Mutfak Dekorasyonu Konya da Evini Tadilata Sokmak İsteyenlere Tavsiyeler...

pelinadeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
1
0
1
Konya
Kızlar Merhaba
Kadınlar kulübünü sürekli takip ediyorum fakat üye olmak bugüne kısmetmiş :)
Bundan tam 1 ay önce eşimle mutfağımızı değiştirip daha spor bir mutfak yaptırma kararı aldık ve eşim bu konuda biraz araştırma yaptı ve çıkan sonuçlar fiyat olarak dudak uçuklatacak cinstendi neredeyse vazgeçiyorduk ki bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir iç mimarlık ofisi ile tanıştık. saolsunlar çok yardımcı oldular ve iç mimara karşı aklımda oluşan ön yargıların hepsini silip attılar. mutfağım düşündüğümden daha harika oldu önerileri çok güzeldi ve o öneriler neticesinde mutfagımın yapılmadan bir fotoğrafını çıkardılar. fotoğrafı gördükten sonra aynı şekilde olacağına pek umudum yoktu fakat sonuç itibari ile ondan daha güzel bir sonuç çıktığını söyleyebilirim. 15 günde teslim edebileceklerini aktarmalarına rağmen tam 12 gün sonra herşey bitmişti. mutfağımda vakit geçirmekten çok mutlu oluyorum ve hatta bayramdan sonra banyomuzun dekorasyonunu da yaptırmak istiyoruz size tavsiyem evinizle alakalı tadilat adına ne varsa uzmanına bırakın mobilyacıymış, fayansçıymış tek tek uğraşmak biz çalışan hanımların işi olmadığını düşünüyorum. isteyen olursa evimi mutfağımı yaşanabilir bir alan kılan iç mimarların iletişim bilgilerini özelden atabilirim

İc mimarın iletisim bilgilerini bana gönderebilirmisn :)

bide ne kadar ücret ödedin mutfak icin simdiden tsk.ler:)

Merhaba arkadaşım bende evimde birtakım değişiklikler yapmak istiyorum iç mimarın iletişim bilgilerini mümkünse mutfağının resimlerini gönderebilir misin.Birde ücret ne kadar acaba.

Niyeyse bu mesaj bana hiç samimi gelmedi. gönderen arkadaşın kendisi iç mimarmış gibi geldi. sadece 1 mesaj yollamış ayrıca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…