KONYA Medova tup bebek Merkezi

Aylinry

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2019
230
238
53
Konya
Konyada tüp bebek yaptıranlar bilgi verebilir mısınız? Arkadaslar 6 yaşında kizim var 2ci bebeğim olmuyor.Doktorlara gittim 3 defa ovitrelle kullandım çatlama olmadi kist olarak kaldı yumurta zarı kalın yada esnek tüp bebek dediler.Esim maddiyati düşünüp 4 yil daha bekleyelim diyor benim isteğim çok fazla ailelerden isteyip muayene olup fiyatı konuşmak istiyorum.Devlet desteği varmış nasıl yapılıyor fiyat o zaman baya düşüyor mu?Cevaplarinizi bekliyorum sevgilerle..

Benim tedavim medovada devam ediyor canım.ama ben yaştan dolayı devlet desteği alamıyorum.bide bizim havuz sistemi uygulanıyor.maliyet diğerinden farklı.maliyeti kısaca şöyle özetlersem ilaçlar 4.5 falan tuttu.hastane microçip dondurma derken 7 bini buldu.

Hayırlısıyla gebe kalırsın inşallah.Yaşınız küçük mu?Hastane %20 indirim yapacak esimin iş yeri anlaşması varmış 4bin dedi ilaçlar kaç olur bilmiyorum.Siz hangi dr.gidiyorsunuz memnun musunuz iki ay sonra gelmeyi düşünüyorum.

Hayırlısıyla gebe kalırsın inşallah.Yaşınız küçük mu?Hastane %20 indirim yapacak esimin iş yeri anlaşması varmış 4bin dedi ilaçlar kaç olur bilmiyorum.Siz hangi dr.gidiyorsunuz memnun musunuz iki ay sonra gelmeyi düşünüyorum.
Yaşım 44 canım.bu 6.denememiz.5 defa başka yerde denedik.seçil hanım dr.um.memnunluk konusuna gelince diğer denemelerimizde memnunduk elimiz boş döndük.bu sefer o duruma takılmıyoruz.artık allah ne versiyse başladık.senin yaş kaç.sorun neydi.

Yaşım 44 canım.bu 6.denememiz.5 defa başka yerde denedik.seçil hanım dr.um.memnunluk konusuna gelince diğer denemelerimizde memnunduk elimiz boş döndük.bu sefer o duruma takılmıyoruz.artık allah ne versiyse başladık.senin yaş kaç.sorun neydi.
Ben 27 yaşındayım yumurtam çatlamıyor büyüyüp kist oluyor.Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah abla hic hamile kalamadin mi sorun ne? Bende Seçil hanımı düşünüyorum.

Ben 27 yaşındayım yumurtam çatlamıyor büyüyüp kist oluyor.Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah abla hic hamile kalamadin mi sorun ne? Bende Seçil hanımı düşünüyorum.
Canım sorun yok.sadece yaştan dolayı rezervim az ve kalitesiz.anca 1 veya yum oluşuyor.bi defa tüp bebekle hamile kalabildim 6 haftalıkken kalbi durdu.ben zaten geç evlendim ablam.40 yaşındaydım evlendiğimde.

Canım sorun yok.sadece yaştan dolayı rezervim az ve kalitesiz.anca 1 veya yum oluşuyor.bi defa tüp bebekle hamile kalabildim 6 haftalıkken kalbi durdu.ben zaten geç evlendim ablam.40 yaşındaydım evlendiğimde.
Herşey nasip kısmet abla hemen tüp bebek düşünüp yaptırmanız iyi olmuş.Cok yakın bir tanidik var 39 yaşında evlendi 1 senenin içinde kendiliğinden hamile kaldı kara dut yiyerek hamile kaldığını söyledi verecek Allah vakti zamanı vardır.Sabırla bekleyip dua edecegiz

Karar verip gidersem Seçil hanımı düşünüyorum inşallah gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalabilirim.

Taksitlendirmeyle de yapılabiliyormus tup bebek olayı bende düşünüyorum şu anda bilgi almaya çalışıyorum medovada secil hanımı düşünüyorum bugün semen analizi yaptık eşime anlayan varmı acaba

Kızlar merhaba tüp bebek yaptırmıştım kimyasal gebelik ile sonuçlandı elimde ilaçlar kaldı almak isteyen olursa uygun fiyata vercem konyada olanlar yazabilir

Back
X