Konya Tüp bebek günlüğüm

surayya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
951
908
53
29
Merhaba arkadaşlar. Dün yani adetimin 2inci günü doktora gittim. Ultrasonda sol tarafta 6-7tane yumurta gördü , sağ tarafı hatırlamıyorum. Kan tahlillerimi yaptırdımok şükür herşey normal. Ve dün gonalf 225 dozla iğneye başladım. Onun dışında folik asite de başladım. 1 ekim yani 5 tane iğne olduktan sonra kontrole gidicem. Benimle aynı durumda olanlar varmı? Bütün sorularınızı cevaplaya bilirim. Bu süreçte birbirimize destek olalım. Hergün bütün gelişmeleri buraya yazacağım.

Merhaba arkadaşlar. Dün yani adetimin 2inci günü doktora gittim. Ultrasonda sol tarafta 6-7tane yumurta gördü , sağ tarafı hatırlamıyorum. Kan tahlillerimi yaptırdımok şükür herşey normal. Ve dün gonalf 225 dozla iğneye başladım. Onun dışında folik asite de başladım. 1 ekim yani 5 tane iğne olduktan sonra kontrole gidicem. Benimle aynı durumda olanlar varmı? Bütün sorularınızı cevaplaya bilirim. Bu süreçte birbirimize destek olalım. Hergün bütün gelişmeleri buraya yazacağım.
Hangi dr a gdiosnz?

bilgilendirme amaçlı sonucu yazayım:

26 eylül -gonal f 225
27 eylül -gonal f225
28 eylül -gonal f 225
29 eylül gonal f 225
30 eylül -gonal f 225
1 ekim - kontrol - gonal f 225+ menopur + cetrotide
2 ekim - gonal f 225+ menopur + cetrotide
3 ekim - gonal f 225+menopur+cetrotide
4 ekim- gonal f 225+menopur+cetrotide
5 ekim- kontrol - gonal f 225+ menopur+cetrotide+Ovitrelle
6 ekim-iğnesiz
7 ekim - yumurta toplama (4yumurta toplandı taze transfer olacagı için az yumurta hedeflendi)-antibiyotik(4gün kullandım) + progestan fitil + progestan dex+ecoporin+Climare forte bant
Progestan fitil+progestan dex+
ecoporin hala kullanmaktayım 12 hafta kullanılıcak
10 ekim - embriyolar pgte gönderildi
12 ekim - pgt sonucuna göre 2 embriyo sağlıklıydı ve 2si de transfer olundu (eşimde aşırı sperm sıkıntısı var ondan pgt tercih ettik)
3gün dinlenme süresi ama ilaçlara devam.
9 ekim-transferin 4.günü idrar testi tabiki negatif (çatlatma iğnesinin etkisinin geçip geçmemesini görmek için yaptım)
10.ekim- transferin 5.günü erken gebelik testi POZİTİF
11.ekim- transfern 6.günü hem erken gebelik testi hem normal test Pozitif
12.ekim-transferin 7.günğ normal gebelik testi pozitif+ kan tahlili sonucu 277.
14.ekim-transfern 9.günü kan tahlili sonucu 866.
Şimdi keseyi Görmeyi bekliyoruz 🙏🏻🙏🏻

Back
X