daha once hic boyle olmamistim, kac yasima geldim hep mantigi ile hareket eden ben suan kendimi kaybettim resmen
kendimi o kadar caresiz hissediyorum ki, yasadiklarimdan utandigima etrafimda kimseye anlatamiyorum, paylasamiyorum, yuregim cok aciyor. isi gucu yerinde olan biriyim, suan is dolayisi ile cok kucuk bir yere geldim, yogun calisiyorum, is cikisi spora gidiyorum, eve git su bu derken saat 11 oluyor aslinda. ama hala onu dusunebiliyorum, her kavga ettigimizde (ne kadar ufak olursa olsun) beni aramayan uzaklasan bir adami dusunuyorum her 10 dk bir acaba msj attimi, aradimi diye bir telefonumu bir faceyi kontrol edip duruyorum.
hayatimda yasadigim en kotu iliskilerden biri belkide, gozumun icine baka baka yalan soyledigine sayit oldugum, eskis evgilisine (sirf agzindan laf alabilmek icinmis goya, onunla asla isi olmazmis) ask dolu (bana asla soylemedigi) mesajlar attigini okudugum, ama bana her merhaba diyisinde, canim diyisinde heyecandan oldugum bir adam var hayatimda. kendimi hic bu kadar dusmus, caresiz hissetmemistim. onu unutmak aklimdan cikarmak icin yapmadigim sey kalmadi, ama o, ben seninle mutluyum, beraberligimizde hic birsey yok dedikce ondan kopamadigim biri
hic bir arkadasim durumu bilmiyor, utaniyorum anlatmaya, cunku bu yasadiklarimi baskasi bana anlatsaydi, kosarak uzaklas, hicmi aklin yok kizim derdim. noldu bana bilmiyorum. her gece aglamaya basladim, tek yapabildigim dua etmek.. kizlar ben nasil kurtulucam bu durumdan, herseye ragmen o adamdan ayrilmak istemiyorum, ama boylede devam edemiyorum. cok cikmazdayim...

hayatimda yasadigim en kotu iliskilerden biri belkide, gozumun icine baka baka yalan soyledigine sayit oldugum, eskis evgilisine (sirf agzindan laf alabilmek icinmis goya, onunla asla isi olmazmis) ask dolu (bana asla soylemedigi) mesajlar attigini okudugum, ama bana her merhaba diyisinde, canim diyisinde heyecandan oldugum bir adam var hayatimda. kendimi hic bu kadar dusmus, caresiz hissetmemistim. onu unutmak aklimdan cikarmak icin yapmadigim sey kalmadi, ama o, ben seninle mutluyum, beraberligimizde hic birsey yok dedikce ondan kopamadigim biri