konuyu uygun baslıga acınca ilgi görmüyor.. uyuyamıyorum korkudann:(

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
48
Ankara
kızlar bu konu üzerine 3konu actımm tamam yasamayan olmayabilir ama hiçmi ilgilenilmezz ya:(( kac gundur uyuyamıyorum ben.. 20 haftalık gebeyimm ilk gebeliğim. 18 haftalıkken az az hissediyordum sanki bebegimi. ama 19 haftadan snraa 3 gundur hareketi yok gibii.. eşime diyorumm takıntı yapıyorsun bişeyi yoktur diyor. kontrolumde önümüzdeki hafta içi.. içim içimi yiyor cunku ben vajinismuslu hamileyim ve Allah korusun bebegime bişey olsaa hem onaa dayanamam hemdee dogumm yapamam su aşamadaa. bakıp geçmeyin ne olur bişiler söyleyinn

Canım zaten hareketleri yeni başlamıştır korkma sakın hiçbişey olmamıştır içini ferah tut.
Sanırım daha 21 haftalıksın bak son aylara bi gel asıl hareketi o zaman göreceksin.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

bu kadar stres yapmayın, eğer dünyada nasibi varsa, Allahın izniyle sağ sağlim kucağınıza gelecektir bebeğiniz...hem stres bebeğinizi olumsuz etkiler Annesi...:49:
zaten ileri ki aylarda tekmeleriyle sizi oldukça rahatsız edecek, biraz büyüsün de...:nazar:

sizne kadar rahat iseniz, O da o kadar sağlıklı ve güzel gelişecektir, rabbim kavuştursun...:kkk:

Son düzenleme:
Canım zaten hareketleri yeni başlamıştır korkma sakın hiçbişey olmamıştır içini ferah tut.
Sanırım daha 21 haftalıksın bak son aylara bi gel asıl hareketi o zaman göreceksin.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

ya canım aminn suan 20 haftadayım benn ya nasıl desem 18 haftalıkken bir cırpınıs gibi hissederdim az cok. şimdi 3 gundur yok gıbı:( bide 3 4 gun önce yataktan anii bir kalkışla karnıma agrı saplandı 1gun fln agrıdı ama kanama vs bişi olmadı acaba biş olmusmudur ki?

bu kadar stres yapmayın, eğer dünyada nasibi varsa, Allahın izniyle sağ sağlim kucağınıza gelecektir bebeğiniz...hem stres bebeğinizi olumsuz etkiler Annesi...:49:zaten ieri ki aylarda tekmeşeriyle sizi oldukça rahatsız edecek biraz büyüsün de...:nazar:

sizne kadar rahat iseniz, O da o kadar sağlıklı ve güzel gelişecektir, rabbim kavuştursun...:kkk:[/QUOTE

Aminn cnm cok sagol inan yedi bitirdi hamilelik beni.. zaten ilk 3ay kan kustum ben hergunn okdr kötü geçtii şimdidee rahata erdim derken bunları taakar oldum:(((

Canım bence de korkmana gerek yok bende 21 haftalığım geçenler de bende aynı durumu yaşadım.daha küçük oldukları için her hareketi hissedemeyebiliriz.Kendini de bebişini de üzme....Eger ki şüphen varsa keşke bugün sağlık ocağına gitseydin acilde bakıyorlar mı bilmiyorum ama istersen git için rahatlar

Stres korku yapma doktor git sabah boyle seyler ihmale gelmez ani sanci geldi diyorsun senin sagliginda bebeginki kadar onemli. Erkek ne anlar Allah askina takinti makinti diyorlar bir ornek anlatacam senin suan ki durumunla ilgisi yok tabi , benim annemde kanamam hafif var demis olur oyle kizim bennde ilk cocukta oyle gelmisti gecer demis babaannem rahmetli. Annem daha 18 yasindaymis kiyamam eve bi gitmis sakir sakir kanamasi gelmis dusurmus cocugu erken mudehale can kurtarir kimsenin lafina bakma. Ben doktorlara bile guvenemyorm saglik onemli..

Tedbirli olmakta fayda var tabii..
Yani bebeğinizin hareketlerini siz daha iyi bilirsiniz..
Hareket edip duran bebek, hareketsizleşmişse,doktora gidip ultrasonla bakılmalı bana kalırsa..
(Bu arada siz de çikolata yiyip,sırtüstü belli bir süre uzanın ve takip edin bakalım hareketler ne durumda olacak..)

