- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
Her şeyini alıp götüremezsin ya benden. kokunu, ellerini,kalbini,sözlerini benden alıp götüremezsin ya. söylediğin her kırıcı cümleyi içime atıp sana hissettirmedim. konuşmadığımız her dakika nasıl özlüyorum seni bi bilsen. Belki hatasını anlar kavga etmeyiz diyorum. dün gece sana kızıp o sinirle kaç sayfa yazı yazdım. uyumadım sabaha kadar. hani sen hep derdin ya namusunla oku. öyle yapıyorum konuşmasak bile senden başkasına bakmıyorum. karşıdan gelen birisine şu yakışıklıymıs falan demiyorum. inan bana senden başkasına bakmadım. dersteydik düşünüyorum düşünüyorum... Neden böyle yaptııı ? ben nerde hata yaptımmm ? hiç birine cevap bulamıyorum.. .Ardından saçlarımı okşuyorum ne kadar kuru ve karışıklar. Uçları öylesine kırılmış ki.Düşünüyorum acaba saçlarımın kırıklarını kestirip kurtulduğum gibi, kalbimin kırıklarından da kurtulabilir miyim diye? Sonra vazgeçiyorum sindiremiyorumm. Bana söylediğin o sözü sindiremiyorummm.. herşey o kadar karışık kii artık gözyaşlarımın bilee anlamı yok. yaşadıklarımızı hatırlıyorum belkii sana olan kırgınlığımı unuturum diye. Hatırlıyor musunn bana ne demiştinnn "aşkım kepimi sana doğru atcam" 10dan geriye sayılınca ilk kepini havaya atan sen olmuştunn sonra gülmüştümm bide kepini bana atacaktııı.. Hatırlıyor musun bir keresinde sen hasta olmuştun okuldan kaçıp kaçıp yanına geliyordum. hatta ilk öpüşmemiz adaparktaydı bayılacaktım o ann başımın nasıl döndüğünü farketmeliydin. 17 haziran 2011 ilk size gelişimdi patates kızartacaktık soyup hepsini musluğun içine dökmüştüm yanlışlıkla ne gülmüştükkk. uyumuştukkk uyandığında "uyandığım anda seni yanımda görmek çok güzel bişey" demiştin. devam edeyim mi sevgilim ? ne kadarda mutluyduk o günlerde. Dün gece mesaj atmışssın bana pişmanlık mesajıı ne diyeceğimi bilemedim. Gene aynısını yaparsın gene aynı kırıcı sözleri aynı hataları yaparsın.. her sabah bi umutla uyandığımda bugün acaba nasıl günydın mesajı atmalıyım diye düşünüyorum. Aşkım desem sindiremiyorum demesem aramızda daha çok soğukluk olacak. erisin artık şu buzlar. yaşadığım 3 günü sana anlatsam ağlarsın lan billdiğin ağlarsın. Naptım ben sanaa. seni mutlu edemedim mi ? aldattım mı ? emin ol seni aldatsaydım daha çok düşerdin üzerime ben o eski sevgililerin gibi aldatmadım diye bu kadar değersizimdir belki.. Sanki şu 3 senenin bedelini 3 günde ödüyorum. Özlüyorum seniii kendime anlatarak özlüyorum. gece olunca ağlıyorum neye yarar ? seni affetmek istiyorum ama affedemiyorum. Arkadaşlar soruyor seni osmanla nasıl gidiyor diyorlar. onlara anlatamam bunları iyi gidiyor diyorum snraa gözümden yaşlar akıyor. bi ara çok hastalanmıştım bana çok güzel davranıyordun acaba gene hasta olsam bana öyle davranır msın ? tamam tamam haksızlık ediyorum düne kdar güzel gidiyordu ilişkimiz ama inan bana hiç bir zaman sana böyle kırılmadım... Haklısın sevgilim bana gelinlik değil kefen yakışır.Özür dilerim, ben yine tutamadım kendimi. Yine nefret edemedim senden, yine bitiremedim seni. Ne kadar denesem de, silemedim içimdeki sevgini. Öyle çok özlüyorum ki seni, haklı olan benim özür dileyen de buna karşı Ben seni çok özlüyorum.Ve sen beni yine kırıyorsun. Yazıyorum yazıyorumm okumayacaksınn okuma zaten bilmeni istemem.. Kendime ağlayarak söz verdimm biliyor musun ? bir daha ne gelinlik ne de evlilik hayali kurmayacağım inan bana gelinlik resimlerine bile bakmıyorum ama şunu unutma gün gelirde evlenirsek seninlee beni beyazlar içinde görüp "çok güzel olmuşssun " dersen Allah şahidim olsun kiii o sözünü hatırlatacağım sana. Susmayalım olur mu ? tamam ben haksızım evet dediğim gibi gelinlik bana hiç yakışmıyor ama susma mesaj at birşeyler yap şuan ağladığımı görseydin eğer benimle birlikte ağlayıp özürdilerdin için parçalanırdı. unutma ben seni senden daha çok tanıyorum. ufacık olay dimii ? kırgınlıklarım bir dünyaa..