Gebeliğe Hazırlık Konya medicana ücretleri ne kadar ve özel Selçuklu hastanesinde doktor önerisi olan var mı :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Merhaba hanımlar.öyle moralim bozukki :KK43: özel Selçuklu hastanesinde rengin hanıma gidiyordum ama medicanaya gidiyormuş.medicana çok pahalı diye biliyorum.medicanada ücret nasıl?muayene,doğum vs..ikinci sorum da Selçuklu hastanesinde Hikmet bey ve Nil hanım var.bu doktorlar hakkında bilginiz var mı?

Merhaba hanımlar.öyle moralim bozukki :KK43: özel Selçuklu hastanesinde rengin hanıma gidiyordum ama medicanaya gidiyormuş.medicana çok pahalı diye biliyorum.medicanada ücret nasıl?muayene,doğum vs..ikinci sorum da Selçuklu hastanesinde Hikmet bey ve Nil hanım var.bu doktorlar hakkında bilginiz var mı?
Canım merhaba
9 aylık hamileyim başından beri medicanaya gidiyorum. Özel sağlık sigortam var ücret ödemiyorum. Fakat muayne ücreti 100 tl , tahliller ekstra ücretli tahlille göre değişiyor. Tek bildiğim nst 15 tl. Onun haricinde muayneden sonra 10 gün kontrol süren var. 10 gün içinde istediğin kadar gidebiliyorsun. Sadece tahlil yaparsa onun ücretini ödüyorsun. Malesef biraz tuzlu bir hastane.

Hikmet beye giden bir çok tanıdığım var ve fazlasıyla memnun kaldıklarını defalarca söylemişlerdir bilgin olsun :)

Ben de medline tulin hocaya gidiyorum cok memnunum kamu personeli indirimi vsr ucret 80 85 tl memursaniz 65

medicana biraz tuzlu ama yapcak bisey yok ben istanbuldaki medicanaya giediyorum muayne 135 tl dogum da yanlis hatirlamiyosam 3.500 benim esimden dolayi ozel saglik sigortam var ama 1200 tl lik bi kotoji var o bitince napicam bilmiyorum . ama medicananin butun subeleri cok guzel.

medicana biraz tuzlu ama yapcak bisey yok ben istanbuldaki medicanaya giediyorum muayne 135 tl dogum da yanlis hatirlamiyosam 3.500 benim esimden dolayi ozel saglik sigortam var ama 1200 tl lik bi kotoji var o bitince napicam bilmiyorum . ama medicananin butun subeleri cok guzel.
Konya daki medicana bi doktor var n .t diye hastalarla ilgilenip doguma yakin cok kalp kiriyormus bir cok kisiden bunu duydum .Hamile hic bir kadin azarlanmayi hak etmez paranla rezil olmaktan baska bisey degil .O dr u taniyanlar varsa uzak durun en az 15 kisiden duydum bunu

Konya daki medicana bi doktor var n .t diye hastalarla ilgilenip doguma yakin cok kalp kiriyormus bir cok kisiden bunu duydum .Hamile hic bir kadin azarlanmayi hak etmez paranla rezil olmaktan baska bisey degil .O dr u taniyanlar varsa uzak durun en az 15 kisiden duydum bunu

ozel devlet farketmiyor doktorunu bulcaksin herkez doktor degil cunku ben bunu kendimde cok net anladim benim pko oldugumu diger 3 doktor farkedemedi medicanada ki doktorum farketti diyorum ya doktordan doktora cok fark canim. ama devlettede ilgi alaka beklemek cok zor doktorunu iyi bulsan ilgi cok eksilere dusuyor . en guzeli maddi imkanlar dogrultusunda ozel allah bizleri iyi doktorlarla karsilastirsin canim

Tamda bahsettiğiniz doktora gidiyorum ben. 9 aydır hemde. Bir günden bir güne azarlama tersleme vs durumu olmadı. Biraz şartları değerlendirmek lazım. Kendisi hastanenin en yogun ve en iyi doktoru. Randevu saati geçiktiriyor evet bazen gergin olabiliyor onada kabul. Ama doktordan ne beklediğinizde önemli. İyi bir doktor olmasa bu kadar yogun olacagını sanmıyorum. Değil terslemek aksine anne gibi kendisi gayet şevkatli sakin ılımlı. Bence kendiniz tecrübe etmeden bu denli yorum yapmanız doğru değil...

