Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler cevap içinMerhaba, ben oldum fakat memnun kalmadım. Bandajlar açıldıktan sonra burnumda çıkıntı olduğunu fark ettim, kendisine defalarca kez söylememe rağmen bunun şişlik olduğunu, zamanla ineceğini, çok takıntılı olduğumu söyledi. 2 sene geçti üzerinden, şişlikler inince çıkıntı daha da belirginleşti. Ameliyat olduğum için pişman değilim ama doktor olarak İlker Yiğit'i seçtiğim için pişmanım. Araştırmadan gitmiştim.
İnşallah çok teşekkür ederim umarım siz de herkes de kavuşur istediği burunaBenim ameliyatım pek başarılı olmadı ama sizin için de aynı durum geçerli olacak diye bir şey yok. İlker Bey bana önceki ameliyatlarını göstermişti, gayet güzel burunlar vardı. Bu biraz da benim şanssızlığım galiba.
Umarım hayalinizdeki burnunuza kavuşursunuz.
Merhaba, ben oldum fakat memnun kalmadım. Bandajlar açıldıktan sonra burnumda çıkıntı olduğunu fark ettim, kendisine defalarca kez söylememe rağmen bunun şişlik olduğunu, zamanla ineceğini, çok takıntılı olduğumu söyledi. 2 sene geçti üzerinden, şişlikler inince çıkıntı daha da belirginleşti. Ameliyat olduğum için pişman değilim ama doktor olarak İlker Yiğit'i seçtiğim için pişmanım. Araştırmadan gitmiştim.
Sizde mi İlker yiğite oldunuz pekiMerhaba canım bende 3 sene önce konyada ameliyat oldum çıkıntı kaldı bende artı burun çatım açık kalmis ist daki Dt ları düşünüyorum sen ne yaptin?
tamam canım sorun değil koyma tabiİnşallah.
Ameliyat olduğumu ailem ve birkaç arkadaşım dışında akrabalarım da dahil kimse bilmiyor. Yüzümde ufak bir ifade değişikliği oldu, insanlar değişikliği fark etti ama yeni burnum eski burnuma oldukça benziyor bu nedenle kimse burnumdan kaynaklandığını düşünmedi. Hafif kemerden dolayı ameliyat olmuştum yine çok hafif kemer var. Kavisli veya düz değil burnum.
Şimdi fotoğraf koyup kendimi ifşa etmek istemiyorum.![]()
Hayır başka bi Dr a ki benim öğrendiğim şey konyada hiç kimse memnun olmuyor çünkü duyduklarıma göre hiçbiri işini isteyerek yapmiyorSizde mi İlker yiğite oldunuz peki
İlker bey bayağı bi istekli bir Dr ama inşallah sonuç kötü olmaz dördüncü günüm bugün gerildim şimdiHayır başka bi Dr a ki benim öğrendiğim şey konyada hiç kimse memnun olmuyor çünkü duyduklarıma göre hiçbiri işini isteyerek yapmiyor