konusmaya dertlesmeye o kadar ihtiyacim var ki, kafayi yicem :(

Canım senin ne yaşadığını ben çok iyi anlıyorum çünkü senin durumuna yakın bir durumdayım. Nişanı atmak istediğimi bildirdim bu gün yarın gelsin yüzüğü de vericem eline.Oysa evlenmek aile kurmak en büyük hayalim benim. Kendince ,kadrince, yapabildigince oda seviyor beni. Ama unutamadığım şeyler var. Kaldıramıyorum, unutamıyorum, bunları haketmedigimi düşünüyorum ve ayrılma kararını ben aldım. Ona sorsan hiç sorun yok aramızda, benim için yapabildiği her şeyi yaptığını söyler ben ayrılmazsam o hiç bir zaman ayrılmazmış gibi ama benim ona en çok ihtiyacım olduğu zamanlarda hep kaçtı uzaklaştı günlerce aramadı telefonlarıma da cevap vermedi. Biz bir kaç ay arayla bunları yaşamaya başladık.Her defasında ben ondan daha çok uzaklaştığımı hissetim çünkü güven kalmadı. En son rahatsız olduğumda beni görmeye bile gelmeyen adam iyi olduğum günlerde yanımda olsa ne olucak. Evlilik iyi günde kötü günde vs degilmi ?

Tartışmaz bağırmaz kötü sözler kullanmaz biriyim ben. Buna ragmen bir sorun ortaya çıksa konuşmaktan kaçtı hep. Sorunları benim kendi kafamda yarattığımı söyler konuşma gereği yok der ve ben ne duruma düşüyorum aklına geliyordur şimdi. Ben evlendikten sonra değişir falan filanlara inanmam. Ayrılmayı göze aldım bir kere. Nasıl alışmışım ona bir bilsen biz aylardır aynı evi paylaşıyoruz şimdi iki bavul elime alıp nereye gitsem nasıl yaşıyacam hiç bilmiyorum. Allaha sığınıyorum.

Psikolojin iyi değil sanki bir çıkmazdasın sende benim gibi. Unutma ki hayat senin hayatın onu yönlendiren sensin ve her zaman seçme imkanın var. Canın acıyorken sevgin kendi içinde taşıp nefes almak bile zor geliyorken mutlu olmayı seçsen bile olmuyor anladım acını dibine kadar yaşamaya hazırlan. Her ayrılık zor dur ama ben hayata kendimi açmaya karar aldım ne olursa olsun ya kendime hak gördüğüm mutluluk ile yaşarım ya da durmam artık. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin derler ya ben artık güdemiyorum demek ki gitme zamanı gelmiş.

Son düzenleme:
Canım senin ne yaşadığını ben çok iyi anlıyorum çünkü senin durumuna yakın bir durumdayım. Nişanı atmak istediğimi bildirdim bu gün yarın gelsin yüzüğü de vericem eline.Oysa evlenmek aile kurmak en büyük hayalim benim. Kendince ,kadrince, yapabildigince oda seviyor beni. Ama unutamadığım şeyler var. Kaldıramıyorum, unutamıyorum, bunları haketmedigimi düşünüyorum ve ayrılma kararını ben aldım. Ona sorsan hiç sorun yok aramızda, benim için yapabildiği her şeyi yaptığını söyler ben ayrılmazsam o hiç bir zaman ayrılmazmış gibi ama benim ona en çok ihtiyacım olduğu zamanlarda hep kaçtı uzaklaştı günlerce aramadı telefonlarıma da cevap vermedi. Biz bir kaç ay arayla bunları yaşamaya başladık.Her defasında ben ondan daha çok uzaklaştığımı hissetim çünkü güven kalmadı. En son rahatsız olduğumda beni görmeye bile gelmeyen adam iyi olduğum günlerde yanımda olsa ne olucak. Evlilik iyi günde kötü günde vs degilmi ?