Tamda bahsettiğiniz doktora gidiyorum ben. 9 aydır hemde. Bir günden bir güne azarlama tersleme vs durumu olmadı. Biraz şartları değerlendirmek lazım. Kendisi hastanenin en yogun ve en iyi doktoru. Randevu saati geçiktiriyor evet bazen gergin olabiliyor onada kabul. Ama doktordan ne beklediğinizde önemli. İyi bir doktor olmasa bu kadar yogun olacagını sanmıyorum. Değil terslemek aksine anne gibi kendisi gayet şevkatli sakin ılımlı. Bence kendiniz tecrübe etmeden bu denli yorum yapmanız doğru değil...
Ben doğum anini nasil tecrube edeyim her sene dogurmuyorum ;) Ben bunlari magdur olan kisilerden bire bir dinledim .Her dr olumlu elestiri de alir olumsuz da .Biz paylasacagiz ki insanlara faydasi olsun demi ? Sizin yorumunuzu gören ayni kişi benim yorumumu da görür ve karar verir .Sizin magdur olmamaniz su ana kadar diğer insanlarin magdur olmadığı anlamina da gelmiyor .Hayirli dogumlar

Ben doğum anini nasil tecrube edeyim her sene dogurmuyorum :KK66: Ben bunlari magdur olan kisilerden bire bir dinledim .Her dr olumlu elestiri de alir olumsuz da .Biz paylasacagiz ki insanlara faydasi olsun demi ? Sizin yorumunuzu gören ayni kişi benim yorumumu da görür ve karar verir .Sizin magdur olmamaniz su ana kadar diğer insanlarin magdur olmadığı anlamina da gelmiyor .Hayirli dogumlar

Elbetteki her sene doğum yapmıyoruz. Fakat siz doğum anından değil doğuma yakın süreçten bahsediyorsunuz. Tanıyanların uzak durmasını söylüyorsunuz kendiniz tanımıyorsunuz. Bence yorumu bırakında tanıyıp olumsuz değerlendirenler yapsın. Böylelikle bilgi kalabalığını engellemiş oluruz. O bahsettiğiniz doktor sonuçta oradan ekmek yiyor ailesine yediriyor. Vebal almamış olursunuz böylelikle.
Hayırlı doğumlar.

Elbetteki her sene doğum yapmıyoruz. Fakat siz doğum anından değil doğuma yakın süreçten bahsediyorsunuz. Tanıyanların uzak durmasını söylüyorsunuz kendiniz tanımıyorsunuz. Bence yorumu bırakında tanıyıp olumsuz değerlendirenler yapsın. Böylelikle bilgi kalabalığını engellemiş oluruz. O bahsettiğiniz doktor sonuçta oradan ekmek yiyor ailesine yediriyor. Vebal almamış olursunuz böylelikle.
Hayırlı doğumlar.
Pardon da niye vebalden falan bahsediyorsunuz ?Gorduklerimizi ve cevremizde magdur olanlari soylemek mi vebal ?Biz burda konusunca mukemmel dr ya da kotu dr olmuyorlar merak etmeyin. Cunku herkesin beklentisi farkli .Sizlik bisey de yok dr u savunma moduna girdiniz .Ben Tulin Hanıma gidiyorum burda onla ilgili de farkli elestiriler oluyor okuyup geciyorum .Doktorum soyledir dr um boyledir moduna girmiyorum
Küçücük bir ornek buyrun
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/suda-dogum-ve-kadin-doktor-onerisi-konya-icin.916091/

Bende Medicana Rengine gidiyorum :KK200:

Back
X