• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuyu anneme nasıl açarım bilmiyorum.

smgrl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
32
0
36
İstanbul
merhaba hanımlar
üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. bir yandan da bir turizm şirketinde çalışıyorum. patronumla olan ilişkimiz arkadaşlığa sonra da aşka dönüştü şu an birlikteyiz ve çok mutluyuz herhangi bir problemimiz yok. ben 22 o da 33 yaşında. 10-11 yaş genelde normal kabul ediliyor ama annem nasıl bi tepki verecek bilmiyorum. ne zaman konuyu açmaya çalışsam çekiniyorum vazgeçip susuyorum. yani bu adam evli değil daha önceden yaptığı bi evlilik de yok. tek düşündüğüm konu yaşını problem eder mi? yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum bi akıl verin lütfen.:26:

Benim annemle babamın arasında da 10 yaş var, hemde bunlar okullarını bitirmiş aklı başında insanlar yani ailenin buna karşı çıkacağını pek zannetmiyorum. Ama tabi erkek arkadaşının kabul edilemeyecek bi durumu varsa o ayrı. Bence biraz daha bekle, birbirinizi biraz daha tanıyın en azından okulun bitsin. Ki sen okulunu bitirip ayakların üstünde durdukça kimsenin bişey diyeceğini düşünmüyorum...
Umarım mutlu olursunuzz...

evet çoğu insanın arasın 10 11 yaş var zaten. Allahtan başka bi problemimiz yok karşı çıkabilecekleri işi gücü mesleği var tahsilli normal bi aile yaşantısı var ne bileyim yine de kafama taktım

Çekinmeni gerektirecek başka bir şey varmı canım?Yani bize eksik anlattığın bişey olabilir mi?Çünkü her anne kzının evlenmesini ister,yaşını söylediğinde ilk tepkisi belki biraz fevri olabilir ama hemen peşinden ''ne iş yapıyor,nereli,evi var mı'' gibi soruları soracaktır emin ol ve de rahat ol.

Ne 40 yasinda olanlar var 16 lik gibi ergen gibi, olgunlasamamis.

Akil gercekten yastan degil, basta.

Annen senin kucuk oldugunu dusunebilir. Eger gercekten iyi biriyse, annen ancak tanistiktan sonra onay verebilir.

sevmek sevilmek olduktan sonra birde huzur varsa bence 10 yaş hiç sorun değil hatta olgun bir beyle olmanız daha iyi bence umarım aileniz ikna olur ve mutlu olursunuz

merhaba hanımlar
üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. bir yandan da bir turizm şirketinde çalışıyorum. patronumla olan ilişkimiz arkadaşlığa sonra da aşka dönüştü şu an birlikteyiz ve çok mutluyuz herhangi bir problemimiz yok. ben 22 o da 33 yaşında. 10-11 yaş genelde normal kabul ediliyor ama annem nasıl bi tepki verecek bilmiyorum. ne zaman konuyu açmaya çalışsam çekiniyorum vazgeçip susuyorum. yani bu adam evli değil daha önceden yaptığı bi evlilik de yok. tek düşündüğüm konu yaşını problem eder mi? yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum bi akıl verin lütfen.:26:

normal bir yaş hem erkeğin büyük olması her zaman iyidir..annenın sorun edecegını sanmam ama ciddi niyetiniz var sa ki adamın yaş itibariyle ciddi düşündüğünü düşünüyorum o zaman söylersin önce karşındakınden sen emin ol

Bence annenle konuşmak için acele etme :)
Önce o annesiyle konuşsun, öyle bir isteğin olursa sonra
Tanıştırırsın )

Tamamda daha evlenme kararı almadan annene söylemekte acele etme canım ne zaman iş ciddiye biner açılırsın annene karşı geleceğini zannetmiyorum..

hanımlar hepinize teşekkür ederim annemle geçenlerde konuştum her şey yolunda hiiç korktuğum gibi bi tepki vermedi bu arada onun ailesi zaten bizi biliyor ben kendi annemden korkuyordum o da halloldu çok şükür :) :nazar:

Back
X