• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Konya Eurofertil Tup Bebek Merkezinde tecrube edinen var mi?

lina88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
95
5
86
Arkadaslar,Konya Eurofertil Tup Bebek Merkezinde deneme yapan yada herhangi bi yakinin tecrubesi hakkinda bilginiz varsa paylasirmisiniz. Ben bayan doktor istiyorum ama sperm dondurmaya gittigimizde orda bitane bayan doktor vardi ve onyargili olmak yanlis ama bana pek isinin ehli degil gibi geldi. Boyle bi konuda titiz olmak lazim, ne kadar zaman para biriktiyor insan boyle bi sans elde etmek icin. Lutfen terubelerinizi paylasirmisiniz. Benim hic yakinim yok tub bebek yaptiran, ve herkeslede konusamiyorum :(
Insanlarmanali sorular soruyorlar zaten, konusmalar yapiyorlar.

Canım bende orda tedavi oldum ilk denemem ve hamileyim drum bayan dilek incesu sanırım senin dediğin kişi çok iyi güler yüzlü ve işinin ehli bi dr kesinlikle tavsiye ederim 3dr var ve ortak yapıyorlar benim hastam senin hastan yok yani benim yumurta toplamayı ali sami bey transferi dilek hanım ve ali fuat bey yaptı ama tedavi sürecimi dilek hanım takip etti çok memnun kaldım sen başladınmı tedaviye

Slm bende 2010 aralık ayında yurt dışından geldim konya eurofertile drum dilek incesu takibimi hep o yaptı transfere ali sami beyle girdiler ve ben üçüzlerime hamile kaldım şimdi 2,5 yaşını geçtiler bence dilek hanım çok güler yüzlü hala irtibatımızı kesmedik yazları konyaya geldiğimde gideriz ziyaretine kızlarımla
Ben yurt dışında iki kere denedim ama olmadı diş gebelik oldu birkere birkere de kimyasal gebelik oldu
Bence çok iyi bir merkez tavsiye ediyorum hamile kaldım diye demiyorum olmasaydı yine orda denerdim
Allah yardımcınız olsun bu yolda inşallah bebeğinize kavüşmanıza vesile olur dilek hanım

Bende bu konuda bilgi almak istiyorum merkez olarak nasillar labarotuvar kismi nasil doktorlari nasil bilginiz varsa paylasirsaniz bende sevinirim ucret olarak hersey dahil belirli bi fiyati varmi ben yurtdisindayim ve bilgi alarak gelmek istiyorum
Kizlar bide on yargili gibi olmasinda diger konya eurofertil topiginde her giden hastaya doktolar yumurta rezervi dusuk diyor 3 aylik bi ilac veriyor gecen dusundum dedim tum rezerv dusuklugu olan insanlar bu merkezemi gidiyor hep ayni sey soylenmezki yada bana denk geliyor hep bilmiyorum kizlar gercekten soyle guzel bi aciklama yaparsaniz merkez hakkinda cok mutlu olurum 4. tup bebegim olacak eger burda bikere daha denemezsem tabiki...
son denememde hamile kaldim fakat bir bucuk ay once melegim 7. haftanin icinde beni birakti ve korkuyorum iyi bir yere ihtiyacim var memleketimde konya oldugu icin daha rahat olur diye dusunuyorum ama bilmiyorum kusuru bakmayin biraz fazla uzattim galiba

Bende bu konuda bilgi almak istiyorum merkez olarak nasillar labarotuvar kismi nasil doktorlari nasil bilginiz varsa paylasirsaniz bende sevinirim ucret olarak hersey dahil belirli bi fiyati varmi ben yurtdisindayim ve bilgi alarak gelmek istiyorum
Kizlar bide on yargili gibi olmasinda diger konya eurofertil topiginde her giden hastaya doktolar yumurta rezervi dusuk diyor 3 aylik bi ilac veriyor gecen dusundum dedim tum rezerv dusuklugu olan insanlar bu merkezemi gidiyor hep ayni sey soylenmezki yada bana denk geliyor hep bilmiyorum kizlar gercekten soyle guzel bi aciklama yaparsaniz merkez hakkinda cok mutlu olurum 4. tup bebegim olacak eger burda bikere daha denemezsem tabiki...
son denememde hamile kaldim fakat bir bucuk ay once melegim 7. haftanin icinde beni birakti ve korkuyorum iyi bir yere ihtiyacim var memleketimde konya oldugu icin daha rahat olur diye dusunuyorum ama bilmiyorum kusuru bakmayin biraz fazla uzattim galiba

Canım bence süper bi merkez bende çikolata kisti vardı ve ankara konya değişik doktorlara gittim yalnızca dilek drum tedavi yöntemi aklıma yattı ve hamileyim çok şükür ilk denemem laboratuar olarak olsun drları çok ii çok ilgili ve güler yüzlüler bide aklındaki sorulara cvp olurmu bilmem kon tv de cumartesi günleri saat 10 da bu merkezin drları 3 dr kadın sağlığı programı yapıyorlar tel ile bağlanıp soru sorabilirsin bize 3.750 sadece tüp bebek maliyeti oldu ilaçlarla falan bayağı tuttu ama sigorta dan faydalanmadık inşallah yardımcı olabilmişimdir Rabbim meleğine kavuştursun inşallah en kısa zamanda

ben de 3 denememi yurt disinda yaptim, 5. gun embriyosu ile bugun negatif sonuc aldim, ve sadece 1 embriyo yerlestiriyorlar her seferinde. Turkiyedeki denememde Konya euro fertil memleketimde oldugu icin benim icin daha avantajli olacak ama tabi dr ve laboratuvar teknlojiside cok onemli. Esimin bi yakininin yaptigini duymustuk ve negatif sonuc almislardi, nette arastirdigima gorede genellikle negatif sonuc gordum o yuzden burda paylasip on bilgiye sahip olmak istedim.

Arkadaşlar bence içinizde şüpheler varsa arayıp sorun yada önceden yaptırdığınız testlerinizi yollayın gitmeden önce
Bende yurt dışında olduğum için önce aradım konuştum sorunumu söyledim ne zaman gelmem gerek sordum cevaplarımı aldım sonrada gittim benim memleketim de konya olduğu için orayı tercih ettim tabiki önce allah izin verecek bizden sonra bir tanıdıkta orda yaptırdı ama negatif sonuç aldılar
Laboratuvar çok güzel bence arayıp hep bilgi veriyorlar embriyolar hakkında dr lar çalışanlar hep güler yüzlü motive ediyorlar buda önemli bence

Arkadaslar,Konya Eurofertil Tup Bebek Merkezinde deneme yapan yada herhangi bi yakinin tecrubesi hakkinda bilginiz varsa paylasirmisiniz. Ben bayan doktor istiyorum ama sperm dondurmaya gittigimizde orda bitane bayan doktor vardi ve onyargili olmak yanlis ama bana pek isinin ehli degil gibi geldi. Boyle bi konuda titiz olmak lazim, ne kadar zaman para biriktiyor insan boyle bi sans elde etmek icin. Lutfen terubelerinizi paylasirmisiniz. Benim hic yakinim yok tub bebek yaptiran, ve herkeslede konusamiyorum :(
Insanlarmanali sorular soruyorlar zaten, konusmalar yapiyorlar.

merhaba evet konya euro fertilde 2010 yılında tüp bebek yaptırdım 2011 yılında ise ikizlerimi kucağıma aldım şimdi 3 yaşındalar dilek incesu doktorum harika bir bayan o zman 2750 tl idi tüp bebek tabi ilaçlar hariç 1000 tl ilaç tuttu moralini hiç bozma umudunu kaybetme

Bende iki tüp bebek denemesini orda yaptim.negatifti. üçüncü icin merkez bakıyorum ankarada. Konyada bu işin ehli kimse yok bence

Back
X