• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşmazsam öleceğim

cityangel

BAL KÜPÜ
Kayıtlı Üye
7 Mart 2007
270
1
96
İstanbul
belki daha önce kapatılan konudan hatırlar beni bazılarınız artık gerçekten işler birbirine girdi hayatım tepe taklak oldu biriyle derleşmeye ihtiyacım var özelden msn vereyim nolur biri benle konuşsun yalnızım ve suan kimsem yok yardım edin ne olur konu aldatılma

atık en bastan sayfalarca yazmaya mecalim kalmadı deşifrede oldu herşey oyüzden benim binlerce kafadan cıkan akla değil biriyle derleşleşmeye ihtiyacım var evli biriyle konuyu acınca herkes ağzına geleni söylüyor

hmm tamam baktım eski konuna. biraz olumsuz yorumlar yapılmış o yüzden artık yorum istememişsin.
cityangel, o evlilikten artık pek bir şey olmaz.
kocanı biriyle kıskandır, üz onu, sonra boşan.
ondan sana koca olmaz artık

belki daha önce kapatılan konudan hatırlar beni bazılarınız artık gerçekten işler birbirine girdi hayatım tepe taklak oldu biriyle derleşmeye ihtiyacım var özelden msn vereyim nolur biri benle konuşsun yalnızım ve suan kimsem yok yardım edin ne olur konu aldatılma

atık en bastan sayfalarca yazmaya mecalim kalmadı deşifrede oldu herşey oyüzden benim binlerce kafadan cıkan akla değil biriyle derleşleşmeye ihtiyacım var evli biriyle konuyu acınca herkes ağzına geleni söylüyor

Bak arkadaşım burası arkadaşlık sitesi değil ki herkes birilerine msn versin..
Konunuzu hatırlıyorum,herkes ağzına geleni söyledi de insanlar haksız mıydı?
Bu sitede hiç kimse birbirini tanımaz herkes kendi hayat tarzına göre yorum yazar.. Msnini aldığın kişi senin istediğin gibi mi yorum yapacak sana diye düşünüyorsun da evli biri olsun dedin.. Neden, evli biri boşan diyemez mi?

Bekar olmama rağmen bu satırları yazmış bulundum...
Aldatılan eşle olmaz,bu evlilikten hayır gelmez...
Hayat senin,tercih senin..
Hayırlı olsun..

msn veririz tabide
sorun yine aldatıldın sanırım.
konuyu daha fazla açmak istemiyorsan buna saygı göstermeliyiz.

konunu okudum canım yerinde olsam 1 sn bile evli durmam:1no2:
maddi olarak bir sıkıntın yokmuş niye çekeceksin bu eziyeti
yazık etme kendine:teselli:

cityangel konuyu evli biriyle konuşmak istemeni çok iyi anlıyorum. kimse bozulmasın ama bekara kadın boşamak kolay derler. bazı şeyleri yaşamayan anlayamaz. bırak gitsin demek çok kolay ama demek ki cityangel buna henüz hazır değil. bence msn den dertleşmeyle falan olcak iş değil senin kesinlikle bir psikoloğa gitmen gerekir. bizler sana yardımcı olamayız çünkü seninle aynı şeyleri yaşamadık. yaşayanların da sana faydası olacağını sanmam.

şimdi sorun nekki.anlamadım...kısaca kocasını çok fazla şımartıp adam yerine koymuş işte bu..tekmeyi bas biraz kafasını dinlesin seviyorsa gelir köle olur...sevmiyorsada sen kölelikten kurtuluş olursun

ben mevzuyu okudum arkadaşın eski mesajlarına da baktım
sanırım eşin doktormuş, bak çok açık net sööyleyeyim...o adam şu an askıntı olan kadını hayatından çıkartsa...20 yıl sonra sen yaşlandığında,cazip gelmediğinde başka kadınların ilgisine yine karşılık verecek bir tıynete ve mesleğe sahip(o camiayı iyi bildiğim için yazıyorum)
sen gençliğin,güzelliğin,enerjin yerindeyken; daha ortada çocuğun yokken; sadece aşınan gururunla çekip git ki tek kaybın bu olsun...işin gücün de varmış,ailende sahip çıkıyormuş, eminim çok hoş da kadınsındır...bu adamla devam edip hayatının tamamını kaybedeceğine, bundan kurtul önce gururunu sonra yaşamını kurtar derim ben...
sevgilerimle...

Bu kadar insanın fikrine güvenmiyorsunuz,
msn de konuşacağınız birine nasıl güvenip, onun fikirlerine nasıl güvenecekesiniz orasını anlamadım.
O kişinin her söylediği doğru mu?
Mevzu aldatılma heralde,üzerine söylenecek pek birşey yok.
Kaldırabiliyorsanız çekersiniz ve kabullenirsiniz.
Kabullenemiyorsanız tek çare ayrılmak.
Hiç bir insan bunu haketmiyor.

Back
X