Tartışmaz bağırmaz kötü sözler kullanmaz biriyim ben. Buna ragmen bir sorun ortaya çıksa konuşmaktan kaçtı hep. Sorunları benim kendi kafamda yarattığımı söyler konuşma gereği yok der ve ben ne duruma düşüyorum aklına geliyordur şimdi. Ben evlendikten sonra değişir falan filanlara inanmam. Ayrılmayı göze aldım bir kere. Nasıl alışmışım ona bir bilsen biz aylardır aynı evi paylaşıyoruz şimdi iki bavul elime alıp nereye gitsem nasıl yaşıyacam hiç bilmiyorum. Allaha sığınıyorum.

Psikolojin iyi değil sanki bir çıkmazdasın sende benim gibi. Unutma ki hayat senin hayatın onu yönlendiren sensin ve her zaman seçme imkanın var. Canın acıyorken sevgin kendi içinde taşıp nefes almak bile zor geliyorken mutlu olmayı seçsen bile olmuyor anladım acını dibine kadar yaşamaya hazırlan. Her ayrılık zor dur ama ben hayata kendimi açmaya karar aldım ne olursa olsun ya kendime hak gördüğüm mutluluk ile yaşarım ya da durmam artık. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin derler ya ben artık güdemiyorum demek ki gitme zamanı gelmiş.

canim ya senin durumun benden daha zormus, ama ne guzel ki yazdiklarindan suan kararli ve cok guclu oldugun gozuyor. Umarim cok fazla zorluk cekmeden bu yasadiklarinin ustesindne gelebilirsin. Soyledigin seyler o kadar yakin ki bana, hayatimda daha once boyle birseyle karsilasmadim. Ama suan senin gibi kararli olmayi cok isterdim, ve eger buna karar verebilmissen, en zorlu kismi atlatmissin bence, diger kisimlar biraz zor olsada hallolur diye dusunuyorum. Umarim bu sureci cok zorlanmadan atlatirsin. Umarim ikimizde ustesindne gelebiliriz kolayca...

canim ya senin durumun benden daha zormus, ama ne guzel ki yazdiklarindan suan kararli ve cok guclu oldugun gozuyor. Umarim cok fazla zorluk cekmeden bu yasadiklarinin ustesindne gelebilirsin. Soyledigin seyler o kadar yakin ki bana, hayatimda daha once boyle birseyle karsilasmadim. Ama suan senin gibi kararli olmayi cok isterdim, ve eger buna karar verebilmissen, en zorlu kismi atlatmissin bence, diger kisimlar biraz zor olsada hallolur diye dusunuyorum. Umarim bu sureci cok zorlanmadan atlatirsin. Umarim ikimizde ustesindne gelebiliriz kolayca...

Canım bak ben konu açmadım derdimi dökmedim hiç kimseye ama sana anlatmam gerektiğini hissetim. Siz daha sevgilisiniz yol yakınken bunları atlatabilirsin zamanla inanki daha da zor olucak. Bak bana şimdi o kadar zor ki keşke daha erken kendimde bunu yapacak gücü bulsaydım diyorum uzattıkça uzuyor zorlaşıyor birikiyor. Arkadaşın birinin yorumu cok beyendim ne diyor sen bu adamla evlilik yürütebileceğine inanıyormusun şu hallerini unutabilecekmisin? Hiç bir şey unutulmuyor canım zamanla acı çekmeye alışıyoruz ama unutmuyoruz. Ben acı çekmekle gerçekleri örtmekle insanlarının gözlerini boyamakla geçirmek istemiyorum bu tek olan hayatımı. Ya sen?

Dua etme sebebim, her ne olursa olsun (iliskimizdeki sorunlar kalkip, mutlu olmak, ya da ayrilmak), hangisi hayirliysa, bir an once o olsun diye. cunku ben kendi basima bu isin ustesinden gelemiyorum, cok denedim ama olmuyor. ne kalabiliyorum, kabullenebiliyorum yasadigimiz iliskiyi, ne de cekip gidebiliyorum :( bir bucuk sene oldu iliskimiz baslayali. yani ne koklu diyebilirim, nede kivilcim asamasinda..

