Doğuma Hazırlık konya başkent hastanesinde doğum yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

PatikliPenguen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
13.939
53
208
Merhaba kızlar yaklasık 3-4 hafta var dogumuma doktorum başkentte yapacagını söyledi nasıl dogum yapanlar memnunmuydunuz hastaneden ??

Merhaba kızlar yaklasık 3-4 hafta var dogumuma doktorum başkentte yapacagını söyledi nasıl dogum yapanlar memnunmuydunuz hastaneden ??
2 hafta once arkadasim orda yaptı .Hem de dr u baska hastanedeydi tam dr un hastaneden ayrildigi gune denk geldi mO da baskente gitmis .Zafer bey girmis doguma normal dogum yapti .Oraya ilk kez gitmesine rağmen cok guzel davranmislar .Ve dogumu cok rahat gecmis .

doktorum mustafa basaran cnm özel muayene hanesi var ama baskanette yaptıryo dogumu doktorum cok ii sorun yok zatende ben hastaneyi merak ettim
Hastane steril .Ozel odanda sancı çekebiliyormuşsun .Esin son dakikaya kadar yaninda olabiliyormus .Icin rahat olsun.Hayirli dogumlar .

doktorum mustafa basaran cnm özel muayene hanesi var ama baskanette yaptıryo dogumu doktorum cok ii sorun yok zatende ben hastaneyi merak ettim
Mustafa hoca da Doğum yaptınız mı başkentten memnun kaldınız mı benim doktorum Mustafa hoca ve riskli bir doğumum olacak görüşlerinizi merak ediyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

Back
X