Konyada burun estetiği olanlar buraya

venustus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
948
2
0
Afyon
arkadaşlar konyada hangi doktora burun estetiği oldunuz_?
doktorunuzdan memnun kaldınız mı_?
maliyeti ne kadar tuttu ve emekli sandığı estetik ücretinin ne kadarını ödüyor_?
bilgisi olan arkadaşlar lütfen olur musunuz_?
şimdiden çok teşekkür ederim:61:

bende konyada yaşıyorum araştırmalarıma göre numune hastanesinde hakan çepni varmış özel muayenesi de varmış oğlum şu an küçük biraz büyüyünce daha detaylı araştırmaya başlayacağım

cnm sordum arkadaşıma msj attım..hakan savacı mış ona yaptırmışşfakat msjda bi arkdşından bahsetmiş hakan çepniye yaptırmış o daha guzel oldu onuda tavsiye edeblrsn dedi .

cnm sordum arkadaşıma msj attım..hakan savacı mış ona yaptırmışşfakat msjda bi arkdşından bahsetmiş hakan çepniye yaptırmış o daha guzel oldu onuda tavsiye edeblrsn dedi .

teşekkür ederim cnm benim :)
hakan savacı değilde, sanırım nedim savacı dır o, tıpta nedim savacı var çünkü.

hakan çepni'yi ise biliyorum ama ben pek güvenemedim ona.
nedim savacı yı değerlendirebilirim.
ilgin için çoook teşekkürler cnm ;)

ayy evet ya nedim savacıymış hakan çepni de yazınca karıştrdm galiba..bnm kendi arkdşm nedim savacıya oldu sonuç gayet guzel başarılı...inşllh guzel olur senin içinde..

ayy evet ya nedim savacıymış hakan çepni de yazınca karıştrdm galiba..bnm kendi arkdşm nedim savacıya oldu sonuç gayet guzel başarılı...inşllh guzel olur senin içinde..

teşekkürler ebrum_ güzel dileklerin için :)
inş. hepimiz başarılı operasyonlar geçiririz.

ilginiz için teşekkür ederim çok sağolun bide ücret konusunda yardımcı olur musunuz malum öğrenciyim :40::40::40:
cnaım bnm çok yakın bi arkdşm tıpta oldu..çok ta memnun kaldı...2 yıl olcak nerdeyse..ama doktorun adını blmyrm söylemişti fakat aklımda değil..

hakan çepniye oldum ben..6 ay 10 günlük bi burnum var ;)...nefes sıkıntım tamamen ortadan kalktı..görüntüsünüde seviyorum gayet..kavisli kalkık bi burnum var:)..ameliyattan sonrada hiçbir sorun yaşamadım ve çok hızlı iyileştim..epeyce sorunlu bi burnum vardı önceki ameliyatımdan kalma..doktor bey çok ilgili ve yetenekli bence..değerlendir derim..perşembe 5.30 ta randevum var istersen gel sende, götüreyim seni bi görüş ;)..yaptığı burunlara bak öyle değerlendir..kulaktan dolma bilgiler yanıltıcı olabiliyor..

hmmm senin adına çok sevindim cnm yha ne güzellll:1::1::1:gelmeyi çok isterim ama bu aralar çok zor :43::43:

hakan çepniye oldum ben..6 ay 10 günlük bi burnum var ;)...nefes sıkıntım tamamen ortadan kalktı..görüntüsünüde seviyorum gayet..kavisli kalkık bi burnum var:)..ameliyattan sonrada hiçbir sorun yaşamadım ve çok hızlı iyileştim..epeyce sorunlu bi burnum vardı önceki ameliyatımdan kalma..doktor bey çok ilgili ve yetenekli bence..değerlendir derim..perşembe 5.30 ta randevum var istersen gel sende, götüreyim seni bi görüş ;)..yaptığı burunlara bak öyle değerlendir..kulaktan dolma bilgiler yanıltıcı olabiliyor..

merhaba bende hakan çepniye ameliyat oldum dün bant çıktı ilk beğenmedim yeni görüntümü fakat bugun daha iyi gözküyor burnum güzel olmuş gibi hala çok şiş tecrübeli biri olarak cevaplarsanız sevinirim ne zaman burnumu yeni ifademi beğenmeye başlarım ? :)

Selamlar yurt dışında yaşıyorum ve bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bir doktor tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim zamanım çok kısıtlı :14:

Back
X