Bütün yorumları okuyup öyle cevap vereyim dedim ama dayanamadım. Ya canım bak hata yapmış ve sonunda olan biri olarak sana söylüyorum. Yüce rabbim sana bu durumları göstermiş ayrılma noktasına gelmişsiniz. Bir buçuk yıl içerisinde yaşadığınız dile kolay olabilir belki ama bu adamdan ayrılmalısın canım. Yalan konuşan birinden hayır gelmez. İyi kulmuşsun ki hataları görebilmişsin. Zararın daha fazla ilerlemeden başka şeylerle oyalanarak unut o adamı. Bak ben 2 yıldan beri boşanmış iki çocuklu bir adamla birlikteyim. İlk başka sevmiyordum sevdim alıştım onsuz yapamam konumuna geldim. sonunda da kürtaj oldum. onsuz nefes alacak durumda değilken ondan ayrı kalmak ne demektir bilirim. ama sen daha yolun ortasındasın sayılır. Zararın neresinden dönersen kardır ve benim kadar zarar almamak için kendi yaşamına bak. Kop ondan Tabi ki ilk önce kendine oyalanacak bir çevre bir ortam bul. gez dolaş stres at. Bak havalarda güzel. Bir de buradaki arkadaşlar arkadaşdan dosttan da öte onlarla paylaş cesaretini topla...
hakkında hayırlısı canım...
:16:

AŞK ACISI ÇEKEN BİLİR. AŞK ACISI ÇEKMEYEN NE BİLİR.:14::14:
arkadaşlar ben de sizi çok iyi anlarım. siz de beni çok iyi anlarsınız. Sizce onlarsız da mutlu olabilir miyiz?Oluruz dimi neden olmasın. Ama nefes almak gerçekten güç çok güç.. ama kıymetini bilmeyen insanla devam etmek mantıksız. Ne kadar sevsen de onsuz da yapılmasa hem duygusal hem mantıksal zede aldığın için bu tür beraberliklerin sonlanması en doğru karardır. Kendimi toparlayabilirsem yazacaklarımı oluşturabilirsem kafamda ben de bi konu açmayı düşünüyorum.
:31:

AŞK ACISI ÇEKEN BİLİR. AŞK ACISI ÇEKMEYEN NE BİLİR.:14::14:
arkadaşlar ben de sizi çok iyi anlarım. siz de beni çok iyi anlarsınız. Sizce onlarsız da mutlu olabilir miyiz?Oluruz dimi neden olmasın. Ama nefes almak gerçekten güç çok güç.. ama kıymetini bilmeyen insanla devam etmek mantıksız. Ne kadar sevsen de onsuz da yapılmasa hem duygusal hem mantıksal zede aldığın için bu tür beraberliklerin sonlanması en doğru karardır. Kendimi toparlayabilirsem yazacaklarımı oluşturabilirsem kafamda ben de bi konu açmayı düşünüyorum.
:31:

Ahhhh

Canım geçmiş olsun sana da. Evet anlıyorum seni o kadar iyi anlıyorum ki acını paylaşacak kadar sana elimi uzatacak kadar her daim paylaş dök içindekileri. Benimki halen ortalarda yok, gel diyorum konuşalım bitecek se de iki yetişkin insan olarak konuşup anlaşalım diyorum bu gün gelicem yarın gelicem diye oyalıyor beni akşam oluyor sonra gece karanlığa boğuluyor o halen yok ortalarda. Ne uyuyabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum. Gelecek o kadar karanlık ki onsuz geçirmeye planladığım hayat o kadar korkutuyor ki beni şu anda kapıdan içeri girse belki ayaklarına kapanıp ben bırakıyorum bak gidiyorum ama sen beni bırakma demek geliyor içimden tut ellerimi her şey farklı olacak de ben seni bir daha asla üzmem de diyesim geliyor. Ama mantık .... mantık bütün bunlara gerek yok diye fısıldanıyor kulağıma. Bir defa yalan söyledimi seni günlerce arayıp sormayıp belirsizliğe attı mı içinde biriken tüm kırgınlıkları o yaratmadı mı soruyor bana. Cok zor ... içimdeki aşk o kadar büyük ki canlarım sığmıyor yüreime taşıyor boğuyor beni. Zamanla ağırlaşan bir yük taşıyorum sanki. Bagışlayan unuttum diyen kadınlar gibi güçlü olamıyorum bilmemezlikten gelemiyorum bende yok o yürek ben masalarda mı yaşıyorum hayır peki neden hala inanıyorum aşkın güzel temiz bir şey olduğuna sanki aşk değil bütün bunları bana yaşatan. Mantık. Birazcık destek. Paylaşmak konuşmak geliyor hep içimden.
İyi ki varsınız.

