- 8 Ağustos 2015
- 247
- 110
- 103
- Konu Sahibi kelebegnomru
Hanımlr ben orda doğum yapmak istiyorum doğum ücretleri nekadar bilginiz nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki önceden muayene olanlar içinde mi öyleMerhaba ben bugün aradım 2. Çocuğum olacağı için fiyat söylediler normal 1.300 sezeryan 1.500 paket fiyat yani oda filan içinde
Evet hayırlısı inşMuayene değil de kaçıncı doğum diye sordular. Her doğuma göre fiyat değişiyor. 1. Doğum normal yapan arkadaşa 1500 demişler paket ücret zaten benim 1300 dediler. Ama 1500-1300 değişir çok farketmez Ben de artık medicana gitmeye başladım bakalım hayırlısı
Yok bir kez 2 li tarama için gitmiştim genelde meram tıpa gidiyorum carşamba günü randevum da var bakalım belki medicanada ya gidebilirim suyum sınıra yakın oduğundan her hafta oralardayımSiz medicanaya mı gidiyorsunuz
Normalde yada sezaryen de kaç gün hastanede kalınıyorEwt 1.500 civarı benim doktorum özlem hanımdı çokta iyi bir bayan hatta muhafazakar olduuğum için doğum hanede dikkat edilmesini istemiştim olumlu karşılaamıştı saolsun
benim de suyum bir tık fazla ama problem olacak kadar değil geçen hafta gittim bir de 6 haziran 32. hafta raporu için gidicem. Normal mi olucak peki sizin hangi doktora gidiyorsunuz ben narin hanıma gittimYok bir kez 2 li tarama için gitmiştim genelde meram tıpa gidiyorum carşamba günü randevum da var bakalım belki medicanada ya gidebilirim suyum sınıra yakın oduğundan her hafta oralardayım
Normal 1 gün sezeryan 2 tabi farklı bir durum olmadıkçaNormalde yada sezaryen de kaç gün hastanede kalınıyor
Ben sezaryen oldum bir gün yattım ikinci gün bana sordular kalmak istermisin die ben istemedim evimde daha rahat ederim diye ben 3 yıl önce doğum yaptım şimdiyi bilemiyorum..Normalde yada sezaryen de kaç gün hastanede kalınıyor
Jule hanıma girmiştim bende ama tıptaki doktor normal gözüküyor dedi attan muayene etmeden bilinebilir mikibenim de suyum bir tık fazla ama problem olacak kadar değil geçen hafta gittim bir de 6 haziran 32. hafta raporu için gidicem. Normal mi olucak peki sizin hangi doktora gidiyorsunuz ben narin hanıma gittim
Haklısınız o durumuda düşünmek lazımBen sezaryen oldum bir gün yattım ikinci gün bana sordular kalmak istermisin die ben istemedim evimde daha rahat ederim diye ben 3 yıl önce doğum yaptım şimdiyi bilemiyorum..
Ama orda doğum yapmak mantıklı çünkü her hastahanede küvez yok her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek allah göstermesin ama dünya hali sonuçta.
Eğer sıkıntılı bir durum yoksa normal için çatı muayenesi yapmayabiliyorlar.Jule hanıma girmiştim bende ama tıptaki doktor normal gözüküyor dedi attan muayene etmeden bilinebilir miki