbet ettim . Babamla evlendiği için çok pişman . Onun istediği adam , annemle birlikte gezicek onunla sohbet edicek biri :/ İçki konusunda da babam en son kuzenimin düğününde içti ve cidden her taraftan belliydi içtiği ve tabiki ailesi olarak annem ve beni utandırdı Çok üzgünüm çoook
Annemle ben ona tavırlıyız şmdi , dün de annem sinirini benden çıkardı anneme de tavırlıyım ama çok fazla da kızamıyorum . Bu evde durmak istemiyorum artık , okulun yurdu var (bu sene orda mı kalsam) seneye üniversiteye gitcm zaten ama annemi bu adamla bırakmak istemiyorum napıcam ben :sinifsinif:
Annemle ben ona tavırlıyız şmdi , dün de annem sinirini benden çıkardı anneme de tavırlıyım ama çok fazla da kızamıyorum . Bu evde durmak istemiyorum artık , okulun yurdu var (bu sene orda mı kalsam) seneye üniversiteye gitcm zaten ama annemi bu adamla bırakmak istemiyorum napıcam ben :sinifsinif: