cnm bankaciydim ama su ara calismiyorum,ayrica bizimde 14 ay once cekilmis bi 65000 tl miz war...
eger ayni vadede yapilandirisak su an sadece anapara borcumuz icin %2 ceza oduyoruz,bu kredi kapama icinde boyle,yani şu an bizim anapara borcumuz 55000 tl civari,yapilandirdigimiz takdirde 1100tl ceza odicez...
eşim 2hafta once ugradi subeye,onumuzdeki ayi beklememizi onerdiler...
haklisin tatlim,her turlu para aliyolar...
1yilin doldugunda da ferdi kaza sigortani ve konut sigortani yenilicekler daha
o yuzden benim amacim dusuk orandan faydalanip odemelerimi biraz artirip vadeyi azaltmak,o zamanda %2 ye ek olarak bi 500 tl daha maliyeti olcakmis sanirim dosya masrafi filan derler onada sanirim...
2011 ekim ayinda 1.01 den kullandik biz,ewim yol ustu oldugu icin is yeri kredisi diye geciyo bizimki,su an 0.93 lerde ve aylik 100 lira farkediyo ama dedigim gibi biraz daha bekleyelim dedik,kesinlikle avantajli cnm su halde bile, sonucta 100 tl ile ayda taksitle baska biseye bile sahip olabilirim...krpz siz hangi orandan cektiniz...bu yapılandırmanın bize getirisi olur mu peki ben hiç anlamıyorum bu işlerden...bi bankacı olarak öneriri misin cnm...cvp için şimdiden tşkler
2011 ekim ayinda 1.01 den kullandik biz,ewim yol ustu oldugu icin is yeri kredisi diye geciyo bizimki,su an 0.93 lerde ve aylik 100 lira farkediyo ama dedigim gibi biraz daha bekleyelim dedik,kesinlikle avantajli cnm su halde bile, sonucta 100 tl ile ayda taksitle baska biseye bile sahip olabilirim...
canım biz de aynı durumdayız.eşimle geçen hafta gittik bankaya.bankacı bize "tabi yapılandırırız "dedi.ohhh sevindik.bizim de arada aylık 100 lira oynuyor bu çok güzel de baştan bir daha dosya masrafı istiyorlar.sizinki yapılandırma olduğu için 1500 civarı olur dedi.e biz de şimdi bir yerden çıkartamayacağız o parayı kaldı yani.dosya masrafı kalktı diyorlar ya ilk önce ilk çektiğimiz bankadan masrafı almaya çalışacağız alabilirsek anca işte.
yok canım bankacı değilim muhasebeciyim :)
61.500,00 tl 60 ay kullanırsanız 0,82 ile. aylık ödemeniz 1.301,00 tl gibi bir şey olur. (oran dahada düşer 60 aya bu arada bilemediğimden böyle hesapladım.
88.352,11-78.11,60-1.230,00=9.010,00 tl karınız olur.
hangi bankadan kullandınız.
Özel mesaj kutun doluymuş. buraya yazdım bende.
Merhaba
Geçen sene bende konut kredimi yapılandırmak için bankama başvurdum ve yapılandırdım. Benden yapılandırma cezası ve yapılandırma dosya masrafı adı altında paralar aldılar. Bende bunların iadesi için ,hakem heyetine başvurdum ve aide kararı aldım banka itiraz etti karara ve mahkemede dava açtı, geçen hafta dava lehime sonuçlandı avukatım parayı yatırmazlarsa icra ile bankadan parayı alacağımızı söyledi. Eğer kendi bankanız kredinizi yapılandırmayı kabul ediyorsa yapılandırma cezası kesemezmiş, ödeseniz bile geriye dönük on seneyi alabiliyormuşuz. Son bir senede bu konu ile ilgili epey bilgi sahibi oldum isteyen olursa da yardımcı olabilirim.
Serpil Yılmaz
seryil35@yahoo.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?