konya başkent hastanesi kadın doğum uzmanlarına gidenler görüşlerinizi bekliyorum

hayriye82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
4
0
36
Konya
konya başkent hastanesinde kadın doğum bölümünü takip edenler düşüncelerinizle bana yardımcı olun hem gebeliğimde hem de konya da yeniyim

BAŞKENT HASTANESİNDE AYLA HANIM VAR, KONYADA BİRÇOK KİŞİNİN BEĞENDİĞİ BİR DOKTOR. ONU ÖNEREBİLİRİM. AYRICA , BEBEK ŞEKERİ VE DOĞUM FOTOGRAFÇISI DÜŞÜNÜYORSAN VEDE HASTANE ODASI SÜSLEME , ONUN İÇİNDE ZAFERDE ÖZSÜT PASTANESİNİN YANINDAN GİRİNCE ARKA 2.SOKAKTA KOKOSSH diye bir mağaza var. orda çok güzel şeyler var, başka bir hastane dersen, mevlana hastanesi FATMA ÇETİNER i öneririm. çok ilgili ve başarılı bir kadın doğumcudur.

canım konyaya hoşgeldin Allah sağlıkla dogurmayı nasip etsin

başkent in kadın dogumunu çok önermiyorlar.fiyatı da diğerine göre daha pahalıymıs.arkadaşım farabide yaptı dogumunu.hem ilgiden hemde fiyattan memnun kaldı.farabi biraz uzak ama hamile kalınca bende orayı düşünüyorum.

bende fatma çetinere gitmeye başladım bakalım 2. kontrolüm var devam edecek gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…