Merhaba, oglumun davranislari normal yani oyle bir sorun yok sadece biraz inatci oda karakteri sanirim sadece cumle kuramiyor. uc yasindayken benim oglumda oyleydi hic bir sey soylemiyordu yani cok az en fazla bes kelime. suan 4 olmasina 1/2 ay kaldi ve oglum uc ay once tup kulak amlyti oldu ondan sonra konusmasi artti, bir kulagi iyi duymuyrmus. yani 2/3 ay icinde bayaga yol katettik. ben en Cok tv ye bagliyorim !! sakin izlettirmeyin yani konusmayan cocuklar izleyince daha cok kendi dunyalarinda yasiyolar ve.iletisim dahada kotu oluyor. aksine onunla surekli oyunlar kitaplar okuyun biz oyle yapiyoruz.. tv asla acmiyorum, ve oynayinca surekli kelimeler tekrarlayin. memori kartlarida cok iyi benim oglim onlardan butun hayvan isimlerini ogrendi ve soyluyor. suan iki dil ike yetisio o yuzden zorluk yasiyoruz ama Allah buyuk. bazi zamanlar cok caresiz kaldim umutsuz sonra toparladim hemen cnku Allah buyuk kun fe yekun! o usterse hersey olur istemezse istersen nekdr ugras yine olmaz. ama surekli arastiriyorum surekli kitaplar okuyorum..onunda cok faydasi oldu youtubeda videolar var ve instagramda egitimle iligili vsvs onlari uyguladim smdi renkleri vs de hepsni ogrendi cok sukur .. suan yogunlugumuz dil uzere..kabizlilde suan 1,5/2 hafta olacak glutensiz kazeinsiz sekersiz diyet yapali ve inajin cok sukur cogu zaman buyuk tuvaletini yapiyor, suan 4 gun arka arkaya yapti hatta bir gunde iki kez ve gayet normal sekilde. diyetin etkisi. tavsiye ederim. benim oglan cokk asiri cikilata cips abur cunura duskundu hepsini kestim icicek dahil! yalniz su veriyorum ve taze sklms meyve suyu mesela abartmadan. ve bol ispanak kemik suyu organik yumurta zeytinyag vs .. ayrica omega 3 balik yagi DHa si yuksek olan kullanmaya basladim yeni, DHa onemli beyin gelisimi icin. Allah hepimizin yardimcisi olsun!