Bütün yorumları okuyup öyle cevap vereyim dedim ama dayanamadım. Ya canım bak hata yapmış ve sonunda olan biri olarak sana söylüyorum. Yüce rabbim sana bu durumları göstermiş ayrılma noktasına gelmişsiniz. Bir buçuk yıl içerisinde yaşadığınız dile kolay olabilir belki ama bu adamdan ayrılmalısın canım. Yalan konuşan birinden hayır gelmez. İyi kulmuşsun ki hataları görebilmişsin. Zararın daha fazla ilerlemeden başka şeylerle oyalanarak unut o adamı. Bak ben 2 yıldan beri boşanmış iki çocuklu bir adamla birlikteyim. İlk başka sevmiyordum sevdim alıştım onsuz yapamam konumuna geldim. sonunda da kürtaj oldum. onsuz nefes alacak durumda değilken ondan ayrı kalmak ne demektir bilirim. ama sen daha yolun ortasındasın sayılır. Zararın neresinden dönersen kardır ve benim kadar zarar almamak için kendi yaşamına bak. Kop ondan Tabi ki ilk önce kendine oyalanacak bir çevre bir ortam bul. gez dolaş stres at. Bak havalarda güzel. Bir de buradaki arkadaşlar arkadaşdan dosttan da öte onlarla paylaş cesaretini topla...
hakkında hayırlısı canım...
:16:

Şimdi nasılsın canım? Toparlanabildin mi? Konuşuyormusunuz hala?
Sen yavrundan olmuşsun senin acın daha da büyük Allah hakında hayırlısını verir tez zamanda yaraların iyileşir inşallah.

Şimdi nasılsın canım? Toparlanabildin mi? Konuşuyormusunuz hala?
Sen yavrundan olmuşsun senin acın daha da büyük Allah hakında hayırlısını verir tez zamanda yaraların iyileşir inşallah.

ben de aynı senin gibiyim canım. Gelip yalvarmasını, bir zamanlar senden hiç ayrılmam dediği gibi demesini,özür dilemesini, üstüme çok geldiğini fark edip özür dilemesini çok istiyorum.. fakat bunların hiç biri olmayacağı için hiç bir şeyin bir anlamı yok. olsa bile bu saatten sonra hiç bir anlamı yok.

kürtaj olalı 40 gün oldu. ondan ayrı kalalı 7 gün oldu. Bu önceki ayrılıklarıma benzemiyor önceden gözlerim yaşsız durmazdı. önceden dediğim kürtajdan bir kaç zaman önce ve son günlerde olanları diyorum. Kürtajdan sonra kafamda bir şeyler belirdi. yavaş yavaş uzaklaşmayı kafaya koydum. ama o süre içerisinde yine iyi kötü konuştuk. Taki 7 gün önceye kadar. Şimdi havaların da düzelmesiyle güneşin ortalığı aydınlatması ve çevremdeki görüşmediğim insanlar ile görüşmem ile özgürlüğümü elime almış gibi hissediyorum. Özellikle buradaki arkadaşların yorumları zaten beni cesaretlendiren. Normal bir arkadaşım yok bu yaşadıklarımı bilen.

Şuan kafamı başka yerlere veriyorum onun yaptığı gibi. düşünmek istemiyorum onunla yaşadığım günleri... Bizim ilişkimiz telefonda bitti. kavga ederek..

