konuyu uygun baslıga acınca ilgi görmüyor.. uyuyamıyorum korkudann:(

kızlar bu konu üzerine 3konu actımm tamam yasamayan olmayabilir ama hiçmi ilgilenilmezz ya:(( kac gundur uyuyamıyorum ben.. 20 haftalık gebeyimm ilk gebeliğim. 18 haftalıkken az az hissediyordum sanki bebegimi. ama 19 haftadan snraa 3 gundur hareketi yok gibii.. eşime diyorumm takıntı yapıyorsun bişeyi yoktur diyor. kontrolumde önümüzdeki hafta içi.. içim içimi yiyor cunku ben vajinismuslu hamileyim ve Allah korusun bebegime bişey olsaa hem onaa dayanamam hemdee dogumm yapamam su aşamadaa. bakıp geçmeyin ne olur bişiler söyleyinn

vajinismusla hamileliğin ne alakası var?

kendinizi gereksiz yere strese sokmayın his bazen olur bazense kaybolur .sevinçli haberlerini bekliyoruz.

bebegın henüz cok küçük süreklı hareket etmesını bekleme
bende sureklı bu yuzden dr a gıderdım
için rahat edecekse git derim ama cok fazla hareket bekleme bişeyler yiyip soluna yat sessızce dınle konuş onunla :16: emin ol anlıyorlar :34:

canım bu kadar sıkıntı yapıosan neger kendıne neden doktora gprunmuyosun sonucta tedbirli olmakta fayda var hem için rahat eder hemde kafan bekleme bence bıran once doktora git hergece uykusuz gecermı ya can mı dayanır ona....

kızlar bu konu üzerine 3konu actımm tamam yasamayan olmayabilir ama hiçmi ilgilenilmezz ya:(( kac gundur uyuyamıyorum ben.. 20 haftalık gebeyimm ilk gebeliğim. 18 haftalıkken az az hissediyordum sanki bebegimi. ama 19 haftadan snraa 3 gundur hareketi yok gibii.. eşime diyorumm takıntı yapıyorsun bişeyi yoktur diyor. kontrolumde önümüzdeki hafta içi.. içim içimi yiyor cunku ben vajinismuslu hamileyim ve Allah korusun bebegime bişey olsaa hem onaa dayanamam hemdee dogumm yapamam su aşamadaa. bakıp geçmeyin ne olur bişiler söyleyinn

Canim bende bugun 20+1 hamileyim:-) bende senin gibi sürekli esime bebegimi hissetmiyorum hicneden felan diye kuruntu yapiyordum. Hat ayni senin gibi yaklasik bi 2 hafta once karnimda birseyler hissetmistim. Ama sonra birdaha hssetmedim. Merak etme allahin izniyle hersey yolundadir. Ben dün doktordaydim ve kalp atislarini duydum, ilk gebelik oldugu icin 22 haftaya kadar surebiliyormus hisettmemiz. Bu arada onu sakin bi sekilde hissetmeyi dene. Otur arkana yastik koy ve cikolata ye belki ise yarar:-) bu arada cinsiyeti bellimi ?

yakında hastane varsa doktora gidip hemen bakarsınız ultrasonda bebeğinize...bukadar stres yapmayın lütfen bebeğinizde huzursuz olur sonra...bence emen gidin bi hastaneye rahat rahat uyuyun...

Back
X