Konya Ali Acar

turuncupipet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
657
497
103
36
Arkadaşlar hafta sonu konyaya gitmeyi düşünüyorum doktor araştırdım ali acara rastladım. Daha önce ali acara giden var mı memnun kaldınız mı? Muayene ücreti ve randevu nasıl işliyor

Arkadaşlar hafta sonu konyaya gitmeyi düşünüyorum doktor araştırdım ali acara rastladım. Daha önce ali acara giden var mı memnun kaldınız mı? Muayene ücreti ve randevu nasıl işliyor
merhaba ılk basta soylemelıyımkı randevu almak bıle zor bır haftada zor randevu aldım bır ay sonrasına tabı saat 2 de gırdıgım muayenehanesınden aksam saat 9 da cıktık cok beklıyorsunuz ama bekledıgınıze degıyor rabbım herkese ıcınde bızede tez zamanda sıfa versın bu arada ılk basta muayene ucretı 200 lıra devam eden muaynelerde problemınıze gore ucret degısıyor

Canim siz niye yaptriyorsnz tup bebek siknti nedir bn 1. De ali acara yaptrdim tutmadi suan medicanaya gidiyorum 2. Tup bebek tedavisine balsladik allahin izniyle senin ilk denemen mi

Bu herkes için çok göreceli sonuçları olan bir durum. Umarım hepimiz kucağına yavrumuzu alabiliriz. Daha önce başka bir ilde olumsuz bir süreç geçirdim burada tavsiye üzerine Novafertil Fuat Ali Bey ile görüşüyoruz, nasip olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…