Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canımcım kansulandırıcı iyne alıyordum.Sonra kanamam oldu ona da baska bir iyne verdi buradaki doktorum.O iyneyi kullanmaya basladığım zaman kan sulandırıcıyı kesmeliymişim ama bunu bana kimse anlatmadı.Kürtajdan sonnra Halit beyi aradım o zaman transamın vurulduğunda cleaxane yi kesmeliydin dedi.eks etkisi varmış.Ne yazıkki böyle oldu..Günaycım seni takip etmiştim daha önce ve yaşadıklarına çok üzüldüm...bende yaşamıştım aynı şeyleri..hatırladığım kadarıyla kan pıhtılaşması vardı,kan sulandırıcı iğne vermiş miydi doktorun...bendede böyle bir sorun varda...
rejimdemisin senin ne fazlan varki rejim yapıyon canım bu arada kurlere inan gercekten ise yarıyo sonucta bitki oldugu icin tedavide ediyo sen dr sun daha iyi bilirsinde normal ilaclarda bitkilerden yapılmıyomu zaten kurleri denemekte fayda var cunku etkisini goren cok kisi tanıyorum
Sevgili Günay seni anlıyorum kötü günler gerçekten bende 2 kez üst üste düşük yaptım ikiside tüp bebekti çok zor. Bende hemşireyim çalışıyordum devlet memuru olarak düşüklerden sonra istifa ettim biraz mesleğimi suçladım onkoloji hemşiresiydim çünkü şimdi tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum hemde 5. denemem olacak Allah yardımcımız olsun
merhaba canım seni hatırladım.sen de eskilerdensin benim gibi....buyrunnnnnnnnn
bak ben de hala buralardayım....mafoldumben
rabbim hepimize yardım etsin.dualarımız artık kabul olsun....Amin......
10 haftalık kayb ettim canım.Hiç müayeneye gittim.HEr şey gayet normaldı.Ama kalp atışları yoktu.Ben doktora gittiyimde kalb atışları yeni durmuştu.Yani durumu ölçüsü her şeyi haftasına uygundu.ama kalp atışı yoktu.Rahimimde hemotom vardı.O yüzden arada kanamalarım oluyodu.Ondan kaynaklanmısdır.eylulde tekrar Istanbulda Alman hastanesindeyim..Aralık annesı olmak kısmetımde yokmus.Oysa bayram gunu doğurucaktım belkide..