konya özel selçuklu hastanesi

PempeeMavii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
1.799
1.400
133
burada tedavi olan veya kadın doğum dr.ları hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Canim rengin karatayliya gidiyorum ben ama sirf hastaneyi begenmedigim icin bu ay defistircem yoksa doktordan memnundum baya
canım bende bundan önceki dr mu bu yüzden değiştirmek istiyorum.sadece dr önemli değil hastane ortamıda çok önemli kararsızım şuan.sen nereye gitmeyi düşünüyorsun

canım bende bundan önceki dr mu bu yüzden değiştirmek istiyorum.sadece dr önemli değil hastane ortamıda çok önemli kararsızım şuan.sen nereye gitmeyi düşünüyorsun
Ben aslinda baskent emel hanima gidecektim sezeryan olacagim icin ilk dogumumu orda yaptim hastaneden asiri memnundum ama gecen hafta doguma hazirlik egitimine katildim anne bebek dostu sezeryan diye bi kavram ogrendim bunu da yapabilecek tek doktorun narin turkmen oldugunu soylediler medicana da 2 hafta sonra gdiciem konuscam isteklerimi karsilarsa orda yapabilirim ama doktorlugu nasil bilmiyorum normal dogumu cok iyiymis ama ben ameliyat olacagim icin endiselerim var. eger isteklerim karsilanmayacak gibiyse emel hanima gidicem kesin. Sen suan kime gidiyorsun kac haftalik hamilesin ?

Ben aslinda baskent emel hanima gidecektim sezeryan olacagim icin ilk dogumumu orda yaptim hastaneden asiri memnundum ama gecen hafta doguma hazirlik egitimine katildim anne bebek dostu sezeryan diye bi kavram ogrendim bunu da yapabilecek tek doktorun narin turkmen oldugunu soylediler medicana da 2 hafta sonra gdiciem konuscam isteklerimi karsilarsa orda yapabilirim ama doktorlugu nasil bilmiyorum normal dogumu cok iyiymis ama ben ameliyat olacagim icin endiselerim var. eger isteklerim karsilanmayacak gibiyse emel hanima gidicem kesin. Sen suan kime gidiyorsun kac haftalik hamilesin ?
canım ben hamile değilim biz bebek için dr arıyoruz :KK61:

canım ben hamile değilim biz bebek için dr arıyoruz :KK61:
Ayy çok çok ama çooook özür dilerim akıl edemedim burda hep öyle konularda konuşunca bian öyle sandım Rabbim sana da tez vakitte kendiliğinden nasip etsin inş ama tabi ben duyduğuımu söyleyeyim bu konuda yine başkent iyi emel hanım ve erzat bey medicana da necati özçimen var emel hanımın eşi hatta hem doktorlar iyi hem hastaneler inş umdugunu bulursun canım

Back
X