Karşındaki gibi takmayacakmışsın bunu öğrendim. Arada bir tutamıyorum kendimi ama artık hayatımı ve özgürlüğüü elime almak için bir yerden başlamam gerekiyor. Sende öyle yap canım. emin ol işe yarayacak. Ailenin hattan göçtüğünü düşün daha fazla yüreğin yanar mahfolursun.. ama onların hayatta olduğunu bilmek insanı mutlu ediyor. Bunun için ailemizin kıymetini geç de olsa bilelim...

Canım benim gerçekten de aynı duyguları paylaşıyoruz .
Ben kendimi tutamamaktan cok korkuyorum. Hep mesaj yazmak onunla konuşmak geliyor içimden ama bunları yapmam lazım biliyorum çünkü o konuşmak isteseydi kac gün oldu beni oyalamazdı. Biz aynı evi de paylaşıyoruz nerde kaldığını bilmiyorum telefonlarıma cevap vermiyor. Ayrılma sebebiniz bebek geçimsizlik yoksa başka sorunlar mi vardı canım?

Son düzenleme:
daha once hic boyle olmamistim, kac yasima geldim hep mantigi ile hareket eden ben suan kendimi kaybettim resmen :( kendimi o kadar caresiz hissediyorum ki, yasadiklarimdan utandigima etrafimda kimseye anlatamiyorum, paylasamiyorum, yuregim cok aciyor. isi gucu yerinde olan biriyim, suan is dolayisi ile cok kucuk bir yere geldim, yogun calisiyorum, is cikisi spora gidiyorum, eve git su bu derken saat 11 oluyor aslinda. ama hala onu dusunebiliyorum, her kavga ettigimizde (ne kadar ufak olursa olsun) beni aramayan uzaklasan bir adami dusunuyorum her 10 dk bir acaba msj attimi, aradimi diye bir telefonumu bir faceyi kontrol edip duruyorum.

hayatimda yasadigim en kotu iliskilerden biri belkide, gozumun icine baka baka yalan soyledigine sayit oldugum, eskis evgilisine (sirf agzindan laf alabilmek icinmis goya, onunla asla isi olmazmis) ask dolu (bana asla soylemedigi) mesajlar attigini okudugum, ama bana her merhaba diyisinde, canim diyisinde heyecandan oldugum bir adam var hayatimda. kendimi hic bu kadar dusmus, caresiz hissetmemistim. onu unutmak aklimdan cikarmak icin yapmadigim sey kalmadi, ama o, ben seninle mutluyum, beraberligimizde hic birsey yok dedikce ondan kopamadigim biri :( hic bir arkadasim durumu bilmiyor, utaniyorum anlatmaya, cunku bu yasadiklarimi baskasi bana anlatsaydi, kosarak uzaklas, hicmi aklin yok kizim derdim. noldu bana bilmiyorum. her gece aglamaya basladim, tek yapabildigim dua etmek.. kizlar ben nasil kurtulucam bu durumdan, herseye ragmen o adamdan ayrilmak istemiyorum, ama boylede devam edemiyorum. cok cikmazdayim...

seni çok iyi anlıyorum aynı durumdaydım bnde 1 ay öncesine kadar her gece ağlardım ama yinede tek bi söz edemezdm vazgeçemzdm ondn ve yinede vazgeçmedim her gece dua ettim Allah a ve sanırım çok şükür kabul oldu duam şuanda mutluyum düzeldi inşallah hep böyle devam eder. sabret sende Allah a sığın bekle halada sana yalan söylemeye devam ediyosa düzgünce konuş ve kendin için vazgeçmeye çalış ondan

Canım benim gerçekten de aynı duyguları paylaşıyoruz .
Ben kendimi tutamamaktan cok korkuyorum. Hep mesaj yazmak onunla konuşmak geliyor içimden ama bunları yapmam lazım biliyorum çünkü o konuşmak isteseydi kac gün oldu beni oyalamazdı. Biz aynı evi de paylaşıyoruz nerde kaldığını bilmiyorum telefonlarıma cevap vermiyor. Ayrılma sebebiniz bebek geçimsizlik yoksa başka sorunlar mi vardı canım?

