Konya tüp bebek

Cocukhasreti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
117
84
28
İyi akşamlar herkese. Konya’da medova hastanesinde Seçil Kahveci Elsürer hanıma tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz, tanıyan tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim memnun kaldınız mı hastane nasıl acaba. Adetimi bekliyorum hastaneye gitmek için ama öncesinde bilgi almak istedim şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Rabbim tez zamanda hamile kalırsın insallah
Yüzünüz güler
Sağlıklı bebeginiz ve sağlıklı hamilelik sureciniz olsun inşallah

Ben oğluma seçil hanımda tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ozamanlar Kızılay Hastanesi'nde calisiyordu kesinlikle iyi bir doktor

İyi akşamlar herkese. Konya’da medova hastanesinde Seçil Kahveci Elsürer hanıma tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz, tanıyan tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim memnun kaldınız mı hastane nasıl acaba. Adetimi bekliyorum hastaneye gitmek için ama öncesinde bilgi almak istedim şimdiden teşekkürler 🙏🏻
Ben seçil hanımda tedavi gördüm şuan hamileyim çok ilgili çok anlayışlı çok güler yüzlü işinin ehli bir doktor kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnunum doktorumdan

Ben seçil hanımda tedavi gördüm şuan hamileyim çok ilgili çok anlayışlı çok güler yüzlü işinin ehli bir doktor Mekesinlikle tavsiye ederim ben çok memnunum doktorumdan

Ben seçil hanımda tedavi gördüm şuan hamileyim çok ilgili çok anlayışlı çok güler yüzlü işinin ehli bir doktor kesinlikle tavsiye ederim ben çok memnunum doktorumdan
Merhabalae Seçil hanıma muayene ücreti ne kadar ödediniz acaba?

Back
X