• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuşmaya .akıl almaya çok ihtiyacım var...

aselkuzum

Rabbim yavrumu koru...
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
913
6
68
arkadaşlar mrb öncelikle..ben eşimle severek evlendim bide kızım var 2 yaşında.. evliliğimizin ilk zamanlarında çok iiydi evet işte tam hayalimdeki insandı ideal eşti anlayışlıydı sevecendi...Çok hatam oldu ,onunda tabii..3.yılımızdayız ama hergün birbirimizi yiyoruz nerdeyse:((çok büyük problemler yaşadık..Ama aştık sayılır onları..Asıl problem eşimin tamamiyle değişmesi...öyleki artık onu tanımıyamıyorum çocuğunu bile tersler hale geldi...eskiden beni öpmeden evden çıkmayan adam şimdilerde yüzümü bile görmek istemiyor.:((çok şeyler denedim aklınıza gelebilcek herşeyi yaptım heralde ama onu eski haline dönddüremedim nerden başlasam ne yapsam bilmiyorum ama beni sen bu hale getirdin diyor:((ona katılıyorum maalesef ama dediğim gibi onunda hataları oldu beni seviyor biliyorum ama işte hareketleri tam tersini gösteriyor:((çok üzülüyorum inanın evledım var boşanmak istemiyorum...ne olur bişeyler söyleyin yuvamı nasıl kurtarabilirim????

değişiminde hatanın sende olduğunu düşünüyosun madem iş biraz zor..
ama sen zaten hatanı kabul etmişsin eşinin bunu geride bırakması lazımdı şimdiye kadar madem hataları geride bıraktınız...
ailesiyle fln aran nasıl...
sorunu tam yazmadığın için pek bişey söyleyemiyorum ama konuşa konuşa ikna etmek lazım sanırım...

değişiminde hatanın sende olduğunu düşünüyosun madem iş biraz zor..
ama sen zaten hatanı kabul etmişsin eşinin bunu geride bırakması lazımdı şimdiye kadar madem hataları geride bıraktınız...
ailesiyle fln aran nasıl...
sorunu tam yazmadığın için pek bişey söyleyemiyorum ama konuşa konuşa ikna etmek lazım sanırım...

ailesiyle iş gereği uzaktayız...çok samimi değiliz ailesiyle pek bi problem yaşamadık..asıl problem eşim işte...itiraf etmeliyim ki o değer verdikçe ben üste çıktım e o da dayanamadı tabi..bizim evliliğimizin asıl sıkıntısı bu oldu hep..

ailesiyle iş gereği uzaktayız...çok samimi değiliz ailesiyle pek bi problem yaşamadık..asıl problem eşim işte...itiraf etmeliyim ki o değer verdikçe ben üste çıktım e o da dayanamadı tabi..bizim evliliğimizin asıl sıkıntısı bu oldu hep..

şımardın yani biraz...
ama zamanla olgunlaşır, değişir insan..
üstelik kadınlar biraz şımarmaya meyilliyizdir zaten..
buysa tek sorun abartıyo eşin...
üstelik bi çaba göstermişsin...
biraz uzak dursan fln anlarmı sence..
yani kaybetme korkusu yaşarmı eşin...

o değer verdikce üste çıktım demişsiniz .. eşinizde iyiliğinin sevgisinin değerini anlamadığınız için sizi bunda suçluyor.bence siz kendinizi biraz düzeltin ve toparlanın şöyle.eşiniz nasıl size değer verdise sizde o değerin karşılığını verin.benim kuzenimde kocası fazla ilgi gösterdiği halde adamı bıktırmıştı artık.bütün aile fertlerimiz parmakla gösteriyorlardı onun kocasını.her tartışmalarında çıktı annesinin evine gitti adam peşine dolandı hergün adama boşanacağım senden dedi dedi adam sonunda sabrı taştı pes etti.tamam ozaman boşanalım bende başkasınla evlenirim dedi.kuzenim bunu duyar duymaz kocasına geri döndü.çünkü hatalı olan kendiydi biliyordu.kocasına döndükten sonra çocukları oldu şimdi 1 yaşında.eski mutluluklarına geri döndüler sayılır kuzenim kendini baya toparladı.gereksiz tartışmalar yapmıyor artık.

bence biraz zamana ihtiyacınız var eğer imkanınız varsa biraz ayrı kalmalısınız hatalar olmuş
karşılıklı bundan sonra birbirinizi daha çok anlamaya çalışın kavga etmeden sorunlarınızı tekrar konuşun
ikna edebilirsen mutlaka bir terapiste gitmeye çalışın iyi şanslar

bir yere kadar cekilir naz kapris vs vs
bir an önce evinizde huzur sukunet saglayin sicak yuva ortami kurmaya calisin
esiniz eve isteyerek heyecanla gelsin

Eşine ve ailesine karşı saygılı ol. Bekle. Seviyor diyorsan elbet değişecektir.

Ayrıca ne çabuk boşanma noktasına geliyorsunuz? Basit mi bu kadar :20:?

hatalıysa zor
bu durumda eşin üste çıkmış
eski haline nasıl bilemedim ama
sıkmamaya çalış bence kocanı
beraber tatile falan gitseniz
sinemaya yada başbaşa yemege

Al karşına konuş.Madem ben seni bu hale getirdim şimdi bir şans istiyorum.Eski hatalarımı kaprislerimi yapmıycam.Seviyormusun ? seviyorsan birbirmizie bir şans daha verelim bu evlilik böyle olmaz ki diyip alttan alarak konuşun...Sonra sizdeki düzelmeyi gördükçe o da size olumlu yaklaşır muhakkak...Yani eşiniz sizin gibi davransaydı düzelmesini beklerdiniz sonuçta.Bu sizin için geçerli.İnşallah aranız düzelir...

Ben Çok Büyük Hata Yaptınız Sandım Ama Değilmiş Naz Kapris Eşimizede Yapamicaksak Ve Oda Bizi Çekemiycekse Kime Napalım Yani

Bunda Bence Suç Yok,Her Kadın Şımartılmak İstenebilir Yani Ara Ara :31: Eşiniz Sizin Yaptıklarınızı Unutmaya Çekmeye Razı Gelmiyor Sorun Bu :ssz:

Back
X