Konuşmaya ihtiyacım var çıkmazdayım üzgünüm mutsuzum kırgınım yorgunum

Serap belemir

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
110
18
98
33
Merhaba arkadaşlar dertleşmeye ihtiyacım var ama ne derdimi anlatacak halim nede arayacak takatim kaldı problem eşim ve ben boşanma noktasındayız anlamış değilim yine bu noktaya nasıl geldiğimizi anlamadım teceübeye yardıma paylaşmaha benş anlayacak saracak destek olacak birilerine ihtiyacım var lütfen ama lütfen yardım Edin

Merhaba arkadaşlar dertleşmeye ihtiyacım var ama ne derdimi anlatacak halim nede arayacak takatim kaldı problem eşim ve ben boşanma noktasındayız anlamış değilim yine bu noktaya nasıl geldiğimizi anlamadım teceübeye yardıma paylaşmaha benş anlayacak saracak destek olacak birilerine ihtiyacım var lütfen ama lütfen yardım Edin
Canım niye bu duruma geldiniz :KK43:Anlatsana biraz

Eşimle problemlerimiz oluyodu şmdşye kadar ama birbirimizi sevdiğimiz için dayanamıyorduk barışıyorduk artık gırtlağa kadar geldi onun içinde benim içinde ev içinde sinirsel tavırları hakaretleri küfürleri yaptığı hatalar bundan kastım aldatma değil iddiaaya milyarlar kaptırması ben herşeye rağmen onunla yeni sayfa açtım ama o benm onu kabl etmeme rağmen sürekli kendi kendine küfürler tartısınca hakaretler falan önceki gün babamlar kızımı özledikleri için çağırdılar bu arada ayrı yakın şehirlerde oturuyoruz bizde cok uzak bir yere tayinciyiz taşınıyoruz toplanıyoruzhadi gitmeden özlem gidermek istemişlerdir uzun süre görüşemicez dedim eşimle konuştuk biraz söylensede bileti aldı sarıldık ayrıldık hiç birşey yok buraya geldikten ikinci günü başladı tartışma

Eşimle problemlerimiz oluyodu şmdşye kadar ama birbirimizi sevdiğimiz için dayanamıyorduk barışıyorduk artık gırtlağa kadar geldi onun içinde benim içinde ev içinde sinirsel tavırları hakaretleri küfürleri yaptığı hatalar bundan kastım aldatma değil iddiaaya milyarlar kaptırması ben herşeye rağmen onunla yeni sayfa açtım ama o benm onu kabl etmeme rağmen sürekli kendi kendine küfürler tartısınca hakaretler falan önceki gün babamlar kızımı özledikleri için çağırdılar bu arada ayrı yakın şehirlerde oturuyoruz bizde cok uzak bir yere tayinciyiz taşınıyoruz toplanıyoruzhadi gitmeden özlem gidermek istemişlerdir uzun süre görüşemicez dedim eşimle konuştuk biraz söylensede bileti aldı sarıldık ayrıldık hiç birşey yok buraya geldikten ikinci günü başladı tartışma
Yapmayın arkadaşım,barışmayın.
Kumar oynayan,size küfreden adamı eş yerine koymayın.

Kumarı hayatımızdan cıkaralı cok oldu ama bende pskolojisi kaldı hayatımızı düzene soktuk cok şükür ama bana olmasada bazen gerçekten herşeye cok küfredşyor ben rahatsız olduğumu dile getirdim.defalarca söz.verdi sözünde durmuyorsun dediğim halde sende cok sözünde durmadın diyerek üste cıkıyor ve bende bunladım patladım istemiyorum seni bıktım artık.ömrümü böyle geçiremem gibi cümleler kurdum ben senin için ailemden kilometrelerce uzağa.gidiyorum senin yaptığına bak neye güvenipte göze alıp o kadar rezilliği çekip uzaklara gidicem.dedim ne için gidicem dedim kendin git ben babamon evind ekalıyorum deidim hakretlerde bulundu bende yeminler ve beddualarda bulundum geri caymamak için cok sinirlendim daha sonra benş engellemiş sabah faceden konuştum fotoğraflarımı kaldır falan dedm bir sürü şey saydı tartışırken yine engelledi ne yapmalıyım bu durumda

Kumarı hayatımızdan cıkaralı cok oldu ama bende pskolojisi kaldı hayatımızı düzene soktuk cok şükür ama bana olmasada bazen gerçekten herşeye cok küfredşyor ben rahatsız olduğumu dile getirdim.defalarca söz.verdi sözünde durmuyorsun dediğim halde sende cok sözünde durmadın diyerek üste cıkıyor ve bende bunladım patladım istemiyorum seni bıktım artık.ömrümü böyle geçiremem gibi cümleler kurdum ben senin için ailemden kilometrelerce uzağa.gidiyorum senin yaptığına bak neye güvenipte göze alıp o kadar rezilliği çekip uzaklara gidicem.dedim ne için gidicem dedim kendin git ben babamon evind ekalıyorum deidim hakretlerde bulundu bende yeminler ve beddualarda bulundum geri caymamak için cok sinirlendim daha sonra benş engellemiş sabah faceden konuştum fotoğraflarımı kaldır falan dedm bir sürü şey saydı tartışırken yine engelledi ne yapmalıyım bu durumda
Şu saatten sonra süt liman olabileceğine inanıyor musunuz?

