Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi dert cnmMerhaba ordamısnın konuşalım biraz bende aynı derteyimdüzeldimi şuan
Aslında çok başarılı bir ameliyat geçirmişsiniz de bilmediğinizden kendinize dert arıyorsunuz, doğal burunun amersitör etkisi yaratan kası vardır konuşurken gülerken ağlarken burun ucu da mimiğinizle hareket eder çoğu estetik burunda bu ya kaybolur ya şişler inince 2-3 yıl sonra ortaya çıkarmış, çok şanslısınız sakın üzülmeyin:)
Özelden mesaj attım sizeAslında çok başarılı bir ameliyat geçirmişsiniz de bilmediğinizden kendinize dert arıyorsunuz, doğal burunun amersitör etkisi yaratan kası vardır konuşurken gülerken ağlarken burun ucu da mimiğinizle hareket eder çoğu estetik burunda bu ya kaybolur ya şişler inince 2-3 yıl sonra ortaya çıkarmış, çok şanslısınız sakın üzülmeyin:)
Evet , eskiden daha fazla oynardı ucu biraz düşüktü yada daha çok belli olurdu diyim şimdi orta seviyede bu arada nasılsınız ? Benim 6. Ayım bitti biraz daha iyileşme söz konusu yaza kadar tamamen biter dedi doktorCanım benim de öyle ama gayet normal bence cunku benim arkadaşta da var o ben sormuştum kaslarla alakalıymış hatta estetiksiz burunlarda da var dikkat et
Kesi yeri önce böyle değildi amaliyat olalı iki ay oldu gülünce eğriliyor kesi yerimHangi dert cnm![]()
Ve orası sarkık duruyor geçermi acabaKesi yeri önce böyle değildi amaliyat olalı iki ay oldu gülünce eğriliyor kesi yerim![]()
Bak kesi yeri sarkık duruyıe gülünce sol tarafa kayıuor önce böyle değildi şuan ikinci ayımdayım geçermi ödemdenmi neyde bu valla aynaya bakmaktan nefret ettimAslında çok başarılı bir ameliyat geçirmişsiniz de bilmediğinizden kendinize dert arıyorsunuz, doğal burunun amersitör etkisi yaratan kası vardır konuşurken gülerken ağlarken burun ucu da mimiğinizle hareket eder çoğu estetik burunda bu ya kaybolur ya şişler inince 2-3 yıl sonra ortaya çıkarmış, çok şanslısınız sakın üzülmeyin:)
İyiyim canım sağol sen de iyisin inslalah gozunaydın az bi şey bile düzelme olması demek ödemin varlığını kanıtlıyor sevindim adına umarım birkaç aya hiç kalmazEvet , eskiden daha fazla oynardı ucu biraz düşüktü yada daha çok belli olurdu diyim şimdi orta seviyede bu arada nasılsınız ? Benim 6. Ayım bitti biraz daha iyileşme söz konusu yaza kadar tamamen biter dedi doktor