Konya ovitrelle

ifna1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
821
318
18
Konyada bugün ya da yarına kadar ovitrelle bulmam lazım ??

Yok malesef bi ara çok geldi şimdi yok diyolar ya da vermiyolar bilmiyorum

Gerçekten öyle her şey artık o kadar zor ki
Merhaba buldunuz mu bilmiyorum ama meram eğitim araştırma hastanesi karşısı onur eczanesi var orada oluyor ben tüm ilaçlarımı oradan aldım her şey vardı hattı genotropin kullanmam gerekiyordu sadece orada vardı umarım güzel haberler alırsınız gönlünüzce olur. bı ara bakalım belki bulursun bı yorumdan kopyaladım bunu

Ben onu burda sitede gördüm ama sorduğumda yok dediler malesef

Ben de Konyalıyım ama hiç tanıdığım bir eczacı yok anacığım İstanbul’dayız kaç gün içinde bulman lazım yakındaki eczanelere sorayım olmadı
Ankarada bi eczane vardı oraya sorucam bi eğer bulamazsam sana dönüş yaparım ilgin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun iki güne adet olmam gerekiyo ikinci gün doktor çağırdı daha zamanım var allahtan önce ilaç sonra iğne vuruluyor da ben iğne bulunmadığı için erken davranmaya çalışıyorum denersek bulursam bu 4. Denememiz olacak

Hadi inşallah Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin haber ver ben unuturum duruma göre hatırlat bana

Konya karapınar da yok ama pazartesi bi eczaneye gideceğim tanıdık orda varsa haber vericem sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…