Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ticari işletme misin ablacım sen? Neyi devrediyosun anlamadım ki
Devredilecek kadar aktif bir konunuz var mı ki?
daha neleeerrr
Şaka herhalde
Evet mümkün. Devr almak isteyen varmı. Yoksa bile editörün kendisi devr alıyor. Ama bunu özelden
Ay yorumlarınızı şimdi gördüm cidden bu kadar komik mi?
Bir konu açtım Minik Tekmeler diye. Hamile kalmak isteyenleri liste yapıp ekliyorum hamile kalanları , regl olanların tarihlerini güncelliyorum. Ve ben siteden ayrılmayı düşünüyorum. Girderkende o konuyu daha aktif bir kullanıcıya devretmek istiyorum ki listeyi güncellesin devam etsinler yarı yolda bırakmamış olayım.
Bunu o grupta sorun devam edebilecek varsa anlaşıp o sekilde yönetime yazabilirsiniz.
Bir konu açtım Minik Tekmeler diye. Hamile kalmak isteyenleri liste yapıp ekliyorum hamile kalanları , regl olanların tarihlerini güncelliyorum. Ve ben siteden ayrılmayı düşünüyorum. Girderkende o konuyu daha aktif bir kullanıcıya devretmek istiyorum ki listeyi güncellesin devam etsinler yarı yolda bırakmamış olayım.
Bunu o grupta sorun devam edebilecek varsa anlaşıp o sekilde yönetime yazabilirsiniz.
Olsun kötü bir şey dememişsin. İnşallah hayırlı zamanda mucizen seni bulurEditör profiline yazmak istedim olmadı o yüzden konu açtım keşke önceden bilseydim özelden onlara yazardım
Çok teşekkür ederim. İnşallah canım. Tek duam o nasip olur belki birgünOlsun kötü bir şey dememişsin. İnşallah hayırlı zamanda mucizen seni bulur![]()