• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuya başlık ne seçeyim bile bilmiyorum..

canım sen doktorsun daha iyibilrsin tabi olgunlaştıracak şeyler yesen mesela incir zeytinyağı kürü falan

rejimdemisin senin ne fazlan varki rejim yapıyon canım bu arada kurlere inan gercekten ise yarıyo sonucta bitki oldugu icin tedavide ediyo sen dr sun daha iyi bilirsinde normal ilaclarda bitkilerden yapılmıyomu zaten kurleri denemekte fayda var cunku etkisini goren cok kisi tanıyorum

Günaycım seni takip etmiştim daha önce ve yaşadıklarına çok üzüldüm...bende yaşamıştım aynı şeyleri..hatırladığım kadarıyla kan pıhtılaşması vardı,kan sulandırıcı iğne vermiş miydi doktorun...bendede böyle bir sorun varda...

Günaycım seni takip etmiştim daha önce ve yaşadıklarına çok üzüldüm...bende yaşamıştım aynı şeyleri..hatırladığım kadarıyla kan pıhtılaşması vardı,kan sulandırıcı iğne vermiş miydi doktorun...bendede böyle bir sorun varda...
Evet canımcım kansulandırıcı iyne alıyordum.Sonra kanamam oldu ona da baska bir iyne verdi buradaki doktorum.O iyneyi kullanmaya basladığım zaman kan sulandırıcıyı kesmeliymişim ama bunu bana kimse anlatmadı.Kürtajdan sonnra Halit beyi aradım o zaman transamın vurulduğunda cleaxane yi kesmeliydin dedi.eks etkisi varmış.Ne yazıkki böyle oldu..

rejimdemisin senin ne fazlan varki rejim yapıyon canım bu arada kurlere inan gercekten ise yarıyo sonucta bitki oldugu icin tedavide ediyo sen dr sun daha iyi bilirsinde normal ilaclarda bitkilerden yapılmıyomu zaten kurleri denemekte fayda var cunku etkisini goren cok kisi tanıyorum

Ay canım farkında değilmişim 2 - 3 gün önce tartıldım 90 olmuşum ya utanç durumdayım.Tüp tedavi ilaçları 8 kilo aldırdı bana...

Kirpiklerinden süzülüveremez zarifçe, acıtır,
yakar geçtiği yerleri...
Hiçbir iz bırakmaz yüzünde varolduğuna dair...
Bıraktığı izleri görebilecek kimse olmadığını düşünmekse
daha da kurutur onları...

SİLENT...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Günaycım Allah sabır versin. hamilelik sürecini takipetmiştim... Yine olacak inşallah. Umutsuzluğa kapılma kendini bırakma. Bu süreçte psikolojik ve fizyolojik olarak çok iyi hazırla kendini motive et. ınşallah en kısa sürede bebeğine kavuşursun.
Bu arada kan puhtılaşması olduğu nasıl anlaşaılıyor. Hangi testleri yapıyorlar bilgi verirmisiniz.

Dr. Günay bende bebeğimi kan pıhtılaşması sonucu erken doğum yaptım 27.haftada.. ancak bebeğim öldükten sonra araştırdılar ve kan pıhtılaşmasını o zaman söyledir bazen doktorlara kızıyorum ve güvenim sarsrılıyor ahh ahh...

burge maalesef kayıplarda araştırıyorlar yada erken doğumda bi sürü gen testi var heterizigot adı...:(

slm canım ben daha yenı ogrenıyorummm sızın hamılelıgınızı duydugumdaaa kendım haber almıs kader sevınmıstım ama sımdı ıse yıne uzuldum ama bende okotu haberı aldıgımda yılmadım kendımı kandırmadım cunku rabbımın bıldıgı seylerı ben bılemezdım kendımı ıse verdımmm ve hala kımseye bellı etmesemde cok uzuluyorum benım tedavım gecen aydı ama yıne kendımı tutuyorum yada benı bırseyler engellıyor uzmeyın kendını rabbımden oguzel mukafatı alacagızzz elbet bıze bırgun anne dıyen yavrularımız olacak ınsssss melekler gokyuzunden rabbıme bıze nezaman gelceklerını heycanla bekledıgını bılıyorum rabbım ıns yuzumuze guler bız anne olamasakta ıyı bır anne adayıyızzz rabbım buyuk alanda o verende ooooo dr gunayy bız sızler ve gelecek anne adaylarıııı cok dayanıklıyızzz bızımde bırgun yeseren ve meyve veren tohumumuz olacakk canım arkadasım yanlızlık allaha mahsus unutma kendını yenı bebıslerıne sakla uutma hayat suprızlerle dolu

GÜNAY bebeğinimi kaybettin? Allah bu acıları unutturacak acılar vermesin canım yaa hiç bilmiyodum

cnm benim bugunler nasilsin umarim iyidirsin moralini yuksek tut lutfen ve toparlan inaniyorum rabbim bidaha nasip edicek sana ins

Sevgili Günay seni anlıyorum kötü günler gerçekten bende 2 kez üst üste düşük yaptım ikiside tüp bebekti çok zor. Bende hemşireyim çalışıyordum devlet memuru olarak düşüklerden sonra istifa ettim biraz mesleğimi suçladım onkoloji hemşiresiydim çünkü şimdi tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum hemde 5. denemem olacak Allah yardımcımız olsun

merhaba canım seni hatırladım.sen de eskilerdensin benim gibi....buyrunnnnnnnnn

bak ben de hala buralardayım....mafoldumben

rabbim hepimize yardım etsin.dualarımız artık kabul olsun....Amin......

merhaba canım seni hatırladım.sen de eskilerdensin benim gibi....buyrunnnnnnnnn

bak ben de hala buralardayım....mafoldumben

rabbim hepimize yardım etsin.dualarımız artık kabul olsun....Amin......

Evet canım bende seni biliyorum Adanalı olduğum için takip etmiştim hemen hergün giriyorum topiğe sen şimdi neler yapıyorsun

10 haftalık kayb ettim canım.Hiç müayeneye gittim.HEr şey gayet normaldı.Ama kalp atışları yoktu.Ben doktora gittiyimde kalb atışları yeni durmuştu.Yani durumu ölçüsü her şeyi haftasına uygundu.ama kalp atışı yoktu.Rahimimde hemotom vardı.O yüzden arada kanamalarım oluyodu.Ondan kaynaklanmısdır.eylulde tekrar Istanbulda Alman hastanesindeyim..Aralık annesı olmak kısmetımde yokmus.Oysa bayram gunu doğurucaktım belkide..

Düşünüyorum da burası tuhaf bir forum. Birbirimizin umutlarını, sevinçlerini, üzüntülerini paylaşırken benzer duygularla öyle iyi anlıyoruz ki birbirimizi, bir süre sonra hiç tanımadığımız halde yakınlaşıveriyoruz, iyi bir dost, bir akraba gibi. Güzel haberlere çok seviniyoruz da, keşke böyle üzüntülü şeyler de duymasak...

Back
X