Yapacağın bişey yok bence. Anladığım kadarıyla boşanmak istemiyorsun. O zaman babanın evinde bekleyeceksin olayların olgunlaşmasını.
Allah yardımcınız olsun.
Ne kadar çok boşanma var.

Yapacağın bişey yok bence. Anladığım kadarıyla boşanmak istemiyorsun. O zaman babanın evinde bekleyeceksin olayların olgunlaşmasını.
Allah yardımcınız olsun.
Ne kadar çok boşanma var.
Maalesef çok var.
Artık erkekler çok saygısız.
Bakıyorum babama,anneme sesini yükselttiğini görmedim.
Belki de daha da şımarık bir nesil yetişiyor şimdi...

Maalesef çok var.
Artık erkekler çok saygısız.
Bakıyorum babama,anneme sesini yükselttiğini görmedim.
Belki de daha da şımarık bir nesil yetişiyor şimdi...
Tabiki yapılacak çok şey var.
Ama yazdıklarından boşanmak istemediği anlaşılıyor. O yüzden bişey önerebilir miyiz ben bilemedim.
Duzeltme: ben yanlış anlamışım. Başta yapılacak bişey yok demişim ya malesef çok var ı o şekilde anladim:KK48:

Bu şekilde devam ederse elbette boşanmak istiyorum ama sadece pişkin pişkşn benç engellemesine gıcık oldum engelş.kaldorıp faceden mesaj yazmış işlerşm var bana engel koyuyorsun bazı şeyleri konuşalım sonra napacaksan yap demiş dinliyorum dedim tık yok

Öyle yapmalıyı. Sanırım tam taşınıcakken oldu kendş keyfi bilir artk hala beni suçluyor bende engelledim onu

of bu erkekler. nedir ya. nedir bu kadar yoldan çıkmalarına sebep. çok üzücü . Allah yardım etsin. Allah bir yol göstersin.

Evin eşyaları sana kalsın diyor ben istemşyorum napıyoosan yap dedim
eşyayı topla ciddi görünki koysun asıl biyere kapa bizde yaptık insanlar değişmiyor habire boşanak şubu oyun mu yoksa yeni tat arayışımı doyumsuzluk Allah görüyor hayırlı kapı açar doyumsuz insan ömürünü yer

siz baya kötü kavga etmişiniz ama bir oturup konuşun sen alttan almayı dene bir süre düzelmesze bu sefer yapacak birşey yoktur çünkü ben bu yöntemi deniyorum hep alttan alıyorum yoksa gitmez canım
sana tavsiye bence önceliği sen yap sen özür dile eşinden çok iyi davran saygıda kusur etme birsüre böyle yap enazından çabalamış olursun gitmek istiyorsa tamamen sen dersinki ben yuvam için elimden geleni yaptım der vicdanın rahat olursun birde sanırım kızınız varmış anne baba ayrı büyümesin canım :KK43::KK43::KK43:

Herkese merhaba ben de yeni üyeyim. Aynen cok cikmazda ve sikintidayim. Esimle yedi senelik evliyiz ondan üc yasta büyügüm. İki cocugumuz var. Benim sorunum esimin cinsel sohbetlerine üye olmasi. Yillardir hemde. Yemin ediyor söz veriyor ama sonuc degismiyor. Bakiyorum yine girmis. Kimsenin olmadigina dair yemin ediyor ama inanasim gelmiyor. Bu ara da bana karsi da soguk. Arada sirada beraber oluyoruz. Son zamanlarda romantik ayrilik sarkilari dinliyor yogun olarak. Normalde yabanci muzik sever. Benim icin neler diyeceksiniz bakalim. Mesajlarinizi bekliyorum.

Herkese merhaba ben de yeni üyeyim. Aynen cok cikmazda ve sikintidayim. Esimle yedi senelik evliyiz ondan üc yasta büyügüm. İki cocugumuz var. Benim sorunum esimin cinsel sohbetlerine üye olmasi. Yillardir hemde. Yemin ediyor söz veriyor ama sonuc degismiyor. Bakiyorum yine girmis. Kimsenin olmadigina dair yemin ediyor ama inanasim gelmiyor. Bu ara da bana karsi da soguk. Arada sirada beraber oluyoruz. Son zamanlarda romantik ayrilik sarkilari dinliyor yogun olarak. Normalde yabanci muzik sever. Benim icin neler diyeceksiniz bakalim. Mesajlarinizi bekliyorum.
Ben olsam hic katlanmam hemde yillardir.. kiminle sohbet ediyorsan git onla beraber ol.. buda aldatma sayilir bence tahammul edilebilecek bisey degil. Tabiki kiskirtma amacli soylemiyorum sadece fikrim bu.. ohh onla bunla cinsel sohbetlerde bulunacak sonra eserse benimle beraber olacak sanki oyuncagiyim ben onun iki de cocuk kendimizi bu kadar degersizlestirmeyelim bence

Back
X