Konya devlet hastanelerinde rahim filmi çektiren

Glz1

Sabır,Dua,şükür🌸🤲
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
1.556
1.145
83
Merhabalar devlet hastanelerinde rahim filmi çektiren var mı ?
Bazıları anestezi alarak çekiliyormus devlette anestezi veriyorlarmı bilgisi olan yardimcı olabilirmi?

Merhabalar devlet hastanelerinde rahim filmi çektiren var mı ?
Bazıları anestezi alarak çekiliyormus devlette anestezi veriyorlarmı bilgisi olan yardimcı olabilirmi?
hastaneyı arayarak bılgı alabılırsın net. ben cektırecegım zaman ozelı devletı hep aradım not dustum ama devlet anestezılı demıstı. ozellerde de ucret farkıyla secım yapabılıyorduk.

hastaneyı arayarak bılgı alabılırsın net. ben cektırecegım zaman ozelı devletı hep aradım not dustum ama devlet anestezılı demıstı. ozellerde de ucret farkıyla secım yapabılıyorduk.
Anladim tesekkur ediyorum cevap verdiginiz icin 😊

Şehir hastanesinde anestezi olmadan çektirdim geçen ay
Bidahaki aya kaldi malesef yanlis günde gitmisim bilmedigim icin regln ilk günü gidip öyle sıra aliniyormus😊
Sehir hastanesindede öylemi oluyor ?

Bidahaki aya kaldi malesef yanlis günde gitmisim bilmedigim icin regln ilk günü gidip öyle sıra aliniyormus😊
Sehir hastanesindede öylemi oluyor ?
Adet bitimine yakın randevu alınıyor yani adet bitince cekiyorlar. Ağrı konusu da tamamen kişiden kişiye değişiyor. Yani orda çekimden önce iki kişiyle tanıştım. Benden önce giren çok acı çektiğini söyledi ben biraz ağrı hisettim benden sonraki arkadaş iğneden bile korkarken gayet rahattı.Cektirmeden önce beta hcg ye bakıyorlar çünkü. Yani demem o ki anestezi olmasa bile çok zor bir çekim degil dert etmeyin.

Randevu verdikleri tarih adet bitiminize denk geliyor. Adetimiz kaç gün suruyorsa o günden hemen sonraki günlerde çekim yapılıyor

Hangi hastanede çektirdiniz acaba rahim filmini bende Osman balcı ya gidiyorum haftaya çekecek bana da

Back
X