Aslinda yirtik olacaksin bu hayatta
Üzgün olduğun durumlarda mı böylesin? Yoksa hep mi
Bunlar hep duygusallık işte. Konuşurken üzerinizde baskı hissediyorsanız, hissetmeyin. Yanlış anlaşılır mıyım diye düşünmeyin. Kendinizi tam olarak ifade edin, istendiği gibi anlaşılsın.
İnsanların gözlerinin içine içine bakın konuşurken.
Kisisel gelisim kitaplari var onlar bu tarz hassas olan insanlara daha etkili oluyor. Deneyin bi bence
Bende parçalanmış bir ailede büyüdüm fakat inadına yırtık oldum sert oldum ve içinde bulunduğum durumu kimseye anlatmadım herkes normal bir hayatım olduğunu bildi bu kadar hassas olma kimse haketmiyor kimse senden üstün değil
Bende parçalanmış bir ailede büyüdüm fakat inadına yırtık oldum sert oldum ve içinde bulunduğum durumu kimseye anlatmadım herkes normal bir hayatım olduğunu bildi bu kadar hassas olma kimse haketmiyor kimse senden üstün değil
Benim eşim kararıma saygı duyuyor hatta insanlara anlatıp canını sıkma diyor çok çok yakınım olmadığı sürece anlatmam insanlara malzeme vermem bir eksiklik değil bizim suçumuz değil ama insanlar çok kolay yaftalıyor sinir bozuyor tabiki kendi özel çevrem bilir ama iş hayatımda renk vermem çünkü insanlar açık arama derdindeben de yıllarca anlatmadim lisede universitede bir arkadasim dahi bilmedi. buna sebep de ortaokuldaki bosbogaz ogretmenimin ailevi tüm meselelerimizi arkadaşlarıma anlatması sonrası bu karara varmis olmamdi.
herkesin aksine daha cok caliskan biri oldum ve az sorunu olan bir profil çizdim kendime ki sonradan söylediklerim inanamadılar. ancak yıllar sonra eşim bunun gizlenmesi gereken bir şey olmadığını telkin ede ede beni biraz yumuşattı. iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim.sanki önceden daha güçlü hissediyordum. bunun bir eksiklik olmadığına kendimi tamamen inandırmam, inanmam gerekli sanirim.
Benimde kafamdan atamadığım travmalarım var ve bunu sevmediğim tanımadığım yakın hissetmediğim insanlara anlatmak istemiyorum çünkü o zaman daha çok büyüyor kafamda böylesi daha iyi diyorum bilmesi gerekenler biliyorlar ztnyorumunuz için çok teşekkür bu arada. haklisiniz kimse bizden ustun degil belki de derinlerde bunu hissediyorumdur düzeltmem gereken. benimle benzer şeyleri yaşamış birinden bunları duymak çok değerliydi çok sagolun.
Ayni ben konuyu takipteyimbir türlü olamadığım şeyresmen özeniyorum. eskiden naif olarak tanimlanmak hoşuma giderdi iyi birseymis gibi ancak artık gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?