• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuyu burayada actım yardım kızlar nolurrr

dexter89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
427
9
118
Çorum
herkese selam benım kısa sure once sozum oldu bana soz ıcın bohca geldı ama bız anlastık kayınvalıdeme ben sonradan getırıcez sıze dedım yalnız annem tutturdu ılla sana nasıl geldıyse cıkolata yapılıcak oyle olması gerekır falan dıye bıde bunu tullerle falan susletme pesınde sankı oğlunuzu ıstemeye gelıyoruz gıbı cok garıp olucak annem doğrumu sızce yoksa daha hafıf abartısız kadıfe kutuluar oluyo ya onlara cıkolata koyup gotursek olmazmı cok kararsız kaldım yardımlarınızı rıca dıyorum ne goturmelıyız?:49:

Kız tarafı söz bohçası için damadın yakınlarına birşeyler götürür hediyeler patikler gomlek vs .abartılı tullu bir çikolata falan deilde bir tatlı alabilirsiniz...benim bildiğim bu şekilde..

Canim öncelikle annene sole söz de kiz tarafı cukulat götürmez... siz normal bohcalarinizi yapip götürceksiniz. Isstiyorsa bohcalari petek tullerle susleyebilirsin. Bohcayi yap sonra petek tulle kapla bole tepede topla kurdelayla. Üstüne de bi nazar boncugu. Hem abartisiz hem sirib oliyorlar. Ama cikolata olmaz:-D:-D bu arada hayirli olsun:-D ama unutma bundan sonra hep bole ikilemler yasiyacaksin bu yuzden annene derdini anlatmayi ve onu lafına getirmeyi ogrensen supsuper olur :-D

Edit: arkadas yazinca gordum ama bizde tatlu nişandan sonra götürülür hatta sonra oglan tarafi o tatli tepsisine çerez doldurur icinede geline hediye falan korlaf yada bi ceyrek altin falan geri getirilir:-D

Son düzenleme:
Çikolata mi:/

Kiz tarafinin elinde tullu gümüşlük cikolatyla oğlan tarafına gittiğini hiç görmedim..

Hatta yazilablari okuyunca bir erkek mi yazmis acaba diye tekrar okudum..

Bence yanlis... Oglan istemeye gider gibi o ne öyle..

hehhh demi ya bende diyorum ama annem işte :) göstercem yazılarınızı kızlar benden yana dıcemm :) ben bıle daha ıyı bılıyorum ondan :D ayrıca arkadasın dedıgı gıbıde oğlan tarafı sonradan verılen tepsıye hedıye getırır pekı sızce su uygun olurmu kızlar kadıfe kutular oluyo ya onlarda tatlı götürme yada badem sekerı gıbı falan fılan fılan pof evlen bı dert evlenme bı dert :)

Yahu bosver kutuyu falann bi tepsi fıstıklı baklava kim neylesin kutuyuuu :-D:-D

Back
X