Konya da Kadın Doğum Önerileri Yardım ve Önerilerinizz

neguzelbirben

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2021
122
62
13
Selam Kızlar ,

Hamiş olduğumu yeni öğrendim.
Dilerim rabbimden sağlıklıdır

Yalnız hastane doktor önerilerinize ihtiyacım var Konyaya yeni atandım .

Son düzenleme:
Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah hayırlı olsun güler kaya altıntepe var çok iyi bir doktor bence

Merhaba bu konu güncel değil galiba ama açılmış konu varken önce buradan yazayım dedim. Konyada doğum doktoru arıyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar yardım edebilir mi? Medicana ve medova diyorlar ama bir sürü seçenek var. Bi de mesai saatleri dışında olursa geliyor mu doktorlar doğuma biliyor musunuz

Merhabalar. Ben kizilayda doğum yaptım gece doktor gelmişti ( tabii doğuma değil dikiş atmaya gelmişti, 3 ebe ile doğum yapmıştım ). Ablam 3 çocuğunu da Medicana da Fatma neydi soyadı unuttum onda doğum yaptı. Çokta memnun yani

Ebe diyince bi korkuyorum nedense çünkü hep duyduğum normal doğuma zorluyorlar falan şeklinde. O fatma hanım doğuma gelmiş o zaman. Ay ödüm kopuyor desem yeridir bi de doğum yapan bir arkadaşım doğumdan sonra vefat etti insan korkuyor

Öyle seyler dusunup sadece kendinizi etkilersiniz. O yüzden aklınıza almayın öyle şeyler. Valla 3 ebe ile doğum yaptım hiç bir zorlama vs görmedim aksine çok yardımci oldular bana arkadaş gibiydiler gerçekten. Normal doğumu kötü bişey olarak algılamayın ya da işte düşünmeyin. Ablam işte Fatma hanımdan çok memnun kaldığı için banada tavsiye etmişti ama benim de bı tanıdığım benim gittiğim doktorun sekreteriydi o yüzden oraya gidelim demiştik ama pişman oldum açıkçası

Hastaneden mi doktordan mı pişman oldunuz? O fatma hanıma ben de bir bakayım ablanız normal mi doğurdu

Hastaneden mi doktordan mı pişman oldunuz? O fatma hanıma ben de bir bakayım ablanız normal mi doğurdu
Ablam ucunude normal doğurdu. Gece gündüz ne zaman olursa geliyor o doktor. Medline hastanesi Fatma Çetiner doktorun ismi.

Ben kizilayda Tuğba sekmenli hanıma gittim hastaneden yana sıkıntım yok ama gece doğumda doktorsuz doğum yaptığım için pişman oldum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…