acaba parayla vs mı satıyorlar özel polikiniklerin orada entresan yanı iğne ya bu nasıl bulunmazYok malesef bi ara çok geldi şimdi yok diyolar ya da vermiyolar bilmiyorum
Merhaba buldunuz mu bilmiyorum ama meram eğitim araştırma hastanesi karşısı onur eczanesi var orada oluyor ben tüm ilaçlarımı oradan aldım her şey vardı hattı genotropin kullanmam gerekiyordu sadece orada vardı umarım güzel haberler alırsınız gönlünüzce olur. bı ara bakalım belki bulursun bı yorumdan kopyaladım bunuGerçekten öyle her şey artık o kadar zor ki
Ben onu burda sitede gördüm ama sorduğumda yok dediler malesefMerhaba buldunuz mu bilmiyorum ama meram eğitim araştırma hastanesi karşısı onur eczanesi var orada oluyor ben tüm ilaçlarımı oradan aldım her şey vardı hattı genotropin kullanmam gerekiyordu sadece orada vardı umarım güzel haberler alırsınız gönlünüzce olur. bı ara bakalım belki bulursun bı yorumdan kopyaladım bunu
Of ya üzüldüm gerçekten inşallah bulursunBen onu burda sitede gördüm ama sorduğumda yok dediler malesef
İnşallah teşekkür ederimOf ya üzüldüm gerçekten inşallah bulursun
Ben de Konyalıyım ama hiç tanıdığım bir eczacı yok anacığım İstanbul’dayız kaç gün içinde bulman lazım yakındaki eczanelere sorayım olmadıİnşallah teşekkür ederim
Ankarada bi eczane vardı oraya sorucam bi eğer bulamazsam sana dönüş yaparım ilgin için çok teşekkür ederim Allah razı olsunBen de Konyalıyım ama hiç tanıdığım bir eczacı yok anacığım İstanbul’dayız kaç gün içinde bulman lazım yakındaki eczanelere sorayım olmadı
Hadi inşallah Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin haber ver ben unuturum duruma göre hatırlat banaAnkarada bi eczane vardı oraya sorucam bi eğer bulamazsam sana dönüş yaparım ilgin için çok teşekkür ederim Allah razı olsuniki güne adet olmam gerekiyo ikinci gün doktor çağırdı daha zamanım var allahtan önce ilaç sonra iğne vuruluyor da ben iğne bulunmadığı için erken davranmaya çalışıyorum denersek bulursam bu 4. Denememiz olacak
Teşekkür ederimHadi inşallah Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin haber ver ben unuturum duruma göre hatırlat bana
Pazartesi konyada olamıycam malesef ama Allah razı olsunKonya karapınar da yok ama pazartesi bi eczaneye gideceğim tanıdık orda varsa haber vericem sana
Nerde olacaksınız ? Ankara’da ailem yaşıyor onlara da sordururumPazartesi konyada olamıycam malesef ama Allah razı olsun
Eşimin memleketine köye gidicez adet olunca geri dönücez. Ankarada bi eczanede bulmuştum 2 kere yine oraya sorucam ben deNerde olacaksınız ? Ankara’da ailem yaşıyor onlara da sordururum
Aklınızda bulunsun nova fertil ile anlaşma yapmış olabiliyorlar ordan bi doktorun ismiyle giderseniz daha iyi dlurBen onu burda sitede gördüm ama sorduğumda yok dediler malesef
Çok teşekkürlerAklınızda bulunsun nova fertil ile anlaşma yapmış olabiliyorlar ordan bi doktorun ismiyle giderseniz daha iyi dlur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?