Konya meram tıp fakültesinde doğum yapanlar!

japangirll

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
46
0
286
47
Konya
Merhaba arkadaşlar 20 haftalık tek yumurta ikizlerim ehamileyim konyada olanlar bilirler, doktorum prof.ali acar,ikiz olduğu için doğumum mecburen meram tıp ta olucak ama hiç iyi şeyler duymuyorum hastane hakkında.bu hastanede doğum yapanlar düşüncelerini yazarsa çok sevinicem sevgiler

hayırlı olsun canım. ben ekim ayında akademi hastanesinde yaptım memnundum. komşum ve eşimin amirinin hanımı tıp fak. doğum yaptılar ziyaretlerine gittik herşey iyiydi bir şikayette bulunmadılar.

valla canım bende tıp fakultesınde dogum yaptım ve hıcbır sıkıntı yasamadım dogumumda ozel katlardakı odada kaldım gerek dr um gerek asıstanlar cok ılgılendı gercı son 4 ayımı tıp fakultesınde yatarak gecırdıgım ıcın akraba cıkacaktık kadın dogum servısıyle neredeyse o zamanlarda da ozel oda varsa tercıhım o yonde oldu ama 4 kısılık odalarda da yatııgım oldu ama tasıyem e bloktakı ozel kattan ayarla dogumdan once odanı cok rahat edersın sımdıden hayırlı dogumlar

Hayırlı olsun öncelikle:) Ben de meram tıpta yaptım doğumumu ve çok memnun kaldım. Gerek personelin ilgisi gerekse temizliği yönünden özel hastanelerden bir farkı yoktu. Yalnızca önceden doktorunla konuşup özel oda ayarlarsan çok rahat edersin.

ali acar çok iyi bi doktor bende tıpta yaptım doğumu kendisi yoktu ama 5 asistan birlikte normal doğum yaptık ilgileri çok iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…