Konuştuğum çocuk ve ruh hali

Dasritual

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2019
25
6
8
30
Herkese merhaba..
Bayağıdır forumu takip ediyordum ama üye olmamıştım.Şimdi gerçekten kafamı allak bullak eden ve ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrimin bile olmadığı bir konu var.Bu sebeple sizden görüşlerinizi,yardımlarınızı bekliyorum.

2 ay önce arkadaş aracılığıyla bir çocukla tanıştım.Gayet ağırbaşlı,saygılı,efendi birisi.
2.buluşmamızda kötü bir olay oldu malesef.Benim bir bilgim yoktu,haberim de yoktu..İşte öyle havadan sudan konuşurken ben kaç kardeşin var diye sordum..Keşke sormaz olaydım ama nerden bilebilirdim ki ?Soruyu sorduğum zaman birden böyle bütün neşesi gitti bende ters giden bir şeyler olduğunu anladım ama
Sonra anlatmaya başladı ben dinledim..Yakın zamanda kardeşi intihar etmiş maalesef,baya anlattı.Gözleri doldu bişey de diyemedim ama özür falan diledim.Ne yapsam şaşırdım orada.Sonra kalktık falan..Tekrar bir kaç kere buluştuk bir sıkıntı var yani hiç mutlu değil.Çoğu zaman da gözleri sanki ağlayacakmış gibi oluyor.
Şimdi 1 haftadır buluşmadık hani buna bir isim de koymadık..Tabi ben de üstelemiyorum kesinlikle alttan alıyorum.Bencil biri gibi sadece kendimi düşünmüyorum.
Kendi başına gezdiğini,ve çoğu zaman vaktini kardeşinin mezarında geçirdiğini öğrendim.Bizi tanıştıran kişiden..Bazen sabaha kadar parkta otururmuş.Ve maalesef olay zamanı kimse destek olmamış hep yalnız kalmış.
Şimdi sizden isteğim ben ne yapayım?Nasıl destek olayım?Ne diyeyim?Gerçekten çok hoşlandım ondan.Ama ne yapacağım hiç bilmiyorum ki..

Lütfen bana bir akıl verin..

Çok sıkboğaz etmeyin. İstediğini sezerseniz destek olursunuz. Çünkü bazen yalnız kalmak gerçekten en iyisi.

Bu kadar dusunmesi iyi degil kendi ve etrafindakileri icin.Psikiyatride götürmeye ikna edin bence üzüldüm Alah sabır versin

çoğu zaman vaktini kardeşinin mezarında geçirdiğini öğrendim.
Yazık,onu öyle iyi anlıyorum ki...bir şeyler anlatması için ısrar etmeyin üstüne çok varmayın acısı daha çok taze ama bi süre sonra hayatın devam ettiğini,etmek zorunda olduğunu görecek.Acısını hatırlatacak konuşmalardan,konulardan,mekanlardan uzak durun bence.Siz davet edin onu bu seferde.

Allah yar ve yardımcısı olsun

Acısını nasıl istiyorsa öyle yaşasın. Böyle acı olaylardan sonra insan güldüğünde bile suçluluk duyuyor. Gezmek tozmak iyi gelmiyor demekki

Konusuyoruz,mesajlaşıyoruz da fazla üstüne gitmiyorum.Ama öyle çok sarılmak istiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…