İnşallah herşey yolundadır..

1defa daha agrım olmustu ani harketle diger gun gitmiştim iyidi bebek ama şimdi aynını yasadımm bişey olmadı diye götürmek istemiyor eşim. saglık ocagınada korkuyorum acıkcası gitmeye kötiü bişey duyarmıyım diye:((

Tedbirli olmakta fayda var tabii..
Yani bebeğinizin hareketlerini siz daha iyi bilirsiniz..
Hareket edip duran bebek, hareketsizleşmişse,doktora gidip ultrasonla bakılmalı bana kalırsa..
(Bu arada siz de çikolata yiyip,sırtüstü belli bir süre uzanın ve takip edin bakalım hareketler ne durumda olacak..)

İnşallah herşey yolundadır..

yaptım vcnmm psikolojikmi bilmiyorum değişim olmadı:( uyku girmiyor gözüme

yaptım vcnmm psikolojikmi bilmiyorum değişim olmadı:( uyku girmiyor gözüme

Bence yarın için randevu alın ve idrara sıkışık bir vaziyette doktorunuza görünün..
İnşallah ters bir durum olmayacak..
Sizin psikolojiniz de çok önemli biliyorsunuz..
Güzel haberi alıp rahatlamalısınız..

Bence yarın için randevu alın ve idrara sıkışık bir vaziyette doktorunuza görünün..
İnşallah ters bir durum olmayacak..
Sizin psikolojiniz de çok önemli biliyorsunuz..
Güzel haberi alıp rahatlamalısınız..

yarın inşallah gitmeye calısıcam okadar korkuyorumkii inşallah birşey olmamıstır:((

yarın inşallah gitmeye calısıcam okadar korkuyorumkii inşallah birşey olmamıstır:((

Yataktan kalkarkenki ani hareketle bişey olacağını sanmıyorum..
Su kesesinin içnde bebek.. Bu sebeple o kadar da kolay etkilenmez dış etkenlerden..
İçiniz rahat olsun..Ama bunu doktorunuz da söylesin ki,rahatlayın..:38:

korkma cnm Allaha emanet et.bişey olsa kanama olur.
istersen kontrolünü öne aldır..

ya canım aminn suan 20 haftadayım benn ya nasıl desem 18 haftalıkken bir cırpınıs gibi hissederdim az cok. şimdi 3 gundur yok gıbı:( bide 3 4 gun önce yataktan anii bir kalkışla karnıma agrı saplandı 1gun fln agrıdı ama kanama vs bişi olmadı acaba biş olmusmudur ki?

Canım emin ol korkuların yersiz bi arkadaşın da dediği gibi keşke bi sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleseydin eminim atıyordur da senin içinin rahatlaması için..
Bebişinin tembelliği üzerindedir annesi korkma sakın,dr dan dönüşte de bildir bize mutlaka :34:hele sen 6.aya bi geç bak o zaman da ne kadar çok hareket ediyor deyip duracaksın..

seni çok iyi anliyorum benim kuçuk canavarim da bi ara uykuya dalmisti çok korkmustum az daha acile gidiyordum ki içerden tok tok tok yapti rahatladim, bence kontrolunu beklemeden doktora git baksinlar rahatla... sonuçta insan kafaya takinca takiyor ancak doktor bakinca rahatliyor insan...

Canım emin ol korkuların yersiz bi arkadaşın da dediği gibi keşke bi sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleseydin eminim atıyordur da senin içinin rahatlaması için..
Bebişinin tembelliği üzerindedir annesi korkma sakın,dr dan dönüşte de bildir bize mutlaka :34:hele sen 6.aya bi geç bak o zaman da ne kadar çok hareket ediyor deyip duracaksın..

eşime sabah söyledm kontrolum salı gunuymus kendini boş yere üzüosun deyip duruyo oda haklı ben cok evhamlıyım bu cocuk konusunda fakatt hissetmemek cok kötü bişey:(

seni çok iyi anliyorum benim kuçuk canavarim da bi ara uykuya dalmisti çok korkmustum az daha acile gidiyordum ki içerden tok tok tok yapti rahatladim, bence kontrolunu beklemeden doktora git baksinlar rahatla... sonuçta insan kafaya takinca takiyor ancak doktor bakinca rahatliyor insan...

hiç zaten tekme vs hissetmedim suana kadar sadece 18-19 haftalarda kımıldamalar oluyorduu:(( şimdi yok gibi bu bi haftadaa hissedemiyorum sankii :((

Back
X