kafanı başka şeylere ver. Uğraşacak başka şeyler bul kendine. sıkma kendini. Sana değer vermeyen senin ne yaptığını merak edip aramayan insanı sen de düşünme. Ben düşündüm de ne oldu.. her kavga edip ayrıldığımızda yine dayanamayan ben oldum ve aradım.. aradığımda ne oldu. Bütün hatalar bende oldu. Neden merak edip aramadığını sorduğumda da "araması gereken ben miydim? , ben de zor dayandım, her gece içtim" gibi saçma sapan laflar ederdi. Amaaaan hepsi boşmuş yalanmış.:14::14::14:

Ahhhh

Canım geçmiş olsun sana da. Evet anlıyorum seni o kadar iyi anlıyorum ki acını paylaşacak kadar sana elimi uzatacak kadar her daim paylaş dök içindekileri. Benimki halen ortalarda yok, gel diyorum konuşalım bitecek se de iki yetişkin insan olarak konuşup anlaşalım diyorum bu gün gelicem yarın gelicem diye oyalıyor beni akşam oluyor sonra gece karanlığa boğuluyor o halen yok ortalarda. Ne uyuyabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum. Gelecek o kadar karanlık ki onsuz geçirmeye planladığım hayat o kadar korkutuyor ki beni şu anda kapıdan içeri girse belki ayaklarına kapanıp ben bırakıyorum bak gidiyorum ama sen beni bırakma demek geliyor içimden tut ellerimi her şey farklı olacak de ben seni bir daha asla üzmem de diyesim geliyor. Ama mantık .... mantık bütün bunlara gerek yok diye fısıldanıyor kulağıma. Bir defa yalan söyledimi seni günlerce arayıp sormayıp belirsizliğe attı mı içinde biriken tüm kırgınlıkları o yaratmadı mı soruyor bana. Cok zor ... içimdeki aşk o kadar büyük ki canlarım sığmıyor yüreime taşıyor boğuyor beni. Zamanla ağırlaşan bir yük taşıyorum sanki. Bagışlayan unuttum diyen kadınlar gibi güçlü olamıyorum bilmemezlikten gelemiyorum bende yok o yürek ben masalarda mı yaşıyorum hayır peki neden hala inanıyorum aşkın güzel temiz bir şey olduğuna sanki aşk değil bütün bunları bana yaşatan. Mantık. Birazcık destek. Paylaşmak konuşmak geliyor hep içimden.
İyi ki varsınız.

merhaba kizlar, yazdiklarinizi okudum ama proje bitirme yogunlugu vardi yazamadim.... ne desem bilemiyorum, inanin yazdiklarinizi okuyunca aslinda durumumun o kadarda kotu olmadigini, herseyin o kadar kafamda oldugunu bir kez daha anladim. bu iyimi kotumu bilemiyorum, cunku kendi kendimi bu derdin icinde tutuyorum. saka gibi o gunden sonra tekrar degisti beyimiz, bir iyi, bir sevecen, bir ilgiliki sormayin :/ neyse aslinda kendim hakkimda yazmak istemedim, siz nasilsiniz? ozellikle sizdenbiri? nasil oldun?Inan aklim sende, umarim hersey yoluna giriyordur? umarim biraz olsun seni rahatlaticak gelismeler olmustur....

bir ilişki mutlu olmakk paylaşımlarda haz almak içindir.en başta bun u kabullenn.eee bu adam seni mutlu ediyor mu mutlu musun onla???buna cevabını ver yoluna dwm et canım.cekersın acısını ama kısa sürer..eger dwm edersen ilişkine hergun aglarsın bıterse 10 gun aglarsın.kendıne guvenın gelır kendını seversın.boyle bı adamla beraberken kendıne de kızar nefrety dolarsın kendıne.babanın oğplu olsa bıle seni üzmeye hakkı yokk.kim oluyor o adammm.inan bana kararını ver kesin olarak hayatından cıkarrrr veeeee ertesi güğn uyandıgında hazırlan işe gıderken kapıdan dısarı cıkınca içineee mis gıbı bahar havasını cekkk...inan bana o andan ıtıbaren mutluluk dolcak sanki aldıgın oksıjen değil mut-lu-lukkkkkk..güven ltfenn yazık etme kendıne güğzelimm...

merhaba kizlar, yazdiklarinizi okudum ama proje bitirme yogunlugu vardi yazamadim.... ne desem bilemiyorum, inanin yazdiklarinizi okuyunca aslinda durumumun o kadarda kotu olmadigini, herseyin o kadar kafamda oldugunu bir kez daha anladim. bu iyimi kotumu bilemiyorum, cunku kendi kendimi bu derdin icinde tutuyorum. saka gibi o gunden sonra tekrar degisti beyimiz, bir iyi, bir sevecen, bir ilgiliki sormayin :/ neyse aslinda kendim hakkimda yazmak istemedim, siz nasilsiniz? ozellikle sizdenbiri? nasil oldun?Inan aklim sende, umarim hersey yoluna giriyordur? umarim biraz olsun seni rahatlaticak gelismeler olmustur....

ben de konunun ilk mesajını okuyup yazmıstım.neyse degıssın umarım...sen mutluysan sorun yok bebek:ssz::ssz:

ben de konunun ilk mesajını okuyup yazmıstım.neyse degıssın umarım...sen mutluysan sorun yok bebek:ssz::ssz:

canim yazdigini okudum, inan ayrilmayi ne kadar cok dusundum, ama yazdigim gibi olmuyor yapamiyorum. hayatimda ilk kez boyle bir cikmazdayim. bu gelgitler hep oluyor onda, eger ben onun yaptigi bir yanlisa takilmazsam, beyimiz iyi. ama herseyine evet dicem... neyse bosver, karar verdim bende, artik suanki zayifligimdan mi, pisman olmamak icin mi. zamana biraktim. ama o son konusmadan sonra icim nasil sogudu anlatamam. isleri vardi cok yogundu, iki gun aramadi yine, farketmedim bile iki gun gectigini. facebook`a bakmadim hic bisi yazmismi diye, ki yazmis iki gun sonra gordum. bilmiyorum dogrumu yanlismi bir karar veriyorum, ama ayrilsam suan, aricakmi beni, aricakmi acaba geri don diye, aramiyorsa hic sevmedimi, diye bu psikoloji ile bir suru kkuruntu yapicam. belkide boyle uzaklasmak daha dogru. cunku biliyorum, asla yasadiklarimizi affedemicem, unutamicam, ve onunla asla istedigim gibi bir iliskim olmicak. ve cok ilginc aslinda onun asla degismiceni biliyorum, ama iste ya isleri duzelirse, belki sorun suan o (iflas etti cunku aylardir toparlamaya calisiyor), belki o yuzden hersey boyle diyorum (ki dogrusu bence sorun o degil)... neyse iste, bana bebegim cok ozledim seni, suan bir proje uzerinde deli gibi calisiyorum, insallah olursa, ilk isim yanina gelicem yazmis. o kadar garip ki, normalse sadece tatlim, canim yazdigini okudugumda bile heycanlanirken, ole bos bos baktim mesaja. bilmiyorum, suan hersey o kadar bos geliyor yani...

Canım benim. Bende ayrılmak istedim ama benimki başlamasın mı ben seni çok seviyorum gitme,üzdüysem isteyerek yapmadım seni aldatmadım, biliyorum ihmal ediyorum ama elimden bu kadar geliyor diyoooo. Benim rahat etmem için gece gündüz çalışıyormuş. Bazen kendi kendini çekemiyormuş bu aralar.Bende senin gibi pişman olmaktan çok korkuyorum şimdi çekip gidersem bir daha asla ne o beni kabul eder ne de ben dönerim eminim. Kendince beni seviyor bana değer veriyor ama çok oldu biriktiriyorum. Yaş farkımız çok büyük bizim, onun işi çok yoğun. Gençligim gözlerimin önünde akıyor ben sadece onu izliyorum. İlerde değişmeyeceğinden de eminim.Karmakarışıgım. Yanımda olduğu zaman dünyalar benim oluyo olmadığı zamanlar da sinirimden geberiyorum. Bunları ya böyle kabul edecez bırakıcaz kendi hallerine ya da ayrılıcaz. Ben daha fazlasını hak ettiğimi düşünüyorum hala da gitmekten vazgeçmedim. Yine de son bir konuşmamız olacak bir iki güne. Allahım hepimize hayırlısını versin. inşallah.

Canım benim. Bende ayrılmak istedim ama benimki başlamasın mı ben seni çok seviyorum gitme,üzdüysem isteyerek yapmadım seni aldatmadım, biliyorum ihmal ediyorum ama elimden bu kadar geliyor diyoooo. Benim rahat etmem için gece gündüz çalışıyormuş. Bazen kendi kendini çekemiyormuş bu aralar.Bende senin gibi pişman olmaktan çok korkuyorum şimdi çekip gidersem bir daha asla ne o beni kabul eder ne de ben dönerim eminim. Kendince beni seviyor bana değer veriyor ama çok oldu biriktiriyorum. Yaş farkımız çok büyük bizim, onun işi çok yoğun. Gençligim gözlerimin önünde akıyor ben sadece onu izliyorum. İlerde değişmeyeceğinden de eminim.Karmakarışıgım. Yanımda olduğu zaman dünyalar benim oluyo olmadığı zamanlar da sinirimden geberiyorum. Bunları ya böyle kabul edecez bırakıcaz kendi hallerine ya da ayrılıcaz. Ben daha fazlasını hak ettiğimi düşünüyorum hala da gitmekten vazgeçmedim. Yine de son bir konuşmamız olacak bir iki güne. Allahım hepimize hayırlısını versin. inşallah.

Amin canim, noldu konusabildiniz mi?

yani bende bagimlilik yapicak kadar uzun suredir hayatimda degil, iliskimiz bir bucuk senelik. Sizin soylediginiz soruyu aylardir soruyorum kendime, malesef olmuyor. mantigim unutmalisin, ondan uzaklasmalisin cunku bunca aydir ne degisti, tam aksi ustune dahada sorunlar birikiyor diyor. ama yapamiyorum. Neden derseniz bilmiyorum? cok duusndum, yalniz kalma korkusumu? dedim kendi kendime... e suanda yalnizim, sacma sapan ufak bir tartismada 4 gun oldu aramiyor, e bu yalnizlik dgeil mi... suan size cok sacma gelebilir ama inanin o kadar cikmazdayim ki, enden kendime bunu yapiyorum bilemiyorum. keske hersey duelse diyorum, keske arasa seni cok seviyorum dese ve yasadigimiz hic bir sorunu yasamasak diyorum. ama imkansiz gibi birsey bu biizm icin bunuda biliyorum :(

ne beni sevgisiyle sariyor, ne de cekip gidiyor...

şuanda bu yazdıklarını benden daha iyi anlayan biri olamaz. tıpkısını yaşıyorum. tek fark, biz ayrıyız. ayrıldık bir sene oldu. ama o yakın bir zamanda yeniden arayarak geçmişin bütün hayaletlerini bütün acılarını özlemlerini hepsini bir anda yeniden canlandırdı. kopamıyorum silemiyorum içimden söküp atamıyorum.öyle boktan öyle beş para etmez geberik bir durum ki anlatamam. sayfalarca yazsam da içim soğumaz. sana tek söyleyebileceğim, onunla yalnız olmaktansa onsuz yalnız ol. çünkü hayatında biri varken aslında "yok" olmasının ne kadar ızdırap verici olduğunu iliklerime kadar yaşadım. şuanda acı çekiyorsun ama gitmeye cesaretin yok. ama korkarım ki bir gün o senden önce gidecek ve o zaman bunu kendine yediremezsin.

Back
X