• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konya Farabi İlker yiğit

rhodora

Noldu Hiçbişey
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
716
86
643
Diğer
hayırlı Ramazanlar arkadaşlar
İlker beye burun estetiği olanlar var mı
Ben muayene oldum ameliyat olacağım ama tasarımları göstermediği için bi sürprize de uyanmak istemiyorum
Lütfen tecrübelerinizi paylaşın benimle
Hatta varsa resimleri
Teşekkürler ☺️

Çünkü İlker beye babamı götürdüğümde tesadüfen konu bana geldi muayeneye gel dedi
Muayene oldum başka da Dr bilmediğim için onu düşünmeye başladım Fatmanurcum.. Cevap için teşekkürler bu arada
Siz Hakan beye muayene oldunuz mu
Zor işlermiş bunlar vazgeçicem nerdeyse

Aynen canim çok zor ayni bende kararsimmzmm ama ben konusdum beş bun ve ustu dedi o paraya büyük şehirlerde daha iyi amelyt yapan war daha iyi bor doktor duydunzmu hakan beyi ben muayane oldum ona işde korku kararslik wr ama sans bu isler sansmin iti gitmesi gerekkk

Kesinlikle şans işi biraz da canım
Şehir dışında muhakkak daha iyileri vardır ama zaten zor karar veriyorum hemen olsun bitsin okullar açılmadan iyileşeyim diyorum ondan bu telaşım
Şimdi bir de oğlum var şehir dışı git gel sıkıntı olacak gibi.. Artık bi dua edip giricez ameliyata olmadı

Merhaba, ben oldum fakat memnun kalmadım. Bandajlar açıldıktan sonra burnumda çıkıntı olduğunu fark ettim, kendisine defalarca kez söylememe rağmen bunun şişlik olduğunu, zamanla ineceğini, çok takıntılı olduğumu söyledi. 2 sene geçti üzerinden, şişlikler inince çıkıntı daha da belirginleşti. Ameliyat olduğum için pişman değilim ama doktor olarak İlker Yiğit'i seçtiğim için pişmanım. Araştırmadan gitmiştim.

Merhaba, ben oldum fakat memnun kalmadım. Bandajlar açıldıktan sonra burnumda çıkıntı olduğunu fark ettim, kendisine defalarca kez söylememe rağmen bunun şişlik olduğunu, zamanla ineceğini, çok takıntılı olduğumu söyledi. 2 sene geçti üzerinden, şişlikler inince çıkıntı daha da belirginleşti. Ameliyat olduğum için pişman değilim ama doktor olarak İlker Yiğit'i seçtiğim için pişmanım. Araştırmadan gitmiştim.
Teşekkürler cevap için
Üzüldüm gerçi çünkü ameliyat oldum dördüncü günüm bugün inşallah sonuç güzel olur:((

Benim ameliyatım pek başarılı olmadı ama sizin için de aynı durum geçerli olacak diye bir şey yok. İlker Bey bana önceki ameliyatlarını göstermişti, gayet güzel burunlar vardı. Bu biraz da benim şanssızlığım galiba. :KK42:
Umarım hayalinizdeki burnunuza kavuşursunuz.

Benim ameliyatım pek başarılı olmadı ama sizin için de aynı durum geçerli olacak diye bir şey yok. İlker Bey bana önceki ameliyatlarını göstermişti, gayet güzel burunlar vardı. Bu biraz da benim şanssızlığım galiba. :KK42:
Umarım hayalinizdeki burnunuza kavuşursunuz.
İnşallah çok teşekkür ederim umarım siz de herkes de kavuşur istediği buruna
Yorum yapmamızı istersen resim atabilirsin canım

İnşallah.
Ameliyat olduğumu ailem ve birkaç arkadaşım dışında akrabalarım da dahil kimse bilmiyor. Yüzümde ufak bir ifade değişikliği oldu, insanlar değişikliği fark etti ama yeni burnum eski burnuma oldukça benziyor bu nedenle kimse burnumdan kaynaklandığını düşünmedi. Hafif kemerden dolayı ameliyat olmuştum yine çok hafif kemer var. Kavisli veya düz değil burnum.
Şimdi fotoğraf koyup kendimi ifşa etmek istemiyorum. :110:

Merhaba canım bende 3 sene önce konyada ameliyat oldum çıkıntı kaldı bende artı burun çatım açık kalmis ist daki Dt ları düşünüyorum sen ne yaptin?

Resim atın ltf
İnşallah.
Ameliyat olduğumu ailem ve birkaç arkadaşım dışında akrabalarım da dahil kimse bilmiyor. Yüzümde ufak bir ifade değişikliği oldu, insanlar değişikliği fark etti ama yeni burnum eski burnuma oldukça benziyor bu nedenle kimse burnumdan kaynaklandığını düşünmedi. Hafif kemerden dolayı ameliyat olmuştum yine çok hafif kemer var. Kavisli veya düz değil burnum.
Şimdi fotoğraf koyup kendimi ifşa etmek istemiyorum. :110:
tamam canım sorun değil koyma tabi
Kemerli burun ameliyatı yapıp kemer bırakmak nedir ama ya:((

Hayır başka bi Dr a ki benim öğrendiğim şey konyada hiç kimse memnun olmuyor çünkü duyduklarıma göre hiçbiri işini isteyerek yapmiyor
İlker bey bayağı bi istekli bir Dr ama inşallah sonuç kötü olmaz dördüncü günüm bugün gerildim şimdi:(( teşekkürler cevap için

Back
X