Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar, Konya'da tıp fakültesinde burun estetiği olan var mı acaba?
cnaım bnm çok yakın bi arkdşm tıpta oldu..çok ta memnun kaldı...2 yıl olcak nerdeyse..ama doktorun adını blmyrm söylemişti fakat aklımda değil..
evet aynen öyle :):)
cnm sordum arkadaşıma msj attım..hakan savacı mış ona yaptırmışşfakat msjda bi arkdşından bahsetmiş hakan çepniye yaptırmış o daha guzel oldu onuda tavsiye edeblrsn dedi .
ayy evet ya nedim savacıymış hakan çepni de yazınca karıştrdm galiba..bnm kendi arkdşm nedim savacıya oldu sonuç gayet guzel başarılı...inşllh guzel olur senin içinde..
cnaım bnm çok yakın bi arkdşm tıpta oldu..çok ta memnun kaldı...2 yıl olcak nerdeyse..ama doktorun adını blmyrm söylemişti fakat aklımda değil..
ilginiz için teşekkür ederim çok sağolun bide ücret konusunda yardımcı olur musunuz malum öğrenciyim![]()
hakan çepniye oldum ben..6 ay 10 günlük bi burnum var...nefes sıkıntım tamamen ortadan kalktı..görüntüsünüde seviyorum gayet..kavisli kalkık bi burnum var:)..ameliyattan sonrada hiçbir sorun yaşamadım ve çok hızlı iyileştim..epeyce sorunlu bi burnum vardı önceki ameliyatımdan kalma..doktor bey çok ilgili ve yetenekli bence..değerlendir derim..perşembe 5.30 ta randevum var istersen gel sende, götüreyim seni bi görüş
..yaptığı burunlara bak öyle değerlendir..kulaktan dolma bilgiler yanıltıcı